152

vivian

преди 11 години

До приятелката на Станка:Абе жена, за да влезе в парламента Станка трябва да може да върже два лафа, дето се казва. Как такъв човек ще решава важни за икономиката и просперитета на държавата въпроси, като освен че не може да говори , е и тотално НЕКОМПЕТЕНТНА!!!

151

123456

преди 11 години

Анонимен 180 коментарът е право в десетката!!! Луди пари се дават за някакви безсмислени медали, особено в дисциплина "женска борба", а сега и в парламента за народна хранилка се точи Станка...Срамота.

150

Българин

преди 11 години

Станке ,Станке,Изглеждаш на човек "стъпил здраво на земята",а защо позволи да те правят на "***"Употребена си!

149

deni

преди 11 години

Станке...не се занимавай със глупости язди си кончето на село за да ти е мирна главата..

148

Анонимен

преди 11 години

Уважавам я като спортист и човек,... ГЕРБ не ги уважавам:)), но друго си мисля, пак пълним Парламента с хора от кол и въже, които ще трябва да вземат важни решения, хора-неспециалисти, хора които хал хабер си нямат...

147

do 173.

преди 11 години

Рано тук няма хора има само алчни партизани цоциалисти.

146

dragko

преди 11 години

" Ако всеки се пази да не се "опари", нищо няма да се промени", каза още Златева.И сега-"Който го е страх от мечки да не ходи в гората",каза преди време Бойко Борисов!Странни съвпадения в изказванията!Къде са мечките,откъде идва опарването?И с какво трябва да се занимава човек та това да е мотото му?

145

Анонимен

преди 11 години

Станке,Станке знаеш ли колко пари струваш на т.н български данъкоплатец?Стотици хиляди,а може би и милиони са похарчени за теб и тия кърлежи около теб.И всичко това за някакви кирливи медалчета,от които народа никаква полза няма,а той гладува -знаеш ли? Ти си алчна за пари и затова се продаваш!Не виждаш ли ,че хората те презират за това ти глупаво решение.Осъзнай се!

144

яшо

преди 11 години

що и требе?че сажалява.

143

Анонимен

преди 11 години

До приятелката на Станка: Я сподели какво точно е "стойностното" на Станка за парламента. Това ще са много секретни "качества", които дори самата тя не знае.

142

Анонимен

преди 11 години

И как ще я съчетава?! Като бяга от парламента за тренировки?!:))) Или се включи в мокрите групи на Цецко?

141

Анонимен

преди 11 години

Не бъдете толкова груби в нападението си,а помислете малко. Познавам лично Станка и мога да заявя,че е един от малкото стойностни хора,които съм срещала. Няма как да е с богат дар слово,тъй като до сега не е участвала в състезание по вирбална борба,а в малко по-различен вид. Убедена съм,че няма користни цели,вече за какво си я използват ГЕРБ, те сами си знаят,естествено че избора на народа е първосигнален и си мислят,че ще постигнат същото като друг политик-известен спортист от същия град.

140

rave

преди 11 години

EEE Vie puk kakvo o4akvate ot edno prosto momi4e. Verno 6ampionka no si e prosto momi4e.Bor4eProsto ne glasuvaite za GERB

139

Анонимен

преди 11 години

Добро утро хорааа!Стига с тези обиди!Бъдете по-добри и позитивни ,за да се случват нещата в този свят!Българският народ е бил достатъчно мъдър и има много поговорки!"Каквото повикало,такова се обадило"Помислете си ,върху това колко сме злобари,завистчий и пр.Бог да е с нас!

138

Анонимен

преди 11 години

Срам! Това момиче е поредния кърлеж, който смучи кръв от народа и дори не си задава въпрос с какво би била полезна за народа си в парламента.Някой представя ли си Михаел Шумахер да се кандидатира за Бундестага или Фелпс за американски сенатор?

137

Става опасно за БСП

преди 11 години

ГЕРБ са хитри. Продължават да привличат интелигентните хора на своя страна. Знаем, че лидерът на тази партия е един от най интелигентните не само в България. Преди няколко дни друг известен интелектуалец ( д-р Стоичков) застана начело на студентско движение, в което студентите са на възраст от 16 до 85 години, а техните преподаватели са и кметове на села. Станка от с. Крушари е едно от най умните момичета в Сливенска област, има богат речников запас, повече от 15 думи, това я прави равна на Буда

136

Анонимен

преди 11 години

Ако Станка тушира всеки депутат, след всяко глупаво изказване съм твърдо ЗА.Да ги поставя в партер, и да ги върти като мелница.

135

Анонимен

преди 11 години

Какво стана с бройката на депутатите? Ще ги свалят ли на 40?

134

Анонимен

преди 11 години

До Рудолф ХесУспокой се, моля те.Преиграваш.

133

Анонимен

преди 11 години

Политикатае *** работа. Стой далече от серсемите, Станке!