44

Анонимен

преди 11 години

САЩ провокира Северна Корея със своите военни маневри, заяви в интервю за Гласът на Русия научният сътрудник от Института по Далечния Изток на Руската академия на науките Евгений Ким.Провокациите срещу Северна Корея са нужни на американските военни, недоволни от намаляването на разходите за отбрана в следствие на икономическите трудности, които изпитва САЩ, -заяви ученият.Наливайки масло в огъня, САЩ искат да създадат впечатление, че Северна Корея се кани да нападне Южна Корея и да атакува американските военни бази. Освен това, Вашингтон иска още повече да укрепи позициите си на К

43

Анонимен

преди 11 години

Министъра на отбраната на Южна Корея каза преди няколко дни,че ако дори само една ракета се изстреля от Северна Корея към Южна Корея,Северна Корея просто ще бъде заличена от картата на света,това значи че положението е много сериозно.:(

42

НЕсоциалист

преди 11 години

В Афганистан в събота в резултат от бомбардировка на авиацията на НАТО били убити и ранени от 8 до 25 мирни жители. Известно е, че 8 ранени били доставени в болница в град Газни.Според очевидци, бомбардировката в предградие на Газна започнала сутринта и продължила един час. Авиоударът бил нанесен по автобус с мирни жители. Сега се уточняват точните данни за загубите.

41

do 39

преди 11 години

a drugite razdavat lubov na si4ki celta im e edna prosto te sa po silni. luderite na koreia kvo si mislish 4e tova e vremenen stroi li, tova e sistema na4in na jivot i ako mogat i tuka she ia nalojat

40

bobo

преди 11 години

Мислете малко какво пишете, войната в Корея е на крачка, защо? Защо корейците се мразят и са разделени на 2? а ако не се беше случило съединението на България и тук същото ставаше днес? Това е един народ Разделен от Велики сили и интереси!Дано не избухне война защото всички ще я усетиме! Мир!:)

39

do 43

преди 11 години

Mnogo si zle, ***!

38

минаващ

преди 11 години

До Тия нещастнициМного прости хора има в България. Даже не знаеш къде се намира Русия на картата.

37

имигрант

преди 11 години

Не виждам нищо обезпокоително. Ако на някой му е много кеф да гледа екшъни - за това си има филми бе!В интерес на истината искам само да коментирам, че на практика Северна Корея е била винаги в състояние на война с Южна Корея още от разделението им.Границата разделяща двете Кореи е най-милитаризираната зона в света, от двете страни корейци се гледат един друг на кръв така както турчин не е гледал българин през Априлското въстание! Така че това за тях е просто ежедневие.

36

Тия нещастници

преди 11 години

Нещастните руснаци, никой вече не ги бръсне за слива -- опитват се само да поемат ролята на ментори.Алкохолизиран народ, със средна продължителност на живота на мъжете 57 години -- по данни от преди 5 години, по нови не съм гледал, може и да са дигнали някоя и друга годинка.

35

Рудолф Хес

преди 11 години

Гидо Вестервеле е аршльох.

34

Анонимен

преди 11 години

До 25 Ами успехът им при изстрелването на спътника както и успешният ядрен опит съвпаднаха с помощта на иранските специалисти в Сев. Корея ? Според теб е съвпадение ли ? САЩ така усилено се опитват да съборят и друга държава, поддържаща Иран - Сирия, но със смесени резултати, предимно катастрофални, може би за това сега ще си пробват късмета със Сев. Корея ?

33

Анонимен

преди 11 години

Рендето-тенекия Б2 най-вероятно е било свалено от някой корейски МиГ или се е скапало по пътя-ненадминат хамерикански гений!Сега дебелите генералчета в Пунтагоня ще откраднат някой и друг милион в нов супер-проект за изтребител.В момента всички пикаят газ и вият на умряло,защото С.Корея имат ядрен арсенал и не се страхуват да го използват.

32

Анонимен

преди 11 години

САЩ ЕС и евреите рушат и заробват света.

31

Анонимен

преди 11 години

България е в лапите на инперията на злото САЩ.

30

Анонимен

преди 11 години

Русия защитава приятелските си правителства на малките държави а САЩ ги краде и насилва.

29

Анонимен

преди 11 години

Вижте какво съм написал (коментар 152) в статията, в която пише, че Северна Корея е готова да си "уреди сметките" със САЩ. Сега очаквам и китайците да се обадят. Мисля си, че накрая тия янки ще сгазят лука...

28

до 10

преди 11 години

Брачет,то не може да правиш каквото си искаш без да се съобразяваш с останалия свят.Както в едно семейство,така и в една държава и в света си има установен ред и ако не го спазваш,ти бият шута до като ти дойде акъла в главата.На теб видно е не ти е дошъл.

27

Анонимен

преди 11 години

Същ - империята на злото----Нещо ти трепери ръчичката, май!

26

ХЕНРИ КИСИНДЖЪР

преди 11 години

САЩ КЪМ РУСИЯ : СКОРО ЩЕ ЗАВЛАДЕЕМ ВСИЧКИ АЗИАТСКИ РЕГИОНИ НА РУСИЯ.СИБИР НЕ Е РУСИЯ..РУСИЯ Е САМО ОКОЛО МОСКВА...СВОБОДА ЗА СЕВЕРНА АЗИЯ ОТ РУСКИЯ СЛАВЯНСКИ ОКУПАТОР И КРАДЕЦ НА ЧУЖДИ АЗИАТСКИ ЗЕМИ !!АМИН !!

25

бай Гошо

преди 11 години

До Анонимен 31Е ти като не си пил ракия я обясни на *** от къде ще го вземеш този петрол