174

Анонимен

преди 11 години

БСП-то и те как се САМОзакопават.Не се ли научиха да не огласяват глупавите си ходове?Не си ли вземат поука от първенците по глупави ходове ГЕРБ?Тези май наистина са една и съща партия.Партията на ***.

173

kozlodohui

преди 11 години

za 23godini edinstven boiko napravi st.pka napred ostanalite ni zaroviha jivi

172

Анонимен

преди 11 години

"Орешарски трябва да е следващият премиер!"Айде нема нужда!

171

Анонимен

преди 11 години

Новина на часа:С цел да осигури равномерно разпределение на форумната активност, Зам.министърът на МВР Ф.Гунев определя територия за действие на платените писачи на ГЕРБ : - Простаци с образование до 4-ти клас да се изявяват във форумите на Капитал, Дневник - Простаци с образование по ниско от 2-ри клас да се изявяват във форумите на Стандарт, 24 часа, Труд - Извратеняци, злобари, нео-фашисти, педофили и др. неформални членове на ГЕРБ във форумите на ДНЕС и ВЕСТИ

170

ДиДи

преди 11 години

До ANONIMEN -Той ако е толкова умен, нямаше в Университета в който работи да правят Доценти възпитаници на Милиционерското училище в Пазарджик. Това, че е бил вързкар, преписвачи доносник за да се докопа до титла, не го прави умен.

169

Анонимен

преди 11 години

Станишев и Орешарски окрадоха хората от 2007 до 2009 хвърлиха им червена мълга в очите и с успешно надуване на имотният балон трансформираха публичният дълг в частен. Преведено на *** език хората теглеха кредити,а пък държавата им прибираше данъците и думкаше рекордни излишъци.И никой не ги предупреди.Всичко това беше опаковано и успешно представено като "инвестиции". Станишко и Орешарски скандираха балона се надува,надувайте момчета,да стане на парчета и после следващите да се оправят.Орешарски успешно се превърна в инструмент за геноцид а пък тук някакви му се кланят като на божество.

168

Анонимен

преди 11 години

Точно по времето на Урко иСъсела,България бешетотално разграбена и станаразграден двор,това не бяхазаменки,контрабанда,фалшивогориво,иманяри,отвличания,магистрални грабежи,до съсипване наКремиковци,източване наабсолютно всички държавнипредприятия,тоталнизлоупотреби севрофондовете/вследствие на което,всички саспрени/,въобще тоталнаанархия се ширеше навсички нива надържавата,липса на най-елементарно чувство за справедливост,организиранена монополите,така щото даобслужват партийнитедругари/по върховетеразбира се/,това ли бешевашата перспектива и вяра в бъде

167

Цар

преди 11 години

БЪЛГАРИЯ НАМРАЗИ ГЕРБ СКАНДАЛИ ПОДСЛУШВАНИЯ КАЛИНКИ КРАЖБИ ЛЪЖИ ЗАМРАЗЕНИ ПЕНСИИ И НИСКИ ЗАПЛАТИ БЕДНОСТ БЕЗРАБОТИЦА МИЗЕРИЯ ЗАПУСТЕЛИ МАЛКИ ГРАДОВЕ И СЕЛА НЯМА ПЕРСПЕКТИВА ВИСОКА ЕМИГРАЦИЯ ВИЛНЕЕЩА ПРЕСТЪПНОСТ ПРОВАЛ ЗА ШЕНГЕН ИЗХАРЧЕН РЕЗЕРВ СПРЕНИ ПРОЕКТИ ВИСОКИ ЦЕНИ НА ТОК ГАЗ БЕНЗИН ДИЗЕЛ СМАЗАНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ

166

3

преди 11 години

Иван Пушкаров.1992. Първата работа на МС беше да научи от финансовия министър Иван Костов колко е държавният резерв. - И колко беше той? - 60 милиона!? Цялата държава беше оглозгана до 60 милиона, дори за аспирин нямаше. Направо ни се разтрепераха краката. А само преди година резервът е бил 2 милиарда. След обявения от Луканов мораториум по дълга бяхме в пълна изолация,никоя държава не искаше да преговаря с нас. Андрей Карлович Иван Костов и БКП, бог да ги прости, бяха наистина гениални злодей.

165

Голям смях

преди 11 години

До do Къса памет.Аз се оглеждам и при огледа констатирах:В кризата парламента си закупи за 13мил.последни модели БМВ и Мерцедес,само в едно министерство се раздадоха 40мил.бонуси за 1г.,една сама на себе си си даде 80 000лв,закупи се нов софтуер за 3мил.милиони потрошиха за екскурзии.Вдигнаха си заплатите,и това само в парламента еми другите ведомства(не се напрягай,става дума за милиарди).За тях криза няма ли?Един министър-председател на Германия караше Опел омега на 7г.нашите БМВ 7серия.

164

Анонимен

преди 11 години

Станишев, не е ли по-голямо нахалство твоето да искаш втори мандат след като беше изритан от властта?

163

kozlodohui

преди 11 години

6te vidite vlasta prez 18vek

162

малта

преди 11 години

Боже опази!!!

161

Анонимен

преди 11 години

Мн съм отчаян от българите явно не можем никога да направим нещо заедно. Винаги ще бъдем разделяни и владяни.

160

Анонимен

преди 11 години

Призовавам Ви, г-н Сергей Дмитриевич, откажете се от изборите и влезте в затвора.

159

Голям смях

преди 11 години

До Дада.Този,онзи,всички,ние,вие,те.За 24г.всички доказаха,че работят усилено за убийството на държавата и хората.Аз не ги упреквам,те са господарите-народа са роби.Когато робите не се бунтуват,че не им достига храна,че са на студено и т.н.-господаря става все по-богат.7мил.роби работят за 240 господари(голяма далавера).Или не сме роби?Пример:Детето на господаря,днес с кола за 200 000евро уби 2 деца на 16г в центъра на София.Не е употребил алкохол нито бяло,причините се изясняват.Добре звучи.

158

къса памет??

преди 11 години

Докато този беше на власт рецесия в Европа нямаше. Само руснаци и англичани закупиха над 340 000 апартамента и къщи в България през тези години.. Аз онзи ден се връщам от Италия - с тази държава работя повече от 15 г. Такива масови фалити никога не съм виждал.

157

Анонимен

преди 11 години

Комунистите по места се изпокарват кой да се нареди по напред на яслата, че кльопачката привършва :) Лидерът им пък получи остър пристъп на параноидна шизофрения. Пр ката им загори мусаката и изгоря с 2 млн в Кипър. Рейтинга им стремглаво пада. Честито България!

156

Къса памет ?

преди 11 години

тОЯ СЪщия Орешарски като дойде на власт резерва беше 4 милиарда, като си замина беше 8.4. имаше 25 милиарда инвестиции през неговото време.. цигарите бяха 2 лева, бензина беше 1.60, хляба беше 50 стотинки *** .. толкова ли ви е къса паметта ами проверете тогава,. да точно такива бяха цените в края на управлението на лошата тройна коалиция.. и заплатите бяха дори по високи от сега и бизнес имаше горе долу.. Един път мислете с главите си и бъдете надпартийни

155

Анонимен

преди 11 години

ТРИ КЛЮЧОВИ СТАТИИ, ОТ ТРИ НЕЗАВИСИМИ И ОТДЕЛНИ ИЗТОЧНИКА ЗА ОПИТА НА БСП ДА ПОДПАЛИ БЪЛГАРИЯ И ДА ОКЪРВАВИ ПРОТЕСТИТЕ:1. ИНСТРУКЦИИТЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ ДРАСКАЧИ: rustocks.blog.bg/politika/2013/02/21/eto-kak-sa-instruktirani-drugarite-net-aktivisti-na-bsp.10559542. ЗАГОВОРЪТ КРАЙ РАДОМИР ЗА ПРЕВРАТ: dartsnews.bg/News/424253. КАК БСП СЕ ОПИТВА ДА ЯХНЕ ПРОТЕСТИТЕ: frognews.bg/news_52134/BSP_se_opitva_da_prevzeme_protestite/