95

Шоп

преди 11 години

Дай Боже да задълбаят в комунизъм и да изпукат, че много маймуни станахме на клона. Кимката ако може да измори едно десетина милиона гърла, ше му кажа едно голямо ЕВАЛА! Нищо хубаво не им пожелавам, само въоръжаване, въоръжаване и повечко манифестации пред вожда.

94

анонимен

преди 11 години

103..а всички останали в Сибир!

93

Анонимен

преди 11 години

Гладният човек е много опасен, да не говорим за гладните народи.

92

анонимен

преди 11 години

врагът е Америка..да вземат и и пуснат няколко ракети тия корейци,,не комунизма е опасен..а империализма в лицето на САЩ

91

Анонимен

преди 11 години

Всички привърженици на БСП - в Северна Корея!

90

Анонимен

преди 11 години

Има безброй доказателства в историята, че комунизма е варварство. Това просто е поредното. Опичайте си ума и дръжте далеч от властта комунисти и турци. Това може да стане само с много висока избирателна активност.

89

Анонимен

преди 11 години

Комунистът не е патриот. Комунистът е интернационалист - т.е., пука му за всички останали, но не и за собствената му държава.

88

Анонимен

преди 11 години

76, като си се установил "оттатък океана от 23. Години", защо не се установиш в Шанхай, а стоиш ."оттатък океана от 23. Години".? Много са ми забавни такива личности, които смятат, че другите пасат трева. А ако наистина си в Щатите, вземи да си лягаш, че стана никое време. :)

87

Анонимен

преди 11 години

Това е комунизма - безмозъчно Зло, без народност и територия...

86

Анонимен

преди 11 години

тия са болни мозъци и си живеят в собствен свят

85

Анонимен

преди 11 години

80. Живея в Америка и тук е имало страхова психоза , ( след първия спътник ) ,че всичко , което лети непознато , е може би на Руснаците . ( и си го признават .И започват изследователските програми ( днес ги намаляват ) и работят заедно с руснаците , за да им излиза по-евтино . Тази вечер дадоха , че Руски *** е пристигнал на космическата площадка .Признават че руснаците са много добри по атомните подводници ... И САЩ и Русия са много добри , там където са на световно ниво .

84

Анонимен

преди 11 години

90То и у нас беше така. Трябваше открит лист за да стигнеш до петричко село. В СССР също беше така. Някой спомня ли си за т.нар. "забранени градове"?

83

Анонимен

преди 11 години

има ръка на пианистка

82

666! СУПЕР ...

преди 11 години

- 666! СУПЕР 03.08.2012 13:19 ....ЗАЛАГАМ 5 ! ЛЕВА ДВЕ ДЪФКИ И СКЪСАНИТЕ ГУМЕНКИ НА БАЦЕ ЧЕ ВОИНА ШЕ ИМА ДО ДВЕ СЕДМИЦИ...ДИГАМ И С НЕДОЯДЕНА ФИЛИЯ С МАС...ПОСЛЕДНАТА НА БАЦЕ ТУРЕНА У ФРИЗЕРА ЗА ИСТОРИЯТА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО... А И ЕНА ФАФЛА МООТТТО....!цитирай20. анонимен - 666! СУПЕР 03.08.2012 13:20 ....ФНИМАИ 5 ЛВ НА ЦЕЛО...!цитирай21. анонимен - 666! СУПЕР 03.08.2012 13:21 .....ПРИСПИВАМ ОФЦИ С ПРАФФ ТОКЪ...!цитирай22. анонимен - 666! СУПЕР 03.08.2012 13:27 ....ХАХА....БЕЗ ОФЦИ НЕМА ВОИНИ

81

Анонимен

преди 11 години

78,комунизмът не си е отишъл от нашата държава, ама някои хора не го забелязват. Това е лошото!

80

Анонимен

преди 11 години

Северна Корея има ядрени бойни глави. Но няма инфраструктура за тях. Бракът в двигателостроенето минава 60%, производството им, доколкото го има е в трагично състояние. Нямат гориво, нямат храна. Армията е съоръжена с оръжия местно и китайско производство. Моралът е трагичен. Шест месеца война и Северна Корея просто ще спре да функционира. Хората отглеждат плъхове вместо прасета и се нуждаят от пътен лист за да идат до съседното село. Мрак. Мъка. Дай Боже свобода и живот за хората на С. Корея.

79

Анонимен

преди 11 години

Ф.С.В., дори мисленето ти е плод на комунистическата пропаганда. Виж колко ограничено мислиш: Който гледа клипове, значи яде Мк Доналд'с, което логично води до извода, че е империалист.

78

Анонимен

преди 11 години

Сложни българино, дали съм скопен, можеше да усетиш, ако в предпочитанията си бях с твоята ориентация. Няма да споря повече с теб, защото си доста ***, нещо което е нормално за пребоядисан комунист, четящ постсоциалистически вестници. Няма да слизам на нивото ти, защото тук четат и деца. Запомни от мен. СССР, Китай и Северна Корея са устроени по един и същи начин - това са тоталитарни държави с централизирана икономика.

77

Анонимен

преди 11 години

.....

76

Бай Иван

преди 11 години

Ф.С.В.да се мислиш че си нещо повече от другите е повече от невежество