225

Анонимен

преди 11 години

Другарки и другари, откривам учредителното събрание на софийския клуб на ... симпатиите, с които той посреща Октомврийската революция, борбата му ... Станишев "свърши се с мита за желязната дисциплина в партията".

224

до комунягите

преди 11 години

И какво се оказа за крайслера, голем смех, накичен с антени,купени от павильона и човекът си ходи на работа с него.Ха ха ха,един крайслер, който ходи от улица на улица и шпионира. Пълна бутафория, достойна за Станишев и съветници))))))))))))

223

пилигрим

преди 11 години

Бреййй!Червените плебеи знаели какво е оксиморон!Забележете как жонглират с думите,за да не се обърне внимание на делата им.Само зло причиняват на държавата!

222

Анонимен

преди 11 години

Този е за затвора

221

Анонимен

преди 11 години

КАКТО СЕ КАЗВА, НЕ ГО ОБИЖДАЙ НА ГЕРБ, КАЖИ МУ САМО МИРО НАЙДЕНОВ

220

й

преди 11 години

ВПРОЧЕМ РУМЕН ПЕТКОВ СИ ОТИДЕ В МВР ЗАРАДИ ЕДНА СРЕЩА, НО СИ ОТИДЕ, А ЧОВЕК ЗА НЕРЕГЛАМЕНТИРАНО ПОДСЛУШВАНЕ, КОЕТО ЩЕ СЕ ДОКАЖЕ, КВО ЩЕ НАПРАВИ

219

Смях в залата

преди 11 години

Сигнала на хамстера претърпя първия си провал. Видяхме снощи как собственика на въпросния "крайслер" се майтапеше и го направи за смях на цяла България. Как ли ще се оправдава сега. Горкият, някой му е пуснал стръвта и рибката Серго налапа лакомо въдицата и стана за смях.

218

ДО 248

преди 11 години

ЗА РАЗЛИКА, ОТ ТИЯ КОИТО ХАРЕСВАШ, ГЕРБЕРИТЕ СЕ МАХАТ, ДО СЕГА НЕ Е ИМАЛО ПРАВИТЕЛСТВО, КОЕТО ТОЛКОВА ЛЕСНО И ЧЕСТО ДА СЕ ОСВОБОЖДАВА ОТ СВОИТЕ СИ., ДОРИ ДА ПОДАВА ОСТАВКА. ПРОСТО СИ ЗАБРАВИЛ КАК РУМЕНОВЦИТЕ СЕ БРАНЕХА ДО ПОСЛЕДНО И НЕЗАВИСИМО, ЧЕ СА ОКАЛЯНИ ДО УШИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СА В ПЪРВИТЕ РЕДИЦИ НА БСП! КОГА ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ БСП? КЪДЕ СА ИМ МЛАДИТЕ, НЕОПЕТНЕНИ? ПРОСТО ИМА МНОГО ЗА ЛАПАНЕ, МИСЛЯТ ЧЕ ИМ ИДВА РЕДА!

217

Й

преди 11 години

Само не разбрах през това време на мутрите ББ и Цв. Цв.къде работеха, в ТКЗС или МВР, айде отговори ми, и Пашата част ли е от мутрите, или Каратиста или бай Миле

216

Анонимен

преди 11 години

ами ако обществото каже, БСП да се отдръпне от политическия живот. БСП арбитър ли е. моля.

215

Анонимен

преди 11 години

Не съм голям фен на герберите, ама е доста срамно да искат да си ходи Цветанов всички стари мутри, които крадяха до последно, подслушваха не само журналисти, спомнете си "Галерия", създадоха бандитите и мутрите, разпределиха си богатствата под масата... и т.н. Махнете "престъпника" Цветанов за да седнат истинските престъпници, включително и тия, които скоро ще излязат от затвора. Срамно е, а има тук ***, които ги защитават. *** работа!!!

214

Анонимен

преди 11 години

Тези, които няма да гласуват всъщност трябва да знаят, че гласуват за ДПС. Причината е, че по-ниската избирателна активност дава по-голям процент на партиите с ограничен електорат.

213

ер

преди 11 години

а какво ли ще стане ако се потвърди сигнала на Станишев а, дали Цвъки ще има доблестта да си отиде от политиката, или ще се оправдава с Византийците, Хан Аспарух или Крали Марко

212

до ГЕЙбъристите

преди 11 години

А каква политическа отговорност пое Фидосова за разговорите записани на СРС с Танов за подмолно уреждане на нейн човек за шеф на митница !

211

Анонимен

преди 11 години

Ей как се объркаха сметките на Станишко, не му се искаше да идва Цветанов аз каза да си изкажа мнението а пък после си говорете с Цветанов. Не му се искаше на 4 очи да разговарят като мъже. Защото той когато говори не иска да бъде прекъсван и започва : Първо : Герб съсипа народа, Второ: Герб съсипа държавата ,Трето : Герб е виновен за всичко, Четвърто:........аз знам какво казва ллидерът на ПЕС. Много смешен го направиха и враговете му и неговите другари-такъв номер му скроиха.

210

до ГЕЙбъристите

преди 11 години

А каква политическа отговорност пое Цв. ЦВ. за апартаментите си, и това което се уж доказа, за произхода на парите има ли общо с факта, че шефа на НАП Стефанов който уж го проверява е кандидат депутат от ГЕРБ !

209

анонимен

преди 11 години

гьобелсовите методи до никъде не доведоха. Практиването им обаче продължава. Колко жалко за сценаристите и актьорите.

208

до ГЕЙбъристите

преди 11 години

Само не разбрах ББ какво политическа отговорност пое за Мишо бирата, а за Вучката, а за Фидосова, а за Миро Найденов, а за Авиоотряд 28 !

207

съд за серГея

преди 11 години

Ако документите се окажат фалшиви - вече се доказа с прочутия ван с антените, че те са изфабрикувани от ченгената на БСП - то тогава Станишев трябва да се оттегли от политиката.Прокуратурата да повдигне обвинение за клевета и използване на документи с невярно съдържание с цел лично облагодетелстване. Защо ние ще плащаме работата на 10 прокурори и десетки следователи за тъпата изборна кампания на БСП. Вече бяха похарчени 30 млн. наши пари за безсмисления референдум.

206

Николета:

преди 11 години

Относно раздорите в БСП, Йорданова е категорична: Георги Първанов и Сергей Станишев се атакуват един друг на психично ниво. Целят се и в сърдечната чакра, обяснява тя. Българският парламент ще бъде запален, ако не се сформира Велико народно събрание, пророкува Йорданова. Според нея напрежението сред българите не намалява и е възможно дори да свалят и настоящото, служебно правителство.