82

Анонимен

преди 11 години

само да не си пише дипломната работа в момента

81

Анонимен

преди 11 години

Много важно. Ако може да мисли никакви дипломи нямат значение. Ако не може - колкото и дипломи да има пак нямат значение...

80

100

преди 11 години

Ако искаш да учиш, можеш да го правиш и в Нигерия. В елитните училища ти преподават елитни учители и завързваш елитни запознанства... което не е малко.

79

Анонимен

преди 11 години

И Стоичков е доктор ...

78

Ф.С.В

преди 11 години

Интересно ? защо не го помня ? по това време аз бях преподавател в Харвард !

77

96

преди 11 години

96, Трактора е доцент, Боко е доктор. Умна нация сме :)

76

Анонимен

преди 11 години

До Ф.С.ВВ Харвард отидох 1996 г. През 2000 г. завърших с отличие като бакалавър по икономика.

75

abc

преди 11 години

До asdСамо в първата година е научил повече отколкото се научава за цял бакалориат (4 г.) плюс цяла магистратура (2 г.) в повечето от нашите учебни заведения. (На база опит и от двете страни.)

74

Стоян

преди 11 години

До Инфо ***, Harvard Law School е най-старото правно висше училище в САЩ.

73

Ф.С.В

преди 11 години

Кога е завършил в Харвард? - Това е важно защото до 1998 г беше много трудно да се отиде в САЩ .без значение дали е супер гений !! Това е дете на богати явно .или е червено еврейче -като гледам кога се е родило ! ) 9 септември 1977 г .Не забравяите че в харвард се приемат най децата на най богатите и властимащите .Харвард е в топ 5 на СВЕТА !

72

Стоян

преди 11 години

До Патриот Американците са лидери в областта на техническото и икономическо висше образование. Там големите университети са много силни. Просто е пълно и с ментета, за да може масата от хора да вземат образование, с което да могат да работят прилична работа. И дори и да не завършат със страхотни теоретични познания, тях ги учат да се справят с работата си, докато при нас ни учат на милиони глупости, но не и как да работим.

71

Анонимен

преди 11 години

A пък Алексей Петров е доцент, какво ще кажете, това момче може ли да се мери с него?

70

asd

преди 11 години

Дори "само" бакалавър от Харвард е нещо много сериозно. Няма смисъл да го коментираме, човека е от друга планета. Живее си в цивилизования свят, където е със сигурност в горния сегмент на средната класа. Не знам защо се е върнал да става министър, може би за автобиография, може и да са го повикали, ако дължи на някого нещо (вероятно се сещате за какво говоря). Така или еднъче няма какво да го мислим, ние трябва да си оправяме обществото и държавата защото нещата не вървят на добре.

69

Анонимен

преди 11 години

Калинка стана нарицателно в българската политика за човек, излъгал за образованието си. Искам да запитам това явление по чие управление се появи?

68

Анонимен

преди 11 години

До българин от 66Въобще няма пък да коментирам какво е прието в България и какво не. Конвенцията от Болоня изисква да имаш определен брой кредити и завършено ниво. Ако имаш диплома за тях, значи имаш това ниво. Това какво било прието според теб или леля ти, няма значение в случая, защото така функционира европейската образователна система.Затова единственото мое питане, като човек, завършил в чужбина е, дали на този дипломата му е призната, ако я има, от наша комисия или не е.

67

Патриот

преди 11 години

да ИТ са едни от малкото взимащи добри заплати на фона на цялата мизерия!Да му мислим тия дето е сме завършили такава специалност.Мразя сащ защото ме карат да ги мразя с империализма им и световния терор ,който налагат няма как да ги обичам!Не съм лош човек бих искал да живея в свят , в който не ми се налага да мразя никой !

66

Ф.С.В

преди 11 години

Кой хапва повече 'Педигрипал" ?? Плевнелиев или Този на снимката ..

65

Ф.С.В

преди 11 години

Харвард на принципа на ролетката е избрал това селянче да следва там - Защото в противен случай то и неговите родители трябва да имат връзки и доходи на конгресмен или *** или наркобарон !!!

64

да

преди 11 години

поредният мушмурок пратен от меричките евреи да ни блябосва с тарикатски приказки - момчето си чист неудачник, пратен тук при бугарските селани

63

Анонимен

преди 11 години

До българин от 66Първо, аз и 67 не сме едно лице. Второ, не знам какъв министър ще е - но по закон не се изисква. Всеки гражданин на 21 г. може да е депутат и оттам - министър. На 21 г. какво висше ще имаш? Не казвам, че е хубаво, но е така! Не е задължително, няма такова изискване.И не знам за каква селска простотия може да говориш, когато въобще не знаеш моите дипломи какви са и от къде са (и то изкарани с работа, за да си плащам таксите в странство).Аман!