384

КОКО

преди 11 години

Когато слушам Стойчков ,все едно че слушам професор Вучков, голям смях пада....

383

88

преди 11 години

ДОБЪР ХОД НА .СТОЙЧКОВ ДО КАКВО СЕ ОПРЕ В ОБЩЕСТВЕНИЯ ЖИВОТ, ВСИЧКО ИСЪХВА. СЕГА ИСКАТ ДА ЗАГАСЯТ ПРОТЕСТИТЕ СРЕЩУ МОНОПОЛИТЕ

382

ххх

преди 11 години

Стоичков е част от бизнес кръга на Емил Димитров и са най сериозните или по точно единствените играчи на предопределени търгове за дървен материал.Правят огромни печалби /без да са видяли един дървен труп/ ,седейки по барове и кафенета.Наивни ми студенти Стоичков е един зависим човек много зависим от корумпирания кръг създаден от ГЕРБ милионер е на гърба на вашите майки и бащи които тънат в нищета и не могат да ви пратят 5 лв за да учите и се налага да сервирате или да разтоварвате жп.вагони

381

БАБА ГИЦКА

преди 11 години

АБЕ ТОЯ И Ч*П ЗА ЗЕЛЕ НЕ Е АМА ТАКА Е ДУМАТА. А ТИЯ СТУДЕНТИ ДЕТО СА ТРЪГНАЛИ С ТОЯ *** НЕ СИ ЛИ ДАВАТ СМЕТКА ЧЕ НЕ ТЕ ЩЕ МУ ПЕТНЯТ ИМЕТО А ТОЙ ТЯХ ЩЕ ОПЕТНИ ОТ ГЛАВА ДО ПЕТИ.

380

Анонимен

преди 11 години

Не разбирам защо студентите са избрали за свое "знаме" един от най простите човеци в България, и не само. Този лешов *** има мозък точно колкото Будьо - Тиквата. "Доктор" Стоичков завърши СПТУ ( шлосер) четири години по късно и с усилията цялото ръководство на ЦСКА (тогава). Студентите не чуват ли, че пози *** срича, че ползва не повече от 15-20 думи, които произнася на някакъв диалект. Стилистиката му е много странна. Това е един обикновен ***, който днес е фалирал и слугува на богатия Гриша Ганчев, като не спира да ближе Тиквата. Студентите не бива да тръгват заедно с простотията !

379

Анонимен

преди 11 години

при тия гербавите направо ти домилява за станишката

378

Анонимен

преди 11 години

прос човек но богат това е съвремена българиядокато тия диктуват модата ще летим надоло

377

Анонимен

преди 11 години

Стоичков знае ли какво означава студент? Докторът май няма средно образование!

376

1

преди 11 години

До БАБА ГИЦКА,тоѝ за катър нестава,ти го наричаш троянски кон.

375

Анонимен

преди 11 години

Айде Ицо - багажите, нещага и в Испания или Щатите - аман от Месии ...

374

А.Аспарухов

преди 11 години

ОТ ЕДИН *** ТА НА ДРУГ .ТИ БРАТ СИ И ОТ ВЪТРЕ И ОТ ВЪН ОТКРОВЕН ***

373

БАБА ГИЦКА

преди 11 години

Е ТЕ ТОЯ Е ТРОЯНСКИ КОН НА БОКО, ЦОКО И ДОКО.

372

Анонимен

преди 11 години

433,,,433,,ОДИ ТИ НА ***...,А СИ МАЙНИНА.ТОЯ *** ОБИКОЛИ СВЕТА КАТО ТРЕНЬОР И БЕШЕ ГОНЕН КАТО КРАСТАВО КУЧЕ ОТ ВСЯКЪДЕ.ЖАЛКИ НЕЩАСТНИЦИ,ВПЕЧАТЛЯВАТЕ СЕ ОТ *** РИТНИТОПКОВЕЦ,И ГЛАДУВАТЕ.***.

371

Анонимен

преди 11 години

От Божи град Йерусалим се превърна в свърталище на Сатана и неговите религии.Сега как ще обясните православния си "благодатен огън" след като служите на лукавия и "звяра " ?

370

rossi

преди 11 години

youtube/watch?v=-ABhGlMrLgk

369

муспи

преди 11 години

Всичките тези смехории се разиграват в една България която изчезва, и нито дума за АТАКА и Сидеров. Че от какво се оплаквате самоубийци - че ви убиват?

368

болнио мозък на Цвъ.

преди 11 години

Такова мероприятие може да сътвори само болнио мозък на Цвъ. Цвъ..... интересно къде беше дежурнио камион със прасетата-протестанти, както при оставката пред НС.

367

Анонимен

преди 11 години

За ГЕРБ има новина -казват, че била добра:И в софийския затворима футболен отбор!Бойко ще е капитан,Цецко също ще е там.Миро мършата вратар,той на плонжове е цар.Лъчко мозъка съдия,ще им свири със уста.Дянков май ще е защита,та да брани тази свита.Ляля Цецка с очилата,влачи кофата с метлата.А Фидоска мажоретка,абе просто супер гледка!

366

chakal

преди 11 години

422 prav si 20 godini demokraciq ne vi stigna da se opravim sega sled 20 godini BG. ste q nema a ste bade TÜRKEY pri tazi rajdaemost i takiva politichesli intrigi koy da lapne kokala ami ste lapame k*ra na turcite

365

Анонимен

преди 11 години

Този `***` е 1 в света,а тези дето го плюят НЕ СА 1 даже и на жена си в п...ката