103

Анонимен

преди 11 години

ДОКЪДЕ НИ ДОКАРАХА *** НЕЩАСТНИ

102

Анонимен

преди 11 години

попитали радио Ерван каква е разликата между БСПендел и хомосексуалист, а оттам отвърнали, че разлика няма!!

101

МАНГО ФАКУЛТЕТСКИ

преди 11 години

СЛЕД опустошителният пожар причинен от ГЕРБ в държавата, и много нещастници ще изгорят не само в преносният, но и в прекият смисъл.На олигархията, не й пука за тях, важното е келепира да върви.Е, ще ще изкажат съчувствие, а може и да проронят някоя крокодилска сълза за ПиАр, но нищо няма да променят в държавата. Напротив, тяхната цел е формулирана от президента и неговото Правителство: "...да се запази стабилността в държавата..." т.е. тъй да я караме и занапред.

100

...за БСП-член

преди 11 години

....ТРУДНО , ДРУГАРЮ....МНОГО ТРУДНО!ГЕРБ ФИНАНСИРАХА ДОСТА ДОБРЕ , ЕДРИЯ КАПИТАЛ.....БЪДИ СИГУРЕН ,ЧЕ НЯМА ДА СА БЕЗРАЗЛИЧНИ КЪМ НЕГО!ЕВРОПА ---СЪЩО!....ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС.......РАЗБИРА СЕ!"КАПИТАЛА" ВЪРТИ СВЕТА ----НЕ Е ОБРАТНОТО.... ЗА ТВОЕ СЪЖАЛЕНИЕ!

99

Анонимен

преди 11 години

Някой от "Позитано 20" не би ли се палнал в знак на протест срещу правителството на Борисов.

98

БСП члеn

преди 11 години

Яко, яко обичам *** санчо да ми пали дупаранчо! Точно както тате ми ги палеше !! Пали ме, ага, пали ме бес спир нощ и ден! мятай жар страстно в моята страстна камина!!

97

БСП са много жалки

преди 11 години

БСП са много жалки. Обикалят всички форуми и плюят по ББ. Добре, това ми подсказва че сте тотално безпомощни.

96

Анонимен

преди 11 години

Липсва солидарност на хората в България. Ако я имахте, досега да сте помели цялата корумпирана *** в министерствата, която предава България на унищожение. Добре че се махнах. Преди да мислите за самозапалване, подобре вземете заем и се махнете от държавата. Където и на запад да отидете няма да останете гладни, без здравна грижа и без покрив над главата си.Защото това е записано като права в конституциите на Държавите с изградена демокрация. Те всъщност постройха комунизма, а ние мутризма!

95

До 109

преди 11 години

Кого ще вкарате в затвора бе шмекери червени? Народа не ще и да чуе за вас *** такива, за това се покривай и млъквай БСП член такъв

94

Анонимен

преди 11 години

Ако някой ден стигна до подобна безизходица, обещавам че ще се самовзривя пред парламента и задължително в присъствието на народни представители.

93

до 119

преди 11 години

чрез психотропно устройство ще бъдеш принуден да изнасилиш майка си и баща си! Извратеняк си ти, момче! Само БСПендел би осквернил собствените си родители!

92

555

преди 11 години

Стига сте ревали заради един *** бе. И баща ми получи първия си инфаркт на 36 години, Но въпреки това не си посегна на живота. Работи, бори се и ме изучи. И още е жив. И не много здрав. Но да ми е жив още дълго време.

91

Анонимен

преди 11 години

колко хора трябва да се самозапалят още за да разберат управляващите че народа е в огромна материална мизерия и душевна безпътица от разрушението на държавата и липсата на бъдеще. оставиха ни без доктори, банки и всякакви монополи дерат кожата , няма нормален бизнес.

90

Анонимен

преди 11 години

да запалим главите на червените драскачи тук, черверасти - БСПенделски, ше изгорите на следващите избори и децата ви ше изгорят от чума в адски мъки! хахахахаахаахахааххахахаха

89

тодор Живков

преди 11 години

Ех,130млрд ви оставих,всеки имашенай малко по 10 хил. в Банкови сметки,Постройхте си къщи,апартаменти а вие искахте бмв та и крадци ами получихте си го.

88

Анонимен

преди 11 години

дали ахмед пали на серГЕЙ изпускателния клапан?

87

Анонимен

преди 11 години

Трудно бих нарекал нормален човек, този, който се самозапалва. Явно сега е сезона на лудите. И аз съм бил без пари ама не съм си драснал клечката... Бориш се докрай. Не после ден на траур, щото до там ти е акъла.

86

Анонимен

преди 11 години

Чехите си имат Ян Палах? Е, ние пък си имаме четириииии! На нана нана!

85

Къде са

преди 11 години

Защо организаторите на протеста не носят отговорност за това !!!. Къде са Дудев, Ангелов и другите предводители на "народното недоволство"

84

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ щЕ ЗАПАЛИ БСП И ДПС НА СЛЕДВАщИТЕ ИЗБОРИ! ИЗГОРИ НАРОДНИТЕ ИЗЕДНИЦИ, БОЙКО, ЦЕЛИЯТ НАРОД Е С ТЕБ! НАКАЖИ ***!!