223

Време е за

преди 11 години

Тройно увеличение на заплати и пенсии, резерви - евентуално после.

222

Анонимен

преди 11 години

СЕКТОР Б И СЕКТОР Г КАТО СЕ ОБЕДИНЯТ СТАВА СЕКТОР БГ - Т.Е. СЕКТОР БЪЛГАРИЯ !

221

макето

преди 11 години

до 229 елементарно преди неколко години бех у турция и бех свидетел на среща на Ердоган с един производител на домати същината на разговора беше колко ти струва производството на килограм доматиотг 50 куруша(50 стотинки приблизително)ок държавата ти ги плаща па ти си ги продавай за колко можеши така на нашта граница пристигат с цена -5 стотинки на килограм

220

Анонимен

преди 11 години

Първо вземете да се разплатите с бизнеса, че Вдянков замрази всичко.

219

Анонимен

преди 11 години

ръст на доходите, ако има пари в бюджета = намаляване на протестите, когато има ръст на доходите. скачени съдове, господа политици, your call!

218

Анонимен

преди 11 години

До 131 Ами при положение че на 30 бензиностанции в България се пада една в Кувейт явно печелят по-добре. Седни пред някой квартална бензиностанция в България и брой колко коли ще заредят на ден а в Кувейт има 8 реда опашки на всяка бензиниостанция. И всеки оставя бакшиш на бензинджиите по 25, 50 или повече стотинки. И малка корекция бензина струва 16.2 евро цента а не 22 какатро си написал (91 октана).

217

до 237

преди 11 години

Какъв борд,тъпчо? Ти правиш ли разлика между фискален резерв (депозити на правителството) и валутен резерв (баланса на управление Емисионно). Аман от прошляци,непрочели и една книга. Валутния борд може да се премахне само със закон,няма земна сила, която да го била "срутела". Чисто и просто количеството левове е вързано с еврата,т.е. с последните 2 лева ще купиш последното евро и пак ще има борд, защото той е принцип в закона,а не купчини с пари, които някой "харчи".

216

Анонимен

преди 11 години

До 239 Че те я закриха чрез валутния борд и има само представителни надзорни функции!!!!

215

Анонимен

преди 11 години

Оставка на "Б" отбора на ГЕРБ!

214

емигрант

преди 11 години

Избирайте си пак комунисти и се чудете защо сте на този хал. Това ще е винаги дереджето ви, докато ви управляват бивши и настоящи комунисти-последната дупка на кавала не само в ЕС, но и в нормалния човешки свят. Това е участта ви. Комунизмът няма изкореняване.

213

Анонимен

преди 11 години

Отново мъж се запали пред президенството ... Българи,какво става ?

212

с.

преди 11 години

БНБ трябва да я закрият моментално!Допуснаха банките да се разпищолят тотално и да правят с клиентите си каквото поискат!Това в съчетание с лобистко законодателство в тяхна полза!Променят лихви едностранно както им е кеф!Приеха се и поправки в ГПК според,които банките са привилегировани и могат да си извадят изпълнителен лист само възоснова на счетоводни документи!На този ако чакате да вдигне доходи има да си чакате!

211

Фън Шуй

преди 11 години

Народът не го интересува какво има и какво няма в бюджета. Народът иска мангизи сега и веднага. Не е важно от къде ще ги вземете. Важно е да раздадете на хората заплати и пенсии такива като европейските. Ако не можете - вървете си! Нека дойдат на власт тези които ще увеличат заплатите и пенсиите на обикновените хора! Минимална пенсия -700 лв. Минимална заплата 1000 лева. Ето това е!

210

Анонимен

преди 11 години

Така няма и да има докато не падне борда.Интересно къде е отишал резерва?Предполагам че при определени хора.Защото в реалната икономика го няма.

209

Син

преди 11 години

Гербавите *** за 4 години кожите ни съдраха, и спестяванията от банките, кътани за черните мизерни дни обраха. Червените комуноиди 4 години само плюеха по тях и внасяха вотове на недоверие и така нищо не свършиха. Айде сега позитанковците, които само кусури търсеха да променят пак закона за ДДС и премахнат облагането на лихвите по спестяванията на хората. Никога няма да стане това-защото просто са комунисти, а на комунист-вяра -никога.

208

Анонимен

преди 11 години

За кого ще гласувате на предстоящите избори ? За ГЕРБ - + За БСП - -

207

РУМЕН221

преди 11 години

БИЛИ СМЕ НА КОСЪМ И ОЩЕ СМЕ!!!- ОТ ЦРУ ЗАБРАНИЛИ НА ДИКТАТОРА..., ДА РАЗСТРЕЛЯ ПРОТЕСТИТЕ (засега) - В МОМЕНТА САМО ДВАМА СА ДИКТАТОРИТЕ, КОИТО ВОЮВАТ СЪС СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД:- БАШАР АСАД И БОЙКО БОРИСОВ...!!!- СМЪРТТА ОТ КУРШУМ И СМЪРТТА ОТ ГЛАД СА ВСЕ СМЪРТ..., НО ВТОРАТА Е И ИЗТЕЗАНИЕ..., А И ДВЕТЕ СА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО, ЗА КОЕТО НЯМА ДАВНОСТ...!!!- ВСИЧКИ УБИЙЦИ НА НАРОДА СИ В ЗАТВОРА...!!! - ДИКТАТОРА НЕ СЕ Е ОТКАЗАЛ ОТ ВЛАСТТА И СЪБИРА ГЛАВОРЕЗИТЕ СИ НЕ ГО МИСЛЕТЕ ЗА ТОЛКОВА ЛЕСЕН!!!ФАШИЗМА ИДВА - ХОРА БДЕТЕ!!!

206

до 229

преди 11 години

Ами прави фирма и давай в нея германски заплати, от писанията ти изглежда, че ти е ясно как става. ще имаш и опашка от желаещи да работят при теб (да не вземеш да станеш монополист с тези високи заплати, ей). Дерзай!

205

макето

преди 11 години

абе тия новите си казаа веке думата не е ли време веке да ги смениме оти ного се задръжая

204

киккоман

преди 11 години

До koiизнеси си бизнеса от бг, фокусирай се там където си, ние ако оцелеем - оцелеем, не се грижи за нас. гати катила.