10

Анонимен

преди 11 години

*** обслужващи само олигарси, монополисти и чужди държави.

9

ВЯРА

преди 11 години

Това е резервния кабинет на ГЕРБ, някой дали има друго мнение?

8

Въпрос?

преди 11 години

От колко точно часа ББ и ЦВЦв няма да имат министерски имунитет?

7

смях

преди 11 години

като ги гледам все едно че виждам делянчо с калинки, боже не мож опазиш българия от собствената и простотия..

6

Koмунист

преди 11 години

Кабинетът е добре подбран ГЕРБ КРАДЦИТЕ да му дадем шанс, ДА КРАДЕ ПОВЕЧЕ!!!!!

5

Анонимен

преди 11 години

Гледах го тоя Найденов какви глупости ръси по телевизията за новия вътрешен министър! Била "човек на Бойко", защото е на ръководна длъжност в в МВР от 2001 г. и започна да внушава как щяла да "фалшифицира" изборите... Но не отговори на въпроса защо не е била махната от поста по времето на запалката и михОУв! Мълча като ремсист на разпит! А такива като него ги гледаме от 20 г. и повече "незаменими" кадри във всички партии, но никой нищо не прави за да ги замени с нови лица!

4

Патриот

преди 11 години

Призовавам всички българи да отидат до урните на 12.05, за да изринат легално без кръв и революция турците от парламента барабар с майчиния им език в националния ефир, като гласуват за българска партия. Колкото повече българи гласуват толкова повече се стапят процентите на ДПС... под въпрос е влизането им и прескачането на 4%-та бариера ако избирателната активност се вдигне на 70% !!!Гласувайте българи да се отървем от престъпниците с *** и ятагани!!!

3

Анонимен

преди 11 години

Koмунисти отдавна няма. Те просто измряха, заради идеите си или поради някаква друга причина. Останаха партийците, станали такива, с цел уреждане на живота си. Hяма нови партии - всички се пъпкуваха от старата БКП. И сега се плюят пак със същата цел - уреждането им.

2

Анонимен

преди 11 години

Бсп,да бяхте взели мандата,щях да гласувам за вас че ми писна от така наречената "Демокрация"!!!Която всъщност се оказа тоталното унищожение на майка България!!!Сега само в АТАКА и ВМРО е надеждата !!!!И най вече в народа !!!!

1

Анонимен

преди 11 години

Честито план "Б" ГЕРБ ,защо беше всичко това протести ,самоубийства прегазваня на пешеходна пътека стрелби пред правосъдието ??????