93

Анонимен

преди 11 години

БСП следващите месеци ги чакат много изненади

92

Анонимен

преди 11 години

Ами казва самата истина Станишев не случайно е шеф на ПЕС.......

91

Анонимен

преди 11 години

Цвъцко подслушва и маика си защото и тя знае какъв *** е и не иска да гласува за Герб!!!xaxaxaxaxaxaxa ГЕРБЕРИ *** И ДА ЗАПЛАШВАТЕ И ДА НЕ ТОВА Е НАРОДА НЕ ВИ ПОНАСЯ!!!

90

Анонимен

преди 11 години

Не знаех, че за да протестирам ми трябват лидери... ама вие май без лидери не можете, затова ви яхат всякакви ***...

89

Боби

преди 11 години

Пичове,имам достоверна информация за това какво са чули от подслушването!!!Абе на този Янко като му гледате колко му е умствения багаж и какво дар слово има,какво могат да чуят????!!! А,я някой печен *** от БСП да ми обясни!!!!

88

Вагнер

преди 11 години

Евреин бе!

87

Анонимен

преди 11 години

Мерси за идеята, Станишка, сега ако ме хванат на улицата с дрога, отивам в днес.бг и казвам, че Цветанов ми го е подхвърлил. Евала.

86

Анонимен

преди 11 години

Долнопробна ЛЪЖА. Не му вярвайте. На всяка публикация на тоя червен в червата ПЛЪХ да опонираме подобаващо с подигравки към него и дъртата му партия. Той не заслужава уважение защото е *** на червените мафиоти.

85

Анонимен

преди 11 години

Ако има нещо по лошо от тоталитарният комунизъм това е тоталитарният мутро-капитализъм.При първият няма свобода и има ядене.При вторият няма свобода и ядене.Това е и истината е че сме в някакъ мутро-капитализъм който се подготвя за диктатура. Бойко и Цецо са в оставка само наужким.МВР е тяхно.Имат част от олигархията.Местната власт е тяхнаПрезидента е техенГл. Прокурор е техенИзпълнителната власт е тяхна.Областните управители са тяхни.Неправит. Организации са тяхни.Регулаторните орга

84

Анонимен

преди 11 години

Лидерите на протестите може да ги изкарат всякакви, но не и стотиците хиляди хора излезли на протест, в това се крие безсилието на политиците.

83

De Georgio

преди 11 години

Е то бива наглост, ама тази Станишевата е долна и безочлива. Вчера се ослушваха като попикани зайци след разкритията за ТЕЦ-овете, цяла nощ са сътворявали в партийната им централа тази поредна глупост.Тo не че някои от т.н. водачи не са техни червени другари с прякори Че Гевара ,а други - ортаци на Трактора / напр. Ганчев/. Свалиха правителството, икономиката започва да върви стремглаво надолу и сега какво - революция и комунизъм. Само че не са познали, този филм сме го гледали и играли. Basta!

82

Анонимен

преди 11 години

БСП или не можаха да разберат, че начело с този хамстер няма да имат успех, или им го натрисат насила от СоцИнтерна.Каквато и да е истината, БСП не са атрактивни и никога не са били, освен за глупаците, некадърниците и ***.

81

Паника

преди 11 години

Тоз какво. Уплаши се да не излезе истината че "Лидерите на протеста" са отрочета на Позитано и са свързани с някои "underground" фигури - бивши шефове на ДАНС, които Хамстера назначи. Затова ли е паниката в редиците на БСП.

80

Анонимен

преди 11 години

НЯКОЛКО ДЕНА ОТСЪСТВАХ И ТОВА МИ ПОПРЕЧИ ДА ЧЕТА МИСЛИТЕ НА СЕРГЕЙЧО ЗА СЛЕДЕНЕ КОИ СА ТЕЗИ НАЧЕЛО НА "ПРОТЕСТИГЕ",НЕГОВИ ВЪЗПИТАНИЦИ И НА НА ДОБРЕВ ДОСКОРО ЧЕТЯХМЕ ИНСТРУКТАЖИТЕ НА ДОБРЕВ КЪМ МЛАДИТЕ КОМУНИСТИ ДЕЦА И ВНУЦИ НА ВЪРЛИ КОМУНИСТИ ОТ ДС И КАК ТЕЗИ МЛАДИ НЕ ВИЖДАТ НАКЪДЕ ГИ ВОДИ БСП КОЙТО ГЛАСУВА ЗА БСП Е РОДООТСТЪПНИК И БЕЗ МОЗЪК ЗАЩОТО Е ЗАБРАВИЛ 45Г.ЗЛИНИ

79

до 78

преди 11 години

Лидера на правителството също, даже още не си я е върнал.

78

slav

преди 11 години

Този човек да не би случайно да е абониран към българските граждани всяка седмица да излиза и казва някаква простотия от която никой не се интересува до сега не сам аз лично забелязал да е пострил фабрика цех да е направил поне един ден живота на хората по приятен по весел по весело емоционален никога само се напъва напъва и говори да не би случайно да е коментатор или лектор по философия незнам.

77

1

преди 11 години

Голяма мислене е било на позитано, как да отбият удара нанесен от гамизов. Мислили, мислили, па измислили тази глупост. Да приемем, че е така - цвъки подслушвал протестите. ОК. Сега да помислим, каква ползва има от това цвъки, боко и дружинката герб? Цвъки няма да е министър до изборите, герб нямат властта, за какво им е да подслушват великите водачи на "революцията"??!?! Отговорът е *** - димка за отвличане на вниманието от затегнатата примка около р.овч. и компания. Жалки сте.

76

kokc

преди 11 години

ами защо не ... шубе ли те е да не ти излезе името, а Сергейчо ?

75

arhar

преди 11 години

Рейтингът на Боко скоро ще бъде съизмерим с този на Гоце и Запалката .Гарантирано !

74

Анонимен

преди 11 години

До Гюро МихайловТи да не си италиански карабинер бе Гюро или като станюгата просто имаш достоверна информация ))))