212

Анонимен

преди 11 години

До 227"***"? Казва го човек идващ от държава в която на почит са хора като Азис и Евгени Минчев? Hear that? That's the sound of bullshit!

211

Пишлеме

преди 11 години

222, много акъл се иска да обявиш война на целия свят и да очакваш да я спечелиш! Гениялно направо! Който сее ветрове, жъне бури! Просто като бел боб, ама Хитлер требва да е бил по-***, за да не разбере нещо толкова просто! Поредният луд, тръгнал с оръжие да завоюва света! Някой преди него да е успял, та да има някакъв пример? Болен мозък!Сталин е бранил своето, а Хитлер е искал чуждото - огромна разлика!

210

Анонимен

преди 11 години

Викам да си построим АЕЦ. Знаем що за стока сме и че ще го оплескаме та тъй-една авария и геноцид. Веднъж завинаги да приключи с най-тъпата, посредствена, безмозъчна, неграмотна и нечленоразделна нация. По целия свят биха се радвали и ще дадем нещо на света-радост, че ни няма.

209

Анонимен

преди 11 години

221, Хитлер нито е измислил нещо, нито е издигнал! Германският научен и технически гений не е съществувал благодарение, а въпреки Хитлер! Има достатъчно снимки и филми за състоянието на Германия през 1945 г. - това е приносът на Хитлер! Причината немските технологии да се ползват от руснаци и американци, а не от германци също е на Хитлер!Много ли ти е сложно, или да ти го обясня по-простичко?

208

Анонимен

преди 11 години

This land is mine-Death

207

OS-RIM,BERLIN,TOKIO

преди 11 години

До имигрант=JIVEIA V KANADA,VANKUVER,TUK40 PROCENTA OT NASELENIETO SA KITAICI -NAI GOLIAMAT NAPAST I PAPLA4 KOIATO MOJE DA SASHTESVUVA ,NE OPRAVDAVAM IAPONCITE PO VREME NA VOINATA NO DO GOLIAMA STEPEN SA BILI PRAVI SRIAMO KITAICITE PO VREME NA VOINATA.DVE KORENNO RAZLI4NI NACII I KULTURI.PREDSTAVETE SI AKO DNES SVETA BE6E UPRAVLIAVAN OT GERMANIA I IAPONIA.

206

до Геро- продължение

преди 11 години

Не Адолф Хитлер разруши Германия, а злобните " съюзници ", защото се страхуваха и в съня си от него ! Те разрушиха Германия до основи , но не изкорениха духа на Фюрера, който ще се върне !!!

205

до Геро

преди 11 години

1000 сталинисти на Червения площад, по повод 60 години от смъртта на Сталин при население към днешна дата в Русия приблизително 150 милиона ! За подкрепата на руския народ към Сталин - толкова ! Сталин издигнал феодалната държава Русия- с помощта на НЕМСКИТЕ технологии, откраднати по време на войната и купени от САЩ след нея ! Адолф Хитлер издигна Германия до такова технологично равнище, което позволи на Човечеството да прекрачи в друга Ера, от която се възползваха САЩ, Русия, Франция и Англия !

204

Чичо Личо

преди 11 години

Това, че *** от НАТО обикалят като гладни чакали около Сирия, но не смеят да се намесят и да смажат Асад както направиха с Кадафи и Садам, се дължи на руските кораби, които си правят някакви круизчета наоколо. За да имат този възпиращ ефект тези корабчета и присъствието на Русия да всява такъв респект, всичко това се дължи на Сталин!Дали някой изобщо би се впечатлил ако Германия се опита да се изкаже по въпроса, не ли да тропа по масата. Е те това се дължи на Хитлер!Иначе вие си пишете!

203

Шоп

преди 11 години

Геро, ти си *** като плосък червей.

202

Анонимен

преди 11 години

"Избил Сталин десетки милиони.... и къде са им гробовете? Някой виждал ли е на куп 1000 трупа и как точно се погребват"Никой не е виждал и труповете на избитите в концлагерите. Един химик - Germar Rudolf правил химически анализ на почвата където са заровени милиони трупове и не е имало никакви следи от човешки останки. Разбира се сега той е в затвора за отричане на холокоста. Снимките с трупове които се тиражират са на 300 000 концлагеристи умрели от тифната епидемия и глад накрая на войната.

201

Геро

преди 11 години

Каква простота свещена - да сравняваш Сталин и Хитлер!Единият исдигна държавата си от феодалната мизерия до световна сила но.1, покори космоса и до ден днешен успява да респектира бесните кучета от колониалната шайка, а другият докара държавата и народа си до най-жестоката катастрофа в историята!По какво да ги сравняваме? На единия народът му, УЖ избиван и малтретиран, още му оказва почит и уважения, а другият е повод за срам и унижение, които винаги ще тежат на германците!И те така!

200

ЗАТВОРЕТЕ ОЧИ !

преди 11 години

и си представете Света без Фюрера- Адолф Хитлер ! А сега отворете очи- този Свят е пред вас- не ви харесва, но ще го търпите, защото Фюрерът го няма ! Всички, които бяха и са против Фюрера носят пълната отговорност за днешния Свят !!! Рано или късно ще си платят, както по времето на Фюрера !!!

199

Анонимен

преди 11 години

Хитлер е по-малкото зло, сега светът щеше да е много по-добро място без разни еврейски фамилии, диктуващи световното икономическо развитие.

198

bg

преди 11 години

do 208-v tozi slu4ai ne sum suglasen s tebe.Ne ozna4ava 4e sa prodali i izpili dekarite,prosto e imalo podelba mejdu naslednici-6-ma bratja i sestri,30 vnuci,i t.n.

197

Onja

преди 11 години

Още за Хитлер и Сталин: konzertfilmer.de/alice/Alice-fascism-communism-bg.html

196

bg

преди 11 години

Emi shtom Stalin e kazval 4e zaedno s *** mogat da vladeat sveta zna4i avtomati4eski otpada versiata(anglo-evreiska)4e Stalin se e gotvel da napada Germania.

195

за Вас

преди 11 години

На всички почитатели на Хитлер,Сталин,войната,генералите и т.н и пожелавам най-сърдечно да изпитат чара на тяхното вдъхновение.И докато се любуват на военния театър,някой враг да се погрижи подобаващо за семействата им,каквато е била практиката винаги.Чуждите войници много добре и даже на групи се грижат за жените и децата на военнолюбците. Разбира се това е само метафора и не го пожелавам на НИКОГО.Бъдете живи и здрави и живейте в мир.

194

bg

преди 11 години

Angliiskite sataninski svine butat ovcata *** sreshtu CCCP.

193

Киче

преди 11 години

Стига се оригвахте с исторически отпадъци, които пишете с такава лекота, като че ли сте били там. Четете в нета фъшкиите, които всеки е свободен да фабрикува и публикува без никакъв контрол и отговорност. Избил Сталин десетки милиони.... и къде са им гробовете? Някой виждал ли е на куп 1000 трупа и как точно се погребват? а 10000? а 100 000? Къде ги набутаха тези десетки милиони избити руснаци... Повтаряте като зомбита некви драйфни, щото сте *** и не ви требва да мислите!