120

да

преди 11 години

Този защо не казва как гербаджии точиха също пари от държавни институции и как си раздаваха бонуси на свои приближени, а за останалите налагаха психически тормоз на роботните им места и тровеха живота им. За тях защо мълчи и не ги разследва, е за това са хората на улицата, защото няма справедливост за ДНЧ и ДНП! и това е от години.

119

orlinpetkov

преди 11 години

Значи цялата дейност на МВР е била ПР акция на ББ, а не нормалната и дейност. Излиза че престъпността е част от инструментите на властта.

118

Варна

преди 11 години

Ние още се опитваме да изгоним стария ви кандидат, а вие вече нов ни готвите, рядко срещана наглост!

117

този физкул-

преди 11 години

турник, който не е имал смелост да влезе с изпит в физкултурното училище, а ползвал връзки,знаем кой е бил баща му, аман от полицейски мръсни номера.Взеха му властта и го е страх отсъд...трябва да обеснява за апартаментите си.Да не ни дава акъл на варненци кой да е кмет на Варна, не искаме човек свързан с партия, никоя.

116

Анонимен

преди 11 години

Не е ли крайно време да махнете този увехнал гербер като главна новина?! Толкова ли няма нещо по-смислено?

115

до 137

преди 11 години

Прав си , но до някъде - *** са с всички . Направи си справка при коя партия са били зле ? А сега си отговори кои са зад ***

114

Нина

преди 11 години

До ПичВ обши линии си прав, НО не може да имаме горди управляващи, които са слепи и глухи за безработицата и мизерията на народа.Истина е,че БСП с марионетките си свалиха правителството, а това е само в минус за народа.Трябваше як натиск да изпълнят исканията ни, а не да си подават оставката.

113

Анонимен

преди 11 години

Истината е че не бяхме готови и за ЕС преди, не сме и сега. Приеха ни заради геостратегически интереси, евтина работна ръка и да ни продават всякакви ***. Сега се сетиха че сме корумпирани... ха-ха-ха. Откриха топлата вода. Тук се стреля пред съдебни палати, отвличат се деца, има ежедневни протести, основната партия ГЕРБ са създател и неразделна част от криминалната престъпност с начело Б.Борисов, народа не иска повече партията ГЕРБ ... пълен хаос и анархия.

112

Никола

преди 11 години

Този жалък човек поне да мисли преди да приказва. Какво означава, че е "дадена пълна свобода на президента", бе тикво?!Че Плевнелиев е мижитурка и кукла е ясно, но все пак е президент и най-малкото действащ министър, дори и бидейки в оставка, може да си позволи да изкаже подобна глупост.Цецко, Цецко, ще видите и Портних кмет, колкото и ще спечелите изборите! Мястото ви е при НДСВ!

111

Анонимен

преди 11 години

Истината е че не бяхме готови и преди за ЕС ,най добрите ни лекари , младежите също емигрираха за последните 4 години.Сумати фирми фалираха ,народът обедня и психиката му се влоши всеки ден самоубивании саможертви и пр..

110

Анонимен

преди 11 години

Тоя педера.. Цветанов е долен нагляр. Защо не излезе да пита лично протестиращите какви са, защо протестират. А е интересен и въпроса защо са познати на полицията? Дали защото са притежавали две кутии цигари без бандерол или защото са против ГЕРБ? Не са ти удобни протестите нали, защото не можеш да ги контролираш. Опита вече няколко пъти чрез провокации да изкараш хората ***, но всъщност ти си червея - защото 70 000 във Варна на улицата ако са престъпници, значи вие ги направихте такива.

109

Браво на пича

преди 11 години

... и всички скочиха покрай тази провокация. Вече се знае кои са "лидерите" на протестите, от къде тръгна зялата работа, и т.н. Всички до един са свързани с БСП, или са някакви крайно леви ***, или са си лица с криминално минало. Не ви ли стана ясно, че това е дирижиран протест? Да, в момента има много честни хора на улицата, но началото го запалиха хора около Станишев съвсем умишлено. Да дестабилизраш държавата в тзи ситуация е не само долно, това е престъпно. Замислете се върху това ...+++

108

haho

преди 11 години

Този Алексей Петров е от бандата на Наглите и за него е опасно Брендо да не проговори.

107

Анонимен

преди 11 години

Още един пример за БЕЗКРАЙНАТА наглост на ГЕРБ!

106

;МЛАДЕН ГОРЧОВ МОНТА

преди 11 години

МЛЯДУН ГОРЧОВ МОНТАНА ВИ ПРИЗОВАВА В ЗНАК НА ДОБРУВАНЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ДА НЕ ГЛАСУВАТ ЗА НИТО ЕДИН ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ Г Е Р Б КОЯТО УНИСТОЖИ НАПЪЛНО БЪЛГАРСКАТА ДРЪЖАВА И ПРОКУДИ В ЧУЖБИНА НАТ ТРИ МИЛИОНА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ ДА СИ ТРЪСАТ РАБОТА НЕМИЛИ И НЕ ДРАГИ МЛАДЕН ГОРЧОВ МОНТАНА НЕ ИЗТРИВАИ КОМЕНТАРА ЗАЩОТО СТАВАЩ СЪУЧАСНИК

105

е

преди 11 години

ББ не може повече да е министър-председател на България, защото издаде класифицирана информация и по принцип трябва да му се отнеме достъпа да борави с такава както на служители на МВР! От тук следва, че повече не може да бъде ръководител и държавен служител! За информация на гласоподавателите! Мислете драги ми съграждани! Четете и в сайта "Афера"!

104

Анонимен

преди 11 години

Колкото и да се напъват във форума от младежкото Герб да промиват мозъците на хората, че без Герб държавата отивала в пропастта, няма да успеят. Аз втори път няма да повторя грешката да гласувам за Герб. Но също така и за БСП няма да гласувам, тези партии са братски, колкото и да се плюят.

103

UWSU

преди 11 години

Според него Брендо е знаел твърде много, което го е облякло в амплоато на кокаинов крал. По думите на Петров, Цветанов е стигнал до цинизъм тази сутрин, заявявайки, че е без значение, че е отвлечено дете, а кой е баща му.Бившата барета каза още, че докато е бил в ДАНС до 2009 година, не е имало никакви данни Банев да участва в международен трафик на кокаин.Аз съм създаден от службите на МВР, бил съм в службите, занимавал съм се с тероризъм и никога няма да накарам хора да вдигнат камък срещу полицаите, гарантира Петров.

102

Анонимен

преди 11 години

цветанов като буда ръси глупости че чак хвърля и на гърба си !

101

Алексей Петров

преди 11 години

Вътрешният министър в оставка Цветан Цветанов е виновен за отвличането на дъщерята на Евелин Банев-Брендо. Аз съм бил в ареста с този човек (Брендо бел. ред), говорил съм с него и ако той си отвори устата и разкаже това, което знае за Бойко Борисов и Цветан Цветанов, ще стане лошо. Директните обвинения отправи Алексей Петров преди началото на поредното заседание по делото Октопод, информира БТВ.