127

bolka

преди 11 години

В невероятно време живеем. За първи път обявен общонационален ден на траур разделя, а не обединява хората.За първи път този ден добива политическа окраска.За първи път предизвиква разнопосочни чувства между геройство и необмислен акт. Насърчаване или отрицание?

126

Пи

преди 11 години

Е ама, по никакъв начин не искам да умаловажа саможертвата на Пламен, но това не е за национален траур. Много хора се самоубиха, заради калпаво управление тия дни. За всеки самоубил ли се ще има национален траур???

125

Анонимен

преди 11 години

Будистите протестират по същия начин, срещу Китай.

124

Анонимен

преди 11 години

Сега прочетох,че Пламен имал само баща който е изпаднал в шок..Не го разбирам това ей така доброволно да си сложиш край на живота..

123

Анонимен

преди 11 години

Нали искахте Капитализъм?Хак ви е!

122

до 140

преди 11 години

А ти чувал ли си поговорката: "Всичко ново е добре забравено старо"?

121

Анонимен

преди 11 години

134Има една малка РАЗЛИКА!!Днес сме 2013-та година!!!Светът е ДРУГ!

120

Анонимен

преди 11 години

ОБЯСНЯВАМ СПЕЦИАЛНО ЗА ***: КОГАТО СКОЧИШ ОТ МОСТА Е САМОУБИЙСТВО, КОГАТО СЕ САМОЗАПАЛИШ С ПЛАКАТ ПРЕД ОБЩИНАТА Е БУНТ И САМОЖЕРТВА. РАЗБРАХТЕ ЛИ РАЗЛИКАТА ***? ЕДВА ЛИ.Лека му пръст на Пламен.

119

Фи

преди 11 години

Само се чудите за какво да спорите. Като е обявен ден на национален траур - тези парадирали, онези си правели ПР, ако не беше обявен, щеше веднага да има коментари, че не ги е срам, че не показват уважение и т.н. Нали знаете, че има една поговорка: "За умрял или добро, или НИЩО!!!". Вземете да млъкнете вече, луд бил не знам си какъв бил... а вие какви сте????

118

Анонимен

преди 11 години

Препоръчвам на родителите на тийнейджъра, който ще вземе тоя луд Пламен за пример за подражание и ще реши да се самоубива само, щото е "модерно" и "толерирано" от обществото, да му купят 1-2 кила пластичен експлозив и да го пратят в Парламента. Поне да има смисъл от самоубийството му.

117

Анонимен

преди 11 години

За всеки самообил се или замозапалил ли ще има национален траур?Верно,за момчето в Търново нищо...Пламен с какво е по-различен от другите?

116

Анонимен

преди 11 години

За всички, който мислят че Пламен е луд ще цетирам Иван Вазов."всякой гледа само да бъде напреди гърди геройски на смърт да изложи"И те сигорно са били луди да искат умрат? Когато няма какво да наравиш даваш това което ти е най-мило за да има промяна.

115

до 122

преди 11 години

Всъщност в повечето статии пиша с нормални букви. Голямо проследяване си ударил. Получавам дванайсе квадрилиона на месец. Яд е е че те разконспирирах нали утрепан червен драскач? Много ме бива да ви надушвам. А нещастния ти опит за контраатака буди смях и съжаление.

114

Анонимен

преди 11 години

Аве кво ме занимавате с некакъв варненски шушляк???Бил се самоубил...........ами добре.Да е жив и здрав.Чак "национален траур"..............УЖАС!

113

до 118

преди 11 години

Червените масово са налазили форумите. Което е ***, че го правят за без пари. Като к.рва дето си дава *** безплатно само и само да е похвалят от партията. Само им обещават, че ако се върнат на власт ще им е по-хубаво.

112

Анонимен

преди 11 години

Саможертвата на момчето щеше да остане в историята и без вашия цинизъм, ГЕРБ! Това решение за ден на траур е абсолютно лицемерие и гавра с паметта не само на Пламен, а и на всички, които се самоубиха заради некадърното ви управление!!!

111

ДО 124

преди 11 години

Всъщност Ботев се е самоубил. Прочети малко история. Самоубил се е от отчаяние. Изоставен от народа си.

110

Анонимен

преди 11 години

А какво стана с мъжът от Раднево?Сравнявате Пламен с Ботев и Левски.Но нито Ботев,нито Левски не се е самоубил..Все едно Ллевски да размята един плакат пред конака и докато дойде пашата и да си драсне клечката..Айде мислете малко преди пишете..

109

до 118

преди 11 години

А антибългарите от ГЕРБ видяха в трагедията малко възможност за ПР. Аре закривай! Почивай в мир, Пламене, народа няма да остави твоя пламък да загасне! ЕДИН НАРОД - ЕДНА БОРБА!

108

до 118

преди 11 години

А ти си платена *** на ГЕРБ и във всички статии пишеш с главни букви! Мислиш че не съм те проследил ли??????? Пишеш и с различни псевдоними!!!!! Колко ти плащат бе ***? Колко ти плаща Буда за да пишеш тук?