523

:)

преди 11 години

Посланието е: "Без Боко не можете!" :) А истината е, че с Боко и без Боко - все тая :)

522

Анонимен

преди 11 години

pari-oligarsi.blogspot/2013/03/blog-post.html

521

Анонимен

преди 11 години

Тези са Наглите 2, Боци си подготвя работа за втория мандат, сега е пуснал шайката на воля и после сам ще си ги хване за да се завърне на бял кон.

520

sostin

преди 11 години

На скапаните комунистчета ще им кажа ,че ние , грамотните и цивилизовани хора , Европейски мислещите хора, модерните хора сме намерили и ще продължаваме да намираме начин да се развиваме и да вървим към цивилизования свят, а вие червени *** ще си останете в тинята на соц стоя примесен с ориенталски прифкус и турски сериали, и там си ви е мястото де , на дъното на хранителната верига при животните каквито всъщност сте. Да другари платени червени драскачи , чие сте просто ***.....

519

марин мазния

преди 11 години

До BOBIне ти ща парите ела и давай дупе

518

Анонимен

преди 11 години

Свиквайте!!!!!!!! Знаете, че и по-лошо ще става! Престъпниците се завръщат както по времето на Станишев! Само че по-гладни!

517

Анонимен

преди 11 години

ДАИТЕ НИ ЗРЕЛИЩА,ЗА ДА ЗАБРАВИМ СМЕТКИТЕ И БЕДНОСТТА.ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ДЕЙСТВА ПО ПЛАН.

516

Анонимен

преди 11 години

Ще търсите Бай Тошо,ама нема да го намерите!!

515

до Позитано олитата

преди 11 години

Другари комунисти, каквото и колкото и да пишете срещу правителството в оставка, вие власт пак няма да вземете.БСП и ДПС са антибългарски криминални организации. Създадоха и контролираха мутро кастата, пирамидите, банкрута на банките, пладнешкия грабеж с приватизацията от комсомолски секретари и ДС старшини, създадоха грандиозни проекти като Цанков Камък, Белене, Водното Огледало с цел източване на милиарди от държавата.Най-смешното е че се мислят за безсмъртни. Хе-хе.. Уви, не са.

514

643

преди 11 години

А борисов от картофи ли се храни?

513

Патриот

преди 11 години

Само Атака и Волен истински милеят за България и славянството.Пътят на българите към просперитета минава през даването на абсолютно мнозинство на Атака,национализацията, конфискацията на имуществото и средствата на всички турци, евреи и *** живеещи на българска земя,принуждаването на Турция да си платидълга от 20 милиарда долара към нас.После и през физическото ликвидиране, чрез труд в полза на славянството, на всички турци, *** и евреи.Атака ще победи, Волен-президент и премиер.

512

Анонимен

преди 11 години

Само в Бг !....3-ната коалиция си иска кинтите от Брендо ,...все пак това са си ---3 тона кока !?!?!?Провалиш ли се ,....си плащаш !

511

цеко пича

преди 11 години

какви са тези миньори бе всички пари искат ! аз бачкам за минимална заплата понякога и в събота и не се оплаквам а те зинали за пари *** наглеците !

510

Анонимен

преди 11 години

Ей сета ще дойдат комуназите и ще се справят с престъпността, от която се хранят! ха ха ха ха

509

Анонимен

преди 11 години

ЕТО КАК ПОЛУЧАВАТ ИНСТРУКЦИИ ЧЕРВЕНИТЕ ДРАСКАЧИ, ЧЕТЕТЕ И СРАВНЯВАЙТЕ С КОМЕНТАРИТЕ: rustocks.blog.bg/politika/2013/02/21/eto-kak-sa-instruktirani-drugarite-net-aktivisti-na-bsp.1055954

508

Анонимен

преди 11 години

Рашаваха се .....до сега бяха твърде притеснени.Ще търсим Бойко и Цветанов.......

507

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 630 Май повече прилича на времето когато Борисов бе главен секретар на МВР.Битовата престъпност по времето на Цветанов е нараснала с над 50% спрямо Станишевото време.

506

шибач

преди 11 години

не бой се вече чакай внуци. ще вика на всеки срещнат тате тате

505

Анонимен

преди 11 години

Като гледам ни едните ни другите са стока , жалко че народа им играе по свирката още . ще гласувам за Болен барем затрие окончателно ***. А да и след малоумното изказване на посланника на сащ и шеврон да си докараме ептем ще вържем А 3 март с мюфтия празнуваме ... Господи прибери версиите си

504

Анонимен

преди 11 години

Сергейчо захвана стария занаят !