113

.

преди 11 години

Къде го тоя немски бизнес обаче , трябва да спрем да си купуваме неща от ЛИДЛ и конско от Кауфланд и да си купиме велосипеди , че всичките трошки втора ръка дето ги караме по надупчените ни улици са все от Германия, май по-добре трябва да ударим дружно политиците , които ни докараха до тук , германците не са ни виновни , че сме зле , те просто си обичат реда и да тормозят останалите *** държави като Италия , Гърция , Португалия , Испания :)

112

Анонимен

преди 11 години

45 години не станахме 17 република на СССР.Ама за занула време станахме 27 република на ЕС.*** късмета... Бедна България!

111

Div X

преди 11 години

Майната им!

110

megafon

преди 11 години

Да ударим дружно немския бизнес в България!

109

megafon

преди 11 години

Да ударим дружно немския бизнес в България!

108

.

преди 11 години

Ами да бе 133 те открай време не ни харесват , ама и аз не съм се засилил натам , просто споделям как стоят нещата , а и има една техническа грешка , британците освен самите себе си харесват германците , това каза моята "приятелка от Лондон".

107

за 129

преди 11 години

Да не те е еня 129.Според "твоята приятелка в Лондон"британците няма да те харесат и без друго.А иначе най-нормално е всеки народ да си харесва свойте.Но разбира се,там където политици като Младенов казват"Който удари по Израел,удря по България"но не протестира срещу британската дискриминация към българи,ех,коментарите са излишни.

106

drapa4

преди 11 години

kakvo treperite gospoda ot beli strani nie ot BG kato imame romi da nesme .....................................i za6to treperite mi e vaprosa ......ne znaehteli ce tova chtese sluci

105

немец

преди 11 години

Браво, Меркел!

104

.

преди 11 години

Британците са единствените хора , които се харесват на британците , според моя приятелка от Лондон , така че общите им позиции не бива да ни изненадват , жалко само че трябва да страдаме ние заради крадливите си политици.

103

не само до германцит

преди 11 години

Също,Германия е дойната крава в ТКЗС-то на ЕС след окупирането и след войната,не вярвам сами да вземат решение,те историята си даже не им дават да коментират.Трябва да се цуца и краде от способнопроизводителен народ,*** ще пречат.

102

до 124

преди 11 години

Ами Сидеров каза,че е лъжа на Паси-Кунева,че ЕС е излязъл с това решение,пише го на сайта им.

101

желязна завеса

преди 11 години

Пресата никъде не покри Виенският форум на Алианса на Цивилизациите 27/27 февруари.т.г .Даже някои не знаят за такъв Алианс,а на форума са присъствали ранг външни министри и прочие.Простолюдието се държи в неведение за важни решения,които се вземат там.

100

Mkte

преди 11 години

Договорите са за това да се спазват. Ние поехме ангажимент да спрем рекаторите на АЕЦ Козлодуй, в замяна да бъдем приети в ЕС и впоследствие в ЕС. Те не спазват договорите, тогава хайде да си пуснем АЕЦ-а и да започнем да блокираме всички решения на ЕС

99

Анонимен

преди 11 години

Гледайте филма "let's make money" там е казано всичко!

98

Анонимен

преди 11 години

Прави са да не ни искат. Българинът няма никакви обноски и е изтъкан от расизъм и дискриминация. Това е некачествена стока.

97

Анонимен

преди 11 години

ЕС е създаден САЩ. Те искат да създдадат още съюзи, защото само така могат да упражняват контрол над света. Канада + САЩ + Мексико, ЕС и азиатски съюз.

96

Анонимен

преди 11 години

Тримата самозапалили се наши сънародници са борци за нашата свобода! В европейската история те повториха подвига на чехите през 1968-1969 г.! А в световната история единствено тибетските монаси са извършили такъв чутовен подвиг! Защо стигнахме дотук? Вината е на цялото ни безропотно общество! Ние допуснахме 3,5 години да бъдем управлявани от едни мафиоти и престъпници! Вината е наша! Можем да я изкупим единствено ако продължим докрай борбата за свобода!

95

Анонимен

преди 11 години

Споко пичове ! Нема страшно! Катурнахме Византийската империя,вярно за сто години ама е факт!Не можа да ни се опре и Османската-само някви 500 години,поне се изучихме на мурафети и пинизи!После чичко Хитлер ни взе за съюзници обаче и него прецакахме,щото вече имахме опит-само 3-4г. След това се уморихме и починахме малко,но преметнахме и СССР-то дето си работеше ката швейцарски часовник от 1917г и на Наполеон не се даде ! Обаче тия от ЕС-то се усетиха,ама ще видиме.........

94

зъби

преди 11 години

Интересно дали ще гонят и лекарите и прочее добър материал, от които имат нужда и съм виждал рекламни материали приканващи ги за работа в Германия. Ами това е положението в колонията...