92

Анонимен

преди 11 години

Както в Сърбия, така и в Босна и Херцеговина, коментират още, че им е писнало да ги управляват едни и същи хора. Този коментар пък до известна степен обединява мнението на хората в хърватските, сръбските, македонските, босненските, черногорските форуми "Една и съща банда ни управлява вече повече от 20 години. Краде, плячкосва, отнема. Българите се задействаха, излязоха на улицата и изпревариха всички нас във всеки един аспект на гражданското общество".

91

Анонимен

преди 11 години

В Сърбия също ще възхищават на действията на българския народ. "Опитвам се да си представя подобно нещо при нас. Някак си не мога. Вероятно ние имаме "способни" политици, които не ни пречат", казват потребител в сръбския форум. "На българите им дойде ума в главата. Само в Сърбия народът прилича на овце, които чакат търпеливо да бъдат остригани или заклани. ДОКОГА? Може би трябва да чакаме момента, в който ще искат да си плащаме и въздуха?", споделя сръбски гражданин в интернет.

90

Коко

преди 11 години

Правителството на ГЕРБ не може да решава проблеми, може само да ги създава. Театрото на ГЕРБ е наду главите на всички.

89

Анонимен

преди 11 години

Iskame da se zabrani BTV i DPS kakto protivonarodni !!

88

АЛО

преди 11 години

ама много големи проблеми/ бедна ви е фантазията/

87

Анонимен

преди 11 години

"Българите вече доста дни протестират срещу увеличаването на тока им, борят се за своите права, а премиерът им подава оставка. Ние, хърватите, какво правим? Всяка година ни увеличават цената на тока, заплатите са в застой, хората са пред банкрут, 372 003 човека са регистрирани на борсата (колко не са, това не се знае) Много предприятия се разпаднаха. Е, хайде, сега ми кажете какво правим? Къде са синдикатите? Вземете пример от българите.

86

Анонимен

преди 11 години

"Българите влязоха в София" е само един от коментарите в хърватските форуми, като новината, че българското правителство е паднало след масовите протести на народа, се радва на сериозен интерес и доста коментари, както в бъдещата членка на Европейския съюз, така и на останалите държави от бивша федерация, които имат подобни житейски и битови проблема като всички нас.

85

Анонимен

преди 11 години

Българският народ се издигна доста сериозно в очите на обикновените балканци, след като реши да отстоява гражданската си позиция в битката срещу монополите.Обикновените граждани на Сърбия, Хърватия, Македония, Черна Гора призовават в интернет своите сънародници да последват примера на българите и да започнат да защитават правата си, бунтувайки се срещу системата и срещу управляващите в съответната страна.

84

НСС

преди 11 години

Росене, един съвет от мен, много ценен!Прибери се, целуни жена си и я попитай какво да правиш, вслушай се в думите на майката на децата ти!

83

Анонимен

преди 11 години

ДА ПРОТЕСТИРАМЕ ЗА ВСИЧКО, КОЕТО НЕ Е ПО СИЛИТЕ НИ ДА ПЛАЩАМЕ, СЛЕД ТОКА - ВОДАТА, ПАРНОТО, ГОРИВАТА, БАНКИТЕ, МОЛОВЕТЕ...ПРЕЗИДЕНТА ЩЕ НИ ЧУВА.ДА НЕ ЧАКАМЕ СЛЕДВАЩО ПРАВИТЕЛСТВО.

82

men

преди 11 години

Абе не ви щем бе, махайте се уууу аман!

81

Анонимен

преди 11 години

Мирните протести трябва да продължат!Велико народно събрание!

80

Анонимен

преди 11 години

Да задраскаме Лукойл!

79

123456

преди 11 години

Пожарът пламна заради цените на един от монополите - ЕРП-тата и докато се разраства друг от монополите ЛУКОЙЛ тихомълком си вдига цените на горивата... А с тези какво ще правим???

78

Анонимен

преди 11 години

Хайде, запалихме Балканите, в Сърбия, Хърватска, Черна гора и Македония готвят протести. Смяна на системата ВЕлико Народо Събрание! Да живее България!

77

ББ

преди 11 години

Сега кой ще му подава репликите?

76

Спонги

преди 11 години

Свинете днес казаха на ББ да не се оттегля. Плевнелиев е длъжен да предложи на ББ отново мандат за създаване на Правителство. Вие как мислите скъпи сънародници. След днешното театро и аферата "Лале", дали ББ няма да се изкуши да остане на власт до изборите. На мен изказванията на ЦЦ ми подсказват точно това.

75

Анонимен

преди 11 години

аз съм за анархия

74

Анонимен

преди 11 години

ИЗБОРИ ЗА ВНС И ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА,121 ДЕПУТАТИ,МАНДАТНОСТ,ПРЕРЕГИСТРАЦИЯ НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ И СМЯНА НА ДОСЕГАШНИТЕ ИМ РЪКОВОДИТЕЛИ,ПРОЧИСТВАНЕ НА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА И МВР ОТ МУТРИ,ТЪРСЕНЕ НА СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ ЗА ВИНОВНИЦИТЕ ЗА КРАХА НА БЪЛГАРИЯ...Г-Н ПРЕЗИДЕНТ-НУЖНИ СА РАДИКАЛНИ МЕРКИ..А НЕ ПРИКАЗКИ---КАКВИ РАЗГОВОРИ КАКВИ П РИКАЗКИ--НАЗНАЧАВАЙ СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО И ИЗБОРИ!!!!

73

Крис

преди 11 години

И с правителство пак има проблеми така,че все тая.Дали с Боко *** или нахуйника Плевнята,*** балкански субект- булгаристанеца си е все същия скъсан : )