38

Анонимен

преди 11 години

и още идеи1. оставка2.сл.кабинет 3. избори за велико нар.събрание4. промяна на конституцията5. мажоритарен избор за всички нар.представители6. намаляване броя но депутатите от 240 на 140 - примерно.7. преки избори за главен прокурор

37

това е смислено

преди 11 години

Правилното решение е да се връщаме обратно към комунизма чрез национализация, или правилното решение е да направим това, което в Европа отдавна е направено - право на избор на доставчик от всеки гражданин. Правилното решение е след 10 години да бъдем на палатки с амортизирани панелки, на които им падат панелите, но с нова ядрена централа, или правилното решение е да санираме всички панелки за 10 пъти по-малко пари

36

Анонимен

преди 11 години

23г., в Бг -----политик =*** ,............ДАЛАВЕРА и ТЪРГАШ !

35

Култура ми Янков

преди 11 години

---23г.,все ДЕБАТ ,....А РЕЗУЛТАТ ?

34

Анонимен

преди 11 години

президенте----помниш ли как стана такъв....след бойко и ти трябва да си отидеш!!!!

33

Александров

преди 11 години

най-краткият път да се убие енергията е да покани групичка от хора в парлмена. за половин час ще ги покварят, като им обещаят постове и пари, а останалите десетина хилади отвън ще го духат. и протеста ще спихне.....този филм сме го гледали милион пъти..... не се поддайвайте.Ето ти няколко искания - разбиване на монополите на ток, вода, топлофикация, бензина, намаляване на ДДС-то, премахване на прага на пенсиите, изплащане на дълговете на държавата към бизнеса - и това е само като за начало

32

Анонимен

преди 11 години

До номер 16: Абсолютно си прав!

31

Анонимен

преди 11 години

Дебат не, викам да е референдум за всички политици: Искате ли сами да си ходите или ще се наложи ние да ви ритаме?Защото накрая така и ще стане...Не мисля, че нещо ще се промени която и партия да замести ГЕРБ. Няма да мръднат доходите с магическа пръчка...А най-лошото е, че всички са доказани крадци.

30

777

преди 11 години

Днес е денят в който един Велик народ трябва да направи своя Лъвски скок . Да захапя 7 главия змеи ГЕРБ,БСП,СДС,ДСБ,РЕЗС,ДПС,АТАКА и да го повали на земята и да му прегрезе врата един път завинаги.О Българио Родина на Герои надигни своята снага и покрии с слава своите чеда.Даи им сила подкрепи ги ти сега за да последва своята съдба ,на народ Свободен от тежката споходила го сега беда.

29

Анонимен

преди 11 години

С кой да се прави национален дебат, с Пеловска ли? Явно ГЕРРБ нямат кадри които да не са корумпирани (справка, номинациите за КС и ДКЕВР)

28

Анонимен

преди 11 години

Тоя пък пак не е в час. Не са му казали, че протеста не е вече само заради високите сметки за ток, а заради цялата помия, която ни се изле през прехода.

27

Анонимен

преди 11 години

Искаш ясни идеи? Ето ти ясни идеи:Сваляне на монополните и картелни цени на тока, водата, бензина и лекарствата до нива съразмерни със средната работна заплата. А не цените - европейски, а заплатите африкански.

26

Учуден

преди 11 години

Разговарят бойко и Росен: Росен: - Хич не ми е хубаво, че спиш с жена ми.Бойко - А бе, вие какво семейство сте? Единия вика хубаво ми е, другия не ми е хубаво.

25

Анонимен

преди 11 години

Президентът иска международни проверки в енергетиката.....Роско, шушумиго, ти ли ще платиш на междунароните проверители? Със сигурност - НЕ! Пак да плаща народа?! *** шушумигата!

24

Анонимен

преди 11 години

НАВРЕМЕТО НА МРЪНЛЬОВЦИТЕ ВИКАХА - *** МАРИНКИН

23

Твърдя

преди 11 години

Твърдя, че немитата -утка е най-вмирисаното нещо.Ето и примера на кадрото.

22

Анонимен

преди 11 години

А сега се радвайте на ефтиния ток и като се прибирате ,минете да си заредите колата , честито :)ток та ток , на ви ! ефтин ток , скъп бензин , все същите кръвопийци , но народа може да заспива пак доволен , чез вече ще е на *** , а тока с 8% надолу ,е верно месец два , но все пак ! Спи народе , Бат ви Бойко ни оправя той е Велик ! А другите *** точат зъби да го сменят , че ожадняли за кръчица народна , но ти заспиваи народе , де ще ставаш пак ,нали Бат Бойко каза че и от Германия сме по добре

21

Анонимен

преди 11 години

*** да не се прави отворен един международен одит ще продължи за след изборите.

20

Чехла предател

преди 11 години

Здравей г-н Пудел санировчик,така ли каза жена ти!

19

Анонимен

преди 11 години

Ами така ще е бензина...Избори идат, пари трябват, а няма! С ДДС от тока - не може! Значи с ДДС + акцизите за горивата - може (докато успеем да ги изгоним, баш бабаитите ще ловят риба в мътната вода)