83

Надя

преди 11 години

Благодарение на журналистите.

82

anonimen

преди 11 години

ОСТАВКА ЗА БОЙКО БОРИСОВ - НЕ НИ ТРЯБВАТ ТАКИВА МИЛИЦИОНЕРИ ЗА РЬКОВОДИТЕЛИ НА ДЬРЖАВАТА НИ

81

дедо Ташунко

преди 11 години

Достойна постъпка и верни думи. Сметките са непосилни за по-голямата част от хората за плащане. Не обиждайте госпожата, запитайте се дали всеки , който върти тъкговия, не върти и далаверки.. Има си жената добра фирма, все ще си изкара хляба и без да зависи от ББ .Главният ТАРТОР!

80

888

преди 11 години

вън *** от ГЕРБ .....

79

Къде си Бойко

преди 11 години

А къде е сега онова министърче, дето ни обясняваше, че не е спечелила кой знае колко? Къде се скри то и защо не излезе да ни пообясни това-онова и за енергетиката? А къде е оня финансовия екзекутор плямпалото Дянков? Къде сте бе, къде се скрихте от народната любов?

78

анонимен

преди 11 години

м..дааа..още едно доказателство че ГЕРБ си спазва традицията още от самото начало..а именно ..ПРОБА..ГРЕШКА.. хара си някой Боко.и се хвърли на сляпо да го вкарва във властта..а после като му лъснат кирливите ризи..ама..защо така не казват че са сгазили лука? че то има ли читави чиновници бе човек? и ти се изцапа и яко миришеш от толкова власт..и после ще се чудиш на изборите като насан и увесил нос..защо са ти били шута хората..

77

777

преди 11 години

Бойко прави грешки , но за всеобщата простотия не е виновен той !!!! Върнете си тройната коалиция на власт !!!! СърГей, Доган и Пръмова !!!!ДА видим ,по-добре ли ще живеете !23 години дремете и мрънкате все друг ви е виновен !!!!

76

коментар

преди 11 години

Илияна,достойството и мъжествеността стоят над всичко.Един непознат , но винаги твой ПРИЯТЕЛ.

75

антиГерб

преди 11 години

Повече никакви политически експерименти!

74

2+2=4

преди 11 години

На подчинение на Премиера са доста адвокати, полицаи и т.н. Ако беше пожелал, щеше да знае за далаверките на цигарената принцеса. Или е знаел и не му е пукало, или не си е свършил работата и е избрал неподходящ човек. И в двата случая виновен е Бойко Борисов. Кадрите на ГЕРБ са по-лоши дори от комунистическите функционери на БСП. Калинките са 99% от ГЕРБ назначенията.

73

до 71

преди 11 години

проблема не е в тока който консумираме ,а в сметките които плащаме и в които са включени измислени такси = 7 бр и за капак ДДС върху таксите! Най наглата такса е невъзстановяеми разходи - или те винаги трябва да са на огромна ПЕЧАЛБА

72

S

преди 11 години

FALCHIF BUDA _ FALCHIVI KADRI !

71

gg2

преди 11 години

Днес когато има протести и трябва да се имитира дейност се иска оставка!?! Това ако е държавническо мислене то не ми се мисли какви ще са последствията от решения взимани в продължение на 3 години и половина.

70

ДКЕВР

преди 11 години

Стоя и чакам да ми се обадят по телефона и да ме върнат на достойно заеманият от мен пост.Ще работя за ГЕРБ,,ще работя за г-н Борисов , ще работя нашата Партия да остави името си в ....БЪДЕЩЕТО.Скъпият , нашият Живков.

69

gg2

преди 11 години

Българският премиер е най-голямото зло за България. Вчера това че тази жена продава нелегално цигари не беше проблем, просто беше нещо което явно ще отшуми с времето. Днес

68

тиквеници

преди 11 години

Истинско удоволствие е да се наблюдават отблизо руските или китайските аналитични центрове особено в частта стратегическо планиране .Там всички интелектуални ресурси на нацията са впрегнати в разработката на дългосрочни програми за развитие.Тук едно елементарно назначение не могат да направят.Защо Господ ни наказа с такива ръководители начело на България?

67

СЕРГЕЙ ДМИТРИЕВИЧ

преди 11 години

ДРУГАРИ , ТИЧАЙТЕ ПО-БЪРЗО КЪМ ПОЗИТАНО 20 , ЧЕ ТИЯ 50 ЛЕВА ДЕТ ГИ ДАВАТ ЗА УЧАСТИЕ В ПРОТЕСТИТЕ ДНЕС , ВЕЧЕ СВЪРШВАТ !

66

Анонимен

преди 11 години

Не е виновна госпожата! Друг е ГЛАВНИЯ ВИНОВНИК ЗА МИЗЕРИЯТА НА НАРОДА!!!

65

сашо

преди 11 години

Боко да взима пример !!!

64

Анонимен

преди 11 години

Боко ги намира едни такива по едни кръстопътища ум да ти зайде.Абе ЦИРК!