158

До 279

преди 11 години

Усещам една тревожност в теб. Мисля, че Станишев ще бъде избран за премиер без теб, без Бареков и без Цветанка Ризова.На Станишев вече му е късно да има биографията на Будьо-Тиквата. На тази възраст той не може да тараши пазарджиите в "Илиенци", да прави контрабанда и наркотрафик и да участва в убийства.Налага се свикваш с мисълта , че след 2-3 месеца твоят примиер ше бъде Станишев. Това е положението приятелю.

157

Анонимен

преди 11 години

НА ФОНА НА ГЕРБ- КАЛИНКИ И КОРУМПЕТА И БОЙКО-БУДА, *** НА ДС И ЛИЧНО НА ЛУКАНОВ, ВСЕКИ Е ПО-ДОБРАТА АЛТЕРНАТИВА.

156

Анонимен

преди 11 години

ВРЕМЕ Е ДА ИЗЛЕЗЕМ ВСИЧКИ НА УЛИЦАТА- НЕДЕВОЛНИТЕ ОТ ТОКА, МАЙКИТЕ, ПЕНСИОНЕРИТЕ, ЗЪРНОПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ, УЧЕНИТЕ И УЧИТЕЛИТЕ, ПОДИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ НА ЛОТ 4 НА МАГИСТРАЛА ТРАКИЯ- 100 ФИРМИ,У КОИТО 10 МЕСЕЦА НЕ СА ПОЛУЧИЛИ ЕДНА СТОТИНКА,БЕЗРАБОТНИТЕ, ОСТАНАЛИ БЕЗ РАБОТА ОТ МЪРЛЯЩИНАТА НА ГЕРБ, МАЛКИТЕ И СРЕДНИТЕ ФИРМИ, ФАЛИРАНИ ОТ ГЕРБ, ПОЛИЦАИТЕ И ВОЕННИТЕ, ИЗПОЛЗВАНИ ЗА МРЪСНАТА РАБОТА, ВСИЧКИ, КОИТО СА МИШЕНА НА ТЕРОРИСТИ ЗАРАДИ ПОДЛИЗУРЩИНАТА НА ВЪНШНАТА НИ ПОЛИТИКА,ПОДДРЪЖНИЦИТЕ НА АЕЦ БЕЛЕНЕ

155

gero

преди 11 години

До още само 138 днии кой ще ги смени тези-та те всички са еднакви

154

И аз

преди 11 години

Искам да попитам докато работех в Бг успявах да изкарам максимум 1000 лв.Сега в странство изкарвам 5000лв с работа и професионални умения.В Бг цените са високи,заплатите ниски.За качеството на услугите да не говорим.Наглостта на управляващи и опозиция е невероятна.До кога ще търпим това?

153

Анонимен

преди 11 години

E TOVA LI SA VSI4KI NEDOVOLNI? 400 DUSHI . I AKO TOVA E ,,NARODNOTO ,, NEDOVOLSTVO NQMA STRASHNO ZA ,,BUDA,,

152

внн

преди 11 години

МНОГО СТРЯСКАЩО: Финансистите на ЧЕЗ намерили "вратички в закона". Абе могли-намерили! Това да не са *** от парламента, дето името си не могат да напишат правилно?

151

do 274

преди 11 години

Ой, милия ми той! Да изберем пак Станишев.......:))) Честния и почтен шивач на униформи. "Незнаещия", че министрите му крадат! Ха ха ха! И за комисионите на Моника не е знаел , нали?!?!? :)) А за Карадере на брат си изобщо! Ха ха ха!

150

До 277

преди 11 години

Ако през 2009 г. си повярвал на Боко Будев, значи от тук нататък можеш да вярваш на всеки друг. След като това нещо е било премиер - значи всеки може да бъде премиер. Достатъчно е в условията за премиер да няма изисквания, кандидата задължително да е с мръсно минало. Едно такова условие ще намали броя на участниците до десетина оцелели мутри. И Тиквата пак ще участва.

149

Кой

преди 11 години

До още само 138 дни Кой ще е следващият,че аз вече на никой не вярвам?

148

Анонимен

преди 11 години

ЕРП-тата реално стопират развитието на малкия и среден бизнес с непомерно висока такса от 6000 лева за откриване на партида за отчитане на еленергията! В секретните договори за продажбата не бяха ли записани каузи за свъбоден и безпрепятстван достъп на клиентите до електопреносната мрежа???? Защо ли са договорите засекретени? Не е ли за това, да не може бизнеса да търси правата си?

147

още само 138 дни

преди 11 години

Ура! Остават още само 138 дни до смяната на властта!

146

Станишев, вярно ли..

преди 11 години

Вчера Станишев обяви 6-7 задачи, които неговото правителство ще изпълни след 7 юли т.г. Две от тях са: премахване на плоския данък и връщане на старата пенсионна система (знаем , че плоския данък беше наложен от неговото правителство, по настояване на НДСВ).Знаем, че Станишев "падна" заради плоския данък и кражбите на трима от своите министри. Ако той махне този данък и върне старата пенсионна система - да го изберем на 7.07.2013 г.! Ако той реши да даде Будьо на Сретен - да го изберем още утре!

145

Стара Загора

преди 11 години

до будните старозагорци НЕДЕЛЯ - 17.02. ПРЕД ЕНЕРГОТО

144

Ф.С.В

преди 11 години

Българският народ разбра едно -Че ЕРПтата не могат според думите на управляващите -да бъдат национализирани -Значи държавата продава нещо направено от народа и после не може да си го върне -Излиза така че три компании наречени ЕРПта могат да съборят всяко Правителство от властт - Това е смешно и застрашава националната сигурност и гражданите на БГ -Утре тези ЕРПта могат да направят сметките по 500 лв месечно -И каква става?? Правителството си заминава а ЕРПта -НЕ ? Явно е нещо като Топлофикация!

143

Иван

преди 11 години

Не е проблем цената на тока, а ниските заплати за труда ни. Ние трябва да се борим за нормално заплащане. Ние системно сме ограбвани от нашите "работодатели" от правителството, от депутатите. Вече близо 24 години стоим и си гледаме жалкото съществуване, гледаме как ни ограбва поредното правителство, как имитират работа в пленарната зала. За тези години не се ли нагледахме на национални предатели, на лъжи, на манипулации. Всяко ново правителство се оправдава с предишното такова.

142

Анонимен

преди 11 години

добро утро , ***! добре ли спахте?

141

Анонимен

преди 11 години

Голям Майтап!!!Тиквите , будисти и всякакъв друг мозъчно болен *** ,се чуди как да преекспонира недоволството на хората от вещото управление на Буда Тиквата!

140

Варненец

преди 11 години

До София258Сгрешил си. Не "ГОЛЯМ МАЙТАП",а" ГОЛЯМ *** " си. От такива като теб сме на този хал.Ти си един "зомбиран" гербераст ,който освен да мисли ,че всичко е заговор срещу Б.Б. друго не може.Всички ние искаме разкриване на "далаверите" на "енергийната мафия",ние също искаме" осветляване" на миналото на политиците, а не някой да се чувстват недосегаеми.Ние искаме нещата в държавата да се "движат" от законите ,а не от Б.Б.

139

Анонимен

преди 11 години

Бургазлии сте *** стероидни парчета!!!