133

до 180

преди 11 години

На *** му се иска само да е такъв, ама не му стиска. Ако е гурбетчия няма да виси по цял делничен ден във форума. Там в чужбина се работи за да си в час. И се работи много. *** е един пикльо от България дето още майка му и баща му го издържат. ..Чувал той как се живее в чужбина и решил да си надигне крака за да стане за смях.

132

До 175

преди 11 години

Свалихме нивото, почнахме с обидите, значии и аргументите са започнали да привършват. И в двата случая 300 лв. за парно или 300 лв. за ток са много, на фона на заплати от порядъка на 700-800 лв. Ако си се почувствал неудобно, че не се замисляш за положението на 90% от хората в България, които правят избор между ток и храна, между парно и дрехи, то това не е повод да обиждаш. Ако не си давша сметка каво е дереджето на масата българи, то олигофренът си ти!

131

ДО КУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

ПРОДЪЛЖАВАШ ДА СИ ДУШЕВЕН ***. ВМЕСТО КРОТКО ДА СЕ ОТДАДЕШ НА НЕДЕЛЕН ДОМАШЕН МАХМУРЛУК СИ ТРЪГНАЛ ДА РЪСИШ ДЕЖУРНИТЕ СИ ПРОСТОТИИ, ГАРНИРАНИ С ДАВАНЕ НА АКЪЛ (НЕЩО, КОЕТО ТИ ЛИПСВА). НЕ СЕ НАВИРАЙ МЕЖДУ ШАМАРИТЕ !!!

130

Лумпен

преди 11 години

ДКЕВР, която трябва да контролира монополистите, всъщност играе за тях. Това каза в началото на парламентарния контрол днес лидерът на АТАКА Волен Сидеров. Той представи декларация от името на Парламентарната група на партията, от която стана ясно, че сметките за ток на много хора се надписват от електроразпределителните дружества. В последните седмици идва информация за много надписани сметки, които гражданите получават. Много хора се чувстват излъгани. Има проект за наредба на ДКЕВР, която предвижда възможност за корекция на цените няколко пъти в годината, ако е налице промяна на цените на

129

Анонимен

преди 11 години

НЯМА СМИСЪЛ ОТ ШУМНИ И *** МАНИФЕСТАЦИИ, СРЕЩУ НЕК И ТОПЛОФИКАЦИЯ!!!ПРОСТО НЕ ПЛАЩАЙТЕ!С ВИКОВЕ ,ПСУВНИ И БЕЗРЕДИЦИ ....ПРАВИТЕ УСЛУГА НА ***-20!!!!МОНОПОЛИТЕ ----ПЛАЩАТ И ПЪЛНЯТ ,ТЯХНАТА ГУША!ВИЕ , ПРОСТО НЕ ПЛАЩАЙТЕ НА "МОНОПОЛИТЕ" ......*** ,МАЙ СА ПО -УМНИ ОТ ВАС ...ХА,ХА,ХААААААААААААА

128

Анонимен

преди 11 години

Аиде не остана сняг.

127

до 169

преди 11 години

Хахахахахах.., човека ти казва че трябва да си е*ахти *** за да изхабиш 300 кинта за ток без да се смятат отоплителните уреди. Сигурно бойлера не го изклюваш у вас за да е нормално за теб 300 кинта за бойлер , готварски печки, компютри телевизор и хладилници.В коя резиденция живееше че забравих?

126

Спонги

преди 11 години

някой може ли да ме светне. Какво раздържавяване е това да продадеш ЕРПтата на чужда Държавна компания. В ЕС всички сме равни, следователно няма раздържавяване, а прехвърляне на българският държавен монопол на чешкия.

125

sms от Буда

преди 11 години

Министърът на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев беше уцелен със снежни топки от протестиращите в столицата, предаде репортер на Агенция Фокус . Над 500 души протестират пред сградата на министерството в центъра на София заради високите сметки за електро и топлоенергия. Протестиращите дадоха 10-минутен срок на министъра да слезе при тях. След като той изпълни това тяхно искане към него полетяха снежни топки. В опит да изслуша исканията на един от организаторите на протеста в присъствието на представителите на медиите Делян Добрев бе уцелен от снежни топки. Пострадаха и някои от

124

До 168

преди 11 години

Драги, ти да не готвиш на парното. Или радиаторите ти са с центрофуга, Телевизора и компютъра ги връзваш към парното и така сърфираш у форумите. Мдаа, като имаша парно, за какво ли ти е ток.

123

Анонимен

преди 11 години

Гневни абонати са запалили снощи 2 коли на EVN до самата централа. Инцидентът е станал до централата на компанията снощи в навечерието на днешния митинт срещу високата сметки в Пловдив и Югозападна България.

122

Анонимен

преди 11 години

На 2 бона 300 лв. са 15% от дохода само за парно. Като сложиш тока, водата, храната, други режийни, транспорт, ти трябват не 2 бона, а 20 :). Баси трябва да ставам премиер.

121

сакс

преди 11 години

До Анонимен -платен БудалаРазбери че ролята на държавата е да създава условия за правене на бизнес,а не да създава монополи.Държавата трябва да работи за народа ,а не да му бъде опозиция.И още нещо за съжаление Станишев не е виновен този път отговорността е на БУДА .Участник е в монопола чрез ветропарковете на Цв.Бориславова,Пашата .А цената я плащаме всички НИЕ.

120

ГЕРБераст

преди 11 години

Бат*Бойко ще оправи нещата.Той е най-добрият премиер за всички времена.Гарантирано от ГЕРБ.С ГЕРБ сме по-силни.Само ГЕРБ.

119

Анонимен

преди 11 години

При капитализма, човек експлоатира човека, при комунизма е точно обратното.Няма комуисти, демократи, либерали, консерватори, джихадисти, будисти и т.н. Има бедни и богати. Точка

118

Анонимен

преди 11 години

На алчни и крадливи управници, народа им е крив! Вместо да въведат прогресивния подоходен данък, както е навсякъде по света, ни вкараха плоския, та богатите да богатеят, а бедните да *** в тръните! Всеки се бори за властта за да може да си краде на воля от държавното, да прави заменки, да получава комисионни, да урежда със сделки обръча си от фирми.Нямаме политици, имаме мафиоти без изключение. Избирателите нямат полезен ход.

117

Анонимен

преди 11 години

МОНОПОЛА НА ТОПЛОФИКАЦИЯ ----СЕ КРЕПИ НА ВАШИТЕ ПАРИ !АКО СПРЕТЕ ДА ПЛАЩАТЕ -----ТОЙ ЩЕ РУХНЕ!КОЙТО ПЛАЩА....ОБИЧА ТОПЛОФИКАЦИЯ И НЕК ... И ДА БЪДЕ ОГРАБВАН!

116

до 148

преди 11 години

Още по-лошото е че даде демокрацията на *** такива социални помощи и такива права, че да се роят като за световно. Работя до социални грижи в един склад...ей богу през няма и минута по 2-*** 3-*** мангалина и *** се тътрят към сградата на социалните грижи. Това е чума неземна ***. Само бай Тошо ги оправяше- всички на къра или да леят бетон...мамичката ви скапана *** мангасарса.

115

КОМУНИЗМА У НАС...

преди 11 години

СЕ КРЕПИ НА МОНОПОЛНИТЕ СТРУКТУРИ /ВиК, ТОПЛОФИКАЦИЯ,НЕК , ЛУКОЙЛ и т.н./"МОНОПОЛИТЕ" СЪЗДАВАТ ОТЧИСЛЕНИЯТА ЗА ФИНАНСИРАНЕ НА КОРУПДИОННИ ПРАКТИКИ И ПОДДЪРЖАНЕ НА ПАРТИЙНИТЕ ВЕЛМОЖИ!"КОМУНИЗМА"-----ТОВА Е "ЦЕНТРАЛИЗИРАНАТА ВЛАСТ" НА МОНОПОЛНИТЕ СТРУКТУРИ...НАД ОБЩЕСТВОТО И ОБИКНОВЕННИЯ ЧОВЕК!"ДЕМОКРАЦИЯ "----ТОВА Е ЖИВОТ НА ОБЩЕСТВОТО --БЕЗ "МОНОПЛНИ СТРУКТУРИ" И ЗАЩИТА НА СВОБОДНИЯ ПАЗАР!

114

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 148Щом не трябва да разчитаме на държавата защо я има, защо да плащаме данъци и осигуровки?