59

До 46639

преди 11 години

а защо просто не отидеш да живееш в Иран. Така няма да се затормозяваш от така презираните от теб Европейски ценности. Върви да видиш какво означава да живееш в държава, в която европейските ценности не струват пукната пара.

58

46639

преди 11 години

do 123Това ти е проблемът, че не разбираш. Те и Иран имат петролни ценостти, които са много по- голяма и апетитна хапка за някой, но ти няма как да проумееш, за какво иде реч. " Европейски ценности"- ще падна от смях :)

57

123

преди 11 години

Не разбирам, защо някои хора от този форум така активно защитават Иран. В крайна сметка ние сме християнска държава, при това член на НАТО и ЕС. Защо не защитаваме нашите си християнски и европейски ценности?!!!!!

56

123

преди 11 години

Честно казано, недоумявам относно коментрате в защита на Иран. В крайна сметка ние сме християнска държава, при това сме член на ЕС. Какви са тези наши сънародници, които така яростно защитават една съвсем чужда на нас държава- Иран. И защо го правят?!

55

Анонимен

преди 11 години

В една нормална държава премиера да са го изритали като мръсно коте....

54

Благодаим

преди 11 години

Посещението ми в САЩ не беше с цел да бъда убеден, че групировката Хизбула е замесена=- Коментариите са излишни, господин вицепремиер. Благодаря за признанието.

53

Анонимен

преди 11 години

Взрива неможе да е внесен от чужбина, той е подготвен в България,. Къде ви са тайните служби които следят всички ислямисти в страната ни. Къде ходят, от къде излизат, къде влизат и с кого се срещат.Всички сте заблудени в парите и по-далече от тях не виждате. !

52

Анонимен

преди 11 години

Заради атентата на един род *** сега ще изтрепят цял народ

51

Анонимен

преди 11 години

***,СПРИ ДА ПЛЯМПАШ.КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ПЛЯМПАШ СЕ ОСИ...АШ.НО ВРЕДИШ НА ДЪРЖАВАТА.ОЗАПТЕТЕ ТОЯ ***,ТОЯ ХВАЛИПРЪЦКО БЕ.БАХ ТИ НЕНОРМАЛНИКА.КАТО ЛАТЕРНА Е.*** СИ,ГЛУПАВ СИ *** СИ СПРИ СЕ.

50

hahaha

преди 11 години

Родствени връзки свързват атентаторите с Хизбула***********************************************Бедни ми Цв Цв ако некой почне да гледа твоята рода може да се окаже че ти си атентатора... Мьлчи си вместо само глупости да дрьнкаш.

49

Ташунко

преди 11 години

*** - едва ли има по-точно определение за недоразумението заемащо един от най- отговорните постове в държавата!Жалко за родината!

48

Анонимен

преди 11 години

Аз викам да скочиш от терасата...

47

АНОНИМЕН

преди 11 години

Хорааааа.Не знам какъв ще е краят от всичко това...Писна ми от простотияя.Започва сеее. Дестабилизацията и на Иран....Независимите държави със солидни петролни ресурси падат 1 по 1. Сега нашето правителство ще свири по Американската гайда като излиза със становище че хисбола била зад атентата..Ииии какво Иран ги финансират...И кво утре и там една група от 10000 бунтовници всичките със чисто нови и последна дума на техниката Американски оръжия почват дадестабилизират дуржавата.. а в масмедиите ко

46

гост

преди 11 години

дали има още българи да вярват на този човек??????

45

Уточнител

преди 11 години

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!Долу АБпФК и техните слуги!

44

Уточнител

преди 11 години

ИслямоКомунизъм=Руска тройка(включва и анадолски елемент, както и Мафиотска, ЧервеноТракторна поддръжка, виж структурата по-долу)

43

Анонимен

преди 11 години

търсете ALTER INFORMATION в гугъл и четете

42

Анонимен

преди 11 години

добре бе ЦвЦв, ако тръгнем по родствените връзки,орташки начела ти къде ще идеш .......

41

666

преди 11 години

Абе Цветанов,вие маи не се слушате какво говорите !!! Онзи ден казахте че лицата са от Канада и подчертавам ЦРУ,И ИНТЕРПОЛ НЯМАТ ДАННИ ЗА ТЯХ ДА СА КЪМ ГРУПИРОВКИ КАМОЛИ КЪМ ХИЗБОЛА ИЛИ ТАМ КАКВИТО ИМА .Стига си опитвал да ни правиш на балъци,ние да не сме *** Американци или от Конго.До толкова сте в *** че сте готови да вкарате един цял Народ в Война. И то не каква Война,ами на гадните Евреи които само войни и глупости правят по света с Американците като кучета.

40

Анонимен

преди 11 години

абв