500

Анонимен

преди 11 години

За да получат подкрепа за изборите - ГЕРБ се огъзи на провокаторите рискувайки сигурността на народа обвини неоснователно една политическа партия на суверенна държава. Само и само да даде коз на агресорите и милитаристите на света да превземат петролните богатства на арабите. Ето в такъв свят живеем.

499

Анонимен

преди 11 години

Хора, Вече официално ни въвлекоха във война между Северния и Южния цар. Господа управниците, заинтересовани само от техните си собствени амбиции се поклониха на Сатана в лицето на световната власт(всеки вижда коя е тя). Отсега нататък не чакайте нищо добро. Войната е неминуема за съжаление и ние сме вътре(военни операции на Америка срещ Близкия изток, като за целта са инсталирани военни части, военно въздушна база на Америка и кой знае какво още, което не е съобщено, на територията на България). До всички християни и езичници - вярвайте в Христос! Войната трябва да стане, но последнат

498

Анонимен

преди 11 години

Абе всички си виновни не са само ГЕРБ. На първо време защо въобще влязохме в НАТО... за да си нарежем оръжията и да си свалим гащите. При положение че имаме оръжия специално за нашия терен + атомна централа няма кой да ни нападне. Европа ни гледа като писано яйце заради централата защото ако пострада по някъв начин всички ще го налапат дедовия.

497

Боко и Цвъки

преди 11 години

Носили сме *** и преди! Сърцата и душите са ни Български.... за добро или лошо... Не ме е страх ! Много мутри си отидоха,много са на свобода,но...най-тъпата и богата мутра управлява държава! Срам и позор ! Доживяхме да ни командва някво аматьорско каратистче със пожарникарски чалъми в стил "Аз паля,вий гасете" Тя пък една военна отбрана...,ми да стягаме мешките и манерките май ! То бива,то може,ама Цвъки и Боко се ***... ,но пак ще си ги изберем,кой да ни поведе в боя,ако не те 2мата???

496

Анонимен

преди 11 години

Цветанов 2 пъти повтори "ПРЕДПОЛАГАЕМИ АТЕНТАТОРИ"!

495

Василев

преди 11 години

Нали ако се скатаем няма да влизаме в очите на терористите. И къде си чул и видял терористичен акт за който никоя организация не поема отговорност. А пък ако се случи пак (не дай си боже) Пращаме си спец частите тихичко и трепем наред виновниците.

494

DO DUDA I SIE

преди 11 години

DRAGI BUDA, CVETANOV-4ESTNIQ I PRAVITELSTVO, DA ZNAETE, NABUTVATE NI V NE6TO KOETO NQMA DA ZAPLA6VA VAS A NAS OBIKNOVENITE HORA KOITO SE VOZQT V METROTO I TRANSPORTA.DAVATE LI SI SMETKA, 4E AKO ISKA HISBULA 6TE NAPRAVI TAKAVA VAKHANALIQ V BULGARIQ ZA KOQTO VIE NQMA I DA RAZBERETE DORI? I AKO TOVA SE SLU4I, NEDAI SI BOJE, KOI 6TE NOSI OTGOVORNOSTTA? ESTESTVENO VIE. NO DAVATE LI SI SMEKA KAKVO VI 4AKA OT BLIZKITE NA TEZI KOITO 6TE ZAGINAT NEVINNI? SIGURNO NE I NE VI GO POJELAVAM. NO AKO STANE..

493

Анонимен

преди 11 години

и хизбула измести буда, както и октай - белене.....

492

Сс

преди 11 години

Нашата политическа класа застана зад САЩ и чуфитите вместо зад народа си !Очайката втора част на атентата в Бургас, този път в Варна може би !

491

Анонимен

преди 11 години

Излиза че англоезични граждани са направили атентата.Да се търси отговорност от държавите им -

490

Анонимен

преди 11 години

Вече са забранени поради опасност от взрив: молове, кина, ресторанти, болници, театър, опера, балет, училища, университети, детски градини, администрации, улици с над трима минувача, тоалетни с над два писоара и т.н.т. Дали Боко не цели ограничаване на събирането на хора преди изборите?

489

pa4o

преди 11 години

tova li te nay4ixa da govori6 gn. ministre v amerika dano nema posledstvia ot tova tvoe glypavo izkazvane. jalak ne6testnik.

488

Анонимен

преди 11 години

никой не ви пита бе прошляцизащо се пъчите - цяла европа си трае за хизбулаа тука едни *** дето първи ще се наакат се пънат да доказват нещо от което не е сигурно дали няма да има по-голяма вредаумните си траят глупавите българи са като куклен театър с американски кукловодижалък и непросветен народ дето не си знае интереса

487

дзвер

преди 11 години

Обосновано предполагам, че от приклек Цвъко и Боко са миналЕ у партер...От показаната снимка на "връзкаря от Хизбула" ме гледа лице на англосаксонец...А данни, че е приел исляма, че е тренирал в лагери на Хизбула- нямат...По тази логика, всеки живял в Ливан, Северна Ирландия, при баските е терорист...

486

Комунист

преди 11 години

Тежко и горко ни!Ще се мре - тази година идва края на България заради Фюрер Бойко.

485

Анонимен

преди 11 години

Щом сме едно цяло с ЕС защо не направихме заедно разследването и резултатът му да беше обявен от ЕС, а ние от България?! Или за някои неща сме заедно, за други не сме заедно?! Защо сега посолството ни в Бейрут ще е с охрана, като че ли ние лично имаме проблем с Ливан?! Този атентат не беше насочен срещу българи. Как се извъртяха сега неща. А ЕС за цигарите се меси, но сега мълчи

484

Анонимен

преди 11 години

Щом САЩ казват, значи, бат ви Буда изпълнява !!!

483

ИВАН-СОФИЯ

преди 11 години

АЙДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ТИКВАТА СЕ НАДУПИ НА ГАДНИТЕ ЯНКИ!

482

Дежа вю

преди 11 години

Ето така навремето Кобурга ни набута във Втората световна война на страната на онзи побъркан нацист. Повтаря се същият сценарий, този път водещи са ционистите, които са последните фашисти на този свят.

481

Малко ама важно

преди 11 години

Ако бай Тошо беше извършил цифровизацията на турците до край,сега щяхме да сме една приветлива Европейска държава без Доган и без ДПС.