237

Гаргамун

преди 11 години

Губеща АЕЦ и по евтин ток в света НЯМААА....ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА АЕЦ БЕЛЕНЕ за по евтиния ток!!!!Защо Гаргамун Костоффф не иска АЕЦ Белене?Ами защото тоя Гаргамун има акци в ТЕЦОВЕТЕ Марици, говори се за 15% чрез овшорна фирма в остров Маврицийй.... договор който е подписан тайно от него в кабинета му и никой не може в тая държава да го прочете!!!!Е за те това Гаргамун е против друг по евтин добив на енергия.А цената на тока е скъпа за матр`яла щото в цената се включва и тая Гаргамеловата, скъпата цена на ТЕЦовете.БЪЛГАРИНО, събуди се.... където е пипнал Гаргамун, на кражба и да

236

Анонимен

преди 11 години

....referendumbelene/?p=252.....

235

iwangrozni

преди 11 години

До ЧочоТова че престъпниците мразят Бойко е до някъде ок.Ама защо и народа бе,Чоче,защо и народа го мрази? :)

234

anonimen

преди 11 години

Много ми е интересно...През 2009 г., преди изборите зелените отново бяха доста активни :). Кой стои зад тях и какво целят с провокациите си?Като погледна по снимките от "протестите" едни младежи с бири и татуйровки...някак не изглеждат "екологично".

233

Анонимен

преди 11 години

264 *** става дума за ВЕИ и Зелена енергия , колкото и да се опъва простия ти мозък до няколко десетилетия всеки на покрива си ще произвежда Ел.енергия , това не е толкова сложно за съвременното развитие на технологиите , а цените вървят непрекъснато надолу. И тогава малка страна като България няма да има нужда от такъв мощен източник ,а износа на Ел енергия е износ на суровина на стока с ниска добавена стойност и при това произведена с огромни рискове.

232

малийййй

преди 11 години

Помните ли това в Ю туб? .....<youtube/watch?feature=player_embedded&v=QSE2grkfYOk> ......КОгато Бойко в Панорама сърцераздирателно обясняваше защо е нужен Белене и колко е скъп тока от другите централи

231

tankist

преди 11 години

Петчленен състав на Върховния административен съд позволи строителството в част от природен парк Странджа, съобщава Капитал. Това стана след като магистратите са отказали да разгледа жалбата на Асоциация на парковете в България срещу Общия устройствен план (ОУП) на Царево. В решението си съдът се позовава на Закона за устройство на територията, в който се забранява да се обжалват ОУП. Тази забрана е въведена през 2001 г. Планът предвижда застрояването на хиляди декари по южното Черноморие, преобладаваща част от които се намират в природен парк Странджа.

230

Браво на 250!

преди 11 години

Няма една юдо-масонса мафия да ми дава наклон на х...я каво да правим и какво да не правим! Да си обират гмо-то,аспартамите и другите отрови и да си ги завират някъде си!!!!

229

Тиквата

преди 11 години

Тиквата е долен мръсен комунист

228

Анонимен

преди 11 години

За какво им е на мутри, няква енергетика или индустрия. Мутрите имат нужда от контрабанда и далавери. Индустрията изисква интелект и образование, мислене и обосновани решения. Вие да сте чували мутра - ядрен физик?

227

123

преди 11 години

kva sentrala ,kvi 5 leva,...sled 20 godini,shte ima samo sigani- mangi,rezasi-tursi i 4erven aktiv ,vsi4ki drugi shte sa ismreli be,o4ilatia *** ser-gei,za koi shte e stroi,to balgari niama da ima....

226

%

преди 11 години

Не си по-добър от никой даже затъваме още повече.Всички сте един дол дренки.

225

Диверсифициране

преди 11 години

Ти като отидеш в магазина, купуваш ли си от най-евтиното и най-скъпото сирене, после смесваш ли ги за да се диверсифицираш? Руският уран е евтин и качествен. Чехите вече се отказаха от канадския и купуват само руски. Освен това чехия ще строи руска АЕЦ, а Турция ще строи 3 руски АЕЦ едната на българска граница. България ще стане турска икономическа губерния.

224

Анонимен

преди 11 години

Там, където има АЕЦ, геополитическия статут се променя веднага. В определен периметър около централата нямат право да прелитат самолети и в радиус от 200 км не могат да се водят бойни действия. Затова САЩ не искат да имаме втора централа.

223

Анонимен

преди 11 години

249 смотаняка , бъдещето на енергертиката е в нейното диверсифициране , преведено на български ще значи източника при консуматора не от едно ядро всики да са зависими а всеки да има собствен източник , кое е по хубаво един гръмнал 1000 мвт реактор или един /няколко гръмнали 10-100 квт реактори, ако не вярваш виж си фактурата за тока и виж там колко плащаш за пренос на енергия , защото най-големите загуби в енергетиката са от преноса.

222

За какво

преди 11 години

За какво им е на мутри, няква енергетика или индустрия. Мутрите имат нужда от контрабанда и далавери. Индустрията изисква интелект и образование, мислене и обосновани решения. Вие да сте чували мутра - ядрен физик?

221

123

преди 11 години

Daaaa,...lipsva vi komunisma,...triabva vseki da pro4ete ZADO4NI REPORTAGI ZA BG,na Markov...pisatelia go ubiha v london nashite taini slugbi na rogdenia den na Givkov,sa padarak,....taka de 4ervenata IDEIA...za tiah vsi4ko e razresheno,ne mi haresva da imam upravlenie na rodinata mi ot PEDERAST- SER-GEI,...a za atomnata sentrala 10 miliarda evro struvala,aaaa koi shte plati,....

220

Анонимен

преди 11 години

БРАВО НА 250! БРАВО НА 250! БРАВО НА 250! БРАВО НА 250! БРАВО НА 250! БРАВО НА 250! БРАВО НА 250! БРАВО НА 250! БРАВО НА 250! БРАВО НА 250! БРАВО НА 250! БРАВО НА 250! БРАВО НА 250! БРАВО НА 250! БРАВО НА 250! БРАВО НА 250! БРАВО НА 250! БРАВО НА 250! БРАВО НА 250! БРАВО НА 250!

219

имигрант

преди 11 години

Ей сега жената със златните пръстени като си ги продаде - тъкмо ще и стигнат парите да си купува билети за новия лифт за един месец и че на ски да ходи даже! А може и за един месец да не и стигнат но нищо - после ще рупа сняг и киселец като и свършат парите нъл' тъй Бойко?Аве, Бойко, материалум те салутат!!!

218

Анонимен

преди 11 години

250 Що за националист си червено русофилско олигофренче.