191

Анонимен

преди 11 години

Ако ви е страх от АЕЦ преместете се на южния полюс там няма Атомни централи

190

Анонимен

преди 11 години

Коя е тая нова птичка Константинов? Анализатор на какво? Може би анализира аналната дейност на управляващите или на проститутките на магистрала Люлин? Що не попита имаше ли разрушения в Белене 1977 г. след земетресението? Защо не се информира, че площадката е на дъното на някогашно езеро и там където има такава структура, не е земетръсен район. 7 на Козлодуй няма да има защото няма да се лицензира площадката, румънците ще са против, в 30 км. зона е Козлодуй. Т.е. влизаме в тяхна територия.

189

до 255

преди 11 години

Няма по евтина да, ама не винаги най евтиното е най добрия вариант. Предполагам не искаш да караш евтин москвич :D . Еко енергията е по скъпа но тя е бъдещето.

188

до 252

преди 11 години

Ако гръмне гръмне лошо . който живее на север от стара планина ще е разумно да гласува против :D. На мен в Кърджали не ми дреме. планината ще спре радиацията

187

Анонимен

преди 11 години

Не могат да отворят 1ви и 2ри в Козлодуй. Иначе вероятно би било по евтино от нов АЕЦ. При всички положения АЕЦ трябва да има за да сме енергийно независими и да не плащаме вносен ток. Ресурса на Козлодуй изтича. Спекупациите с гласуването с НЕ защитават интереси на американски инвеститори свързани с Бойко. НЯМА по-евтина енергия от АЕЦ! Няма АЕЦ който да работи на загуба! Когато се строи обаче трябва да има мониторинг, за да не се налапа някой партиен Боришко, Станишко или останалите 240

186

Анонимен

преди 11 години

Моля за извинение-мишлетата са 7 милиона,а сумата за АЕЦ е 7 милиарда най-малко.

185

лошите и добрите рус

преди 11 години

Според пожарникаря, лошите руснаци искат да строят АЕЦ Белене, а добрите руснаци ще строят 7-ми реактор в АЕЦ Козлодуй и ще обновяват 5-ти и 6-ти.

184

Анонимен

преди 11 години

Наистина не мисля че малко по-евтиния ток от АЕЦ си заслужава риска от ядрена катастрова която да затри половин България.

183

Анонимен

преди 11 години

Всички ****гали ще гласуват ЗА проекта - та това си е безплатен ток до края на живота за тях.

182

Анонимен

преди 11 години

Истината е,че и ГЕРБ и БСП искат да има АЕЦ Белене.Но предоставиха "привилегията" за решение на 7 милиарда мишлета с които и двамата поисле ще се оправдават когато теглят чертата и видим сметката.ЗАЩОТО ЩЕ Я ПЛАЩАМЕ ВСИЧКИ НИЕ.

181

do 242

преди 11 години

Защо мислиш така. Не е ли наистина по-добре да се развие Козлодуй вместо да се дават пари за нова централа и нов риск от ядрена авария .

180

любимата ми партия

преди 11 години

Жалко за герб, любимата ми партия! Няма да има за кого повече да гласувам. Суматохата заради референдума ще унищожи цялата герб! Ще се откажели с кумецо на Цецо от Цецо? Ще се разкъса ли Цецка от противоречия? Ще се гръмне ли Миро с пушката? Ще започне ли Цецо да купува, тайно от пожарникаря, апартаменти в Белене? Ще се цепне ли на две Върховният лидер, пожарникарят, болен от раздвоение на личността? Или от разтроение?

179

Анонимен

преди 11 години

До Тиквун Това може да бъде написано само от един престъпник на когото се пречи да развива дейността си.Само те имат интерес на власт да бъде едно слабо правителство,като предишното.

178

Баба Пенка

преди 11 години

Аз като изявен ядрен експерт. Също светило на световните финанси мисля че съм доста компетентна да гласувам.

177

Анонимен

преди 11 години

Предлагам освен аеца да теглим още 20 милиарда заем и да си направим искуствен остров в черно море. Щом имаме толкова излишна пара в държавата ...

176

АНОНИМЕН

преди 11 години

Не съм за ГЕРБ но без да ми казват съм за НЕ на Белене.Подписи за референдум от пенсионери който днес ги има ,а утре няма,*** на които им плащаме всичко-ток вода и гледане на десет чавета от моя джоб не може да решават и задължават децата ми и мен да даваме още и още ,затова кой каквото иска да си говори.Ще отида на референдума да ама НЕ.

175

той

преди 11 години

Корените на злото са много на дълбоко. Щом като комунистите са извоювали референдума, то непременно ще го спечелят. В това съм убеден. През последните 20 години народът все повече се видиотява и затова позволява на *** да го управляват. От новите ядрени мощности ще печелят единствено разпределителните дружества. Това е най-добрият коз на комунистите - хем няма икономика, хем тяхното си е в кърпа вързано.

174

гражданин

преди 11 години

Значи ГЕРБ са против АЕЦ Белене?Добре,браво,забиха си и последния пирон в ковчега.То отдавна стана ясно,че тези не могат да управляват,но тази им втечнена,рядко-жълта позиция за развитиета на атомната енергетика в БГ ги довърши окончателно като политически субект.

173

ЕНЕРГЕТИК

преди 11 години

КЪМ РЕФЕРЕНДУМА С ВЪПРОСА ДАЛИ ДА СЕ СТРОИ АЕЦ БЕЛЕНЕ ДА СЕ ДОБАВИ И ОЩЕ ЕДИН!!! ТОВА НЯМА ДА ГО ОСКЪПИ. ДАЛИ ДА СЕ ОТВОРЯТ ЗАТВОРЕНИТЕ БЛОКОВЕ НА АЕЦ КОЗЛОДУЙ ДА СЕ МОДЕРНИЗИРАТ / КОЕТО ЩЕ СТРУВА НЕ ПОВЕЧЕ ОТ МИЛЯРД ЕВРО И ЩЕ ОТНЕМЕ НЕ ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНА ГОДИНА ЗА РАЗЛИКА ОТ АЕЦ БЕЛЕНЕ 20 000 000 000 Э И 10 ГОДИНИ / И ДА НИ СЛУЖАТ БЕЗОПАСНО ОЩЕ 20 25 г. АКО ТОВА БЪДЕ РЕШЕНО С РЕФЕРЕНДУМ ЕВРЕЙСКИЯ СЪЮЗ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯ НА ПРЯКАТА ВОЛЯ НА НАРОДА !!!!!! САМО, ЧЕ НАШАТА ПРОДАЖНА И ДУПЕДАВСКА ОЛИГАРХИЯ ТОВА НЕ Я ИНТЕРЕСУВА, ТЯ ВЕЧЕ Е ИЗТЪРГУВАЛА АЕЦ КОЗЛУДУЙ СПРАВКА ЕВРЕЙЧЕТАТА МИХАЙЛОВА И КУНЕВА-ПРЪМОВА !!! ЗАЩО ГЕРМАНИЯ СИ ПУСНА СПРЯНИТЕ РЕАКТОРИ КОИТО СА МНОГО,ПО-ОПАСНИ ОТ НАШИТЕ И КАЗА,ЧЕ ЩЕ ГИ ДЪРЖИ ДОКАТО И ТРЯБВАТ,А ФРАНСЕТАТА ОТКАЗАХА ДА ГИ ЗАТВОРЯТ И НИКОЙ НЕ ГИ НАТИСКА ДА ГИ ЗАТВАРЯТ!?!? НАШИТЕ РЕАКТОРИ С ИЗВЕСТНО МОДЕРНИЗИРАНЕ МОЖЕХА ДА СЛУЖАТ БЕЗОПАДНО ОЩЕ 25г.,НО ТРЯБВА ДА СТРОИМ НОВИ СЪС ЗАПАДНА ТЕХНОЛОГИЯ И ДА НИ ДОЯТ ЕВРЕЙЦИТЕ НАЛИ!!! ЦЯЛАТА РАБОТА Е, ЧЕ КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ПАРИ ЩЕ СЕ ВЛОЖАТ ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ЩЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ОТКРАДНАТИ ОТ ОЛИГАРХИЯТА!!!!!!! НЕ НИ ТРЯБВА БЕЛЕНЕ А ПУСКАЙТЕ ОТНОВО КОЗЛУДУЙ И НЕ СМЕЙТЕ ДА ГО РАЗГЛОБЯВАТЕ ЗАЩОТО ВИДОВДЕН ЩЕ ДОЙДЕ И ЩЕ ВИ ПОТЪРСИМ СМЕТКА ТОГАВА!!!

172

Анонимен

преди 11 години

Поредното харчене на нашите пари за безмислен референдум.Те самите не знаят какво искат,а ни карат ние да решаваме.Безумна политика на големи некадърници.Аз лично няма да гласувам.