154

До 183

преди 11 години

Защо се питаш?Нали гербавата куха тиква си призна всичко в интервюто послучай рожденият му ден."В моята къща женски *** няма да намерите. Мене жени не ме интерисуват. Само Дянков дето наминава вечер."Горкият Дянков,ако само знаеше че неговият се блъска със Златев.

153

Анонимен

преди 11 години

Другарите се чувстват толкова безпомощни , че през минута ни заливат със стотици редове копи/пейст.Смешни сте другари Газ пикаете и каквато и да е новината ще е оплюете . След няколко месеца лично ще отида да се снимам на тези пясъци в Несебър , като ползвам новата магистрала Тракия .Най после ще може да пътуваме като бели хора .Спазвайки ограниченията на магистралата от София до Бургас ще се стига за 3 часа.Вот за Борисов.Може и да има грешки но бързо ги поправя и прави нещо за хората

152

До 180

преди 11 години

От както на Станишев му натресоха служебна жена вече нищо не може да ме учуди в цирка БСП!

151

до 134

преди 11 години

Другарю,вашия "най-български мин,председател" е достоен продължител на делото на БКП.Лозунгите и празните приказки за светлото бъдеще обаче вече трудно се котират.Дори и под натиска на милиционерщината хората виждат и преценяват.Уволнява дребни чиновници,но лапането на Цецо и кумецо продължава с пълна сила.

150

Начукай Герб

преди 11 години

Къде бяха Борисов и Цветанов по време на бандитската приватизация на Слънчев бряг? Лицата, които завладяха Слънчев бряг тогава, през смутните 90, сега са в първите редици на ГЕРБ и са основни лобисти на новия закон за горите.Цеко Минев, собственика на Първа инвестиционна банка е един от най-тлъстите хотелиери в Слънчев бряг. Негова фирма изкупи хотелите на първа линия - "Глобус", "Космос", "Поморие", "Феникс".Депутатът Емил Димитров заедно със СИК-аджията Славян Теофилов изкупиха парцели и хотели и сега имат "Фиеста" и "Гранд хотел", както и 14 ет. сграда на почивна станция "Динамик" в Несебър. Освен това са концесионери на половината плаж. Освен хотели в Слънчев бряг, по времето на НДСВ Емил Димитров взе и огромни концесии върху горите.Младен Мутафчийски и сикаджията Младен Михалев - Маджо също изкупиха парцели и построиха "Хелена бийч" и "Хелена ризорт". Маджо не присъства oфициално като собственик, но е публична тайна, че хотелите са негови. Тази така наречена "приватизация" бе започната при кабинета Костов, но основно бе довършена при Симеон Сакскобургготски, докато Борисов беше гл. секретар на МВР, а Цветан Цветанов му носеше папките. Именно тогава влязоха големите мутри в Слънчев бряг. Защото "царската" приватизация в Слънчев браг ставаше с кордон мутри, които допускаха в залата за търгове само тези които трябва.Протестите на природозащитниците все пак успяха да спрат един лобистки проект на Мутафчийски за застрояването на 500 декара дюни. "Папкаджията" Цветанов обаче удобно пропуска тази победа на гражданското общество, както и победата за парк Странджа.Слънчев Бряг днес е арена на безчинствата на мутри от по-ново време, които са се ориентирали към ГЕРБ. Комплексът на Чочо Александров, за когото има сигнали за купуване на гласове в полза на ГЕРБ, редовно излива фекалии в морето. Друг "правилен" олигарх близък до ГЕРБ е Ветко Арабаджиев, приватизатор на "Елените", Миналата година близкият до властта журналист Николай Бареков бе заснет да купонясва в курорт за мултимилионери в компанията на Арабаджиев младши и Чочо Александров, докато се къпеше в шампанско. Курортът е на метри от семейното имение на Ветко Арабаджиев.

149

пиарката

преди 11 години

Има длъжност сурогатна майка а Моника Янова (бивша Йосифова) вече изпълни своята част от сделката роди детето.Сега е ред на Сергей Станишев да изпълни договорката. Първо да плати на Моника еднократна сума от 200 хил. лв. Второ да се заеме изцяло с издръжката на детето. И трето, но не на последно място, да осигурява на Моника най- тлъстите пи-ар договори от страна на БСП, за да пълни със стотици хиляди левове касата на рекламната й агенция

148

Анонимен

преди 11 години

Къде са другарите , които пишеха че багерите били спряли заради новогодишните празници .Това да не ви е станигей .Бойко е ненадминат в желанието си да се хареса на хората и това е една от причините толкова бързо да взема решения в полза на българите.

147

Анонимен

преди 11 години

Бай Вълчо, много си зле братче. Казва ти го човек, който нито е Гербер, нито Комунист. Но "криво да седиме, право да съдиме" е казал народа

146

аз

преди 11 години

Абе пишещи ***, кога е сменено предназначението на територията, че лаете, кога ВЕЛИКИЯТ вожд, ще Ви казва какво да направите, кога ще разберете ПРИРОДА цвят няма.БЪЛГАРИЯ ще я има въпреки Тома Белев и Бойко Борисов (Цеко Минев)

145

Браво Бойко

преди 11 години

Честито на другарите закупили си 29 декара пясъци за няколко милиона, които обаче ще могат да ги използат само да се снимат на тях .Браво Бойко , имаш моя глас на изборите ...Спомням си как Учиндолския плешивец беше си заграбил една градинка в Лозенец до Кемпински и не му позволи да е застроява и от тогава всяка вечер прави скечове за теб .Ако беше му дал разрешение да е застрои , докато беше кмет на София , щеше да си най хвалената личност в шоуто му по Босфор тв

144

Тома Неверни

преди 11 години

Всичко което говори Бойко е така, но той се доказа, че на приказки е лесен. После лесно се и отмята на 180 градуса! Ето какви ги ръсеше само преди 1 година за Белене:youtube/watch?v=QSE2grkfYOk&feature=youtu.beКаква е гаранцията, че догодина или още наесен ако спечели изборите, няма да запее за нови 3 кабини и 200 км. писти на Банско, поминъка на бедните хора от Несебър, които имат един сезон от 3 месеца да си нахранят децата и че ще гледаме хората а не дюните и врабчетата!Аз не му вервам!

143

Бай Вълчо от Хисаря

преди 11 години

до -134 Ти пишеш:Не си хисарския поп, но не си и българин, щом плюеш по най-българския мин. председател от Стамболово време! Искаш пак да дойдат на власт продажните проруските лобита, начело с Ив. Костов, Станишко, Доган бей, Мегленчето и цяла плеяда от бивши министри, сегашни мултимилионери. Другари, засрамете се най-после бе. За тая България са загинали хиляди герои, а вие я продължавате да я продавате за жълти стотинки!О.К.Моя съвет е да си смениш дилъра на дрога.Можш би следважия има

142

Петър Стоянов

преди 11 години

Костов, я си кажи как "гушна" в Приморско почивните станции на Градския съвет Пловдив и Комунални услуги Пловдив с помоща на оня *** Спас Гърневски!Защо на "твоята" почивна станция на Деспред в Приморско има балкони на покрива, т.е.с кога ще се наддават още етажи, когато свърши кризата (за маскировка) или като станеш ЦАР?Каже как Ленчето (Бъдеще за Елена) гушна с подставени лица недостроената, но изградени пакетно повдигащи плочи, почивна станция на Хидрострой!ЛУДИЯ НА СТАДИОНА

141

ДО 167

преди 11 години

Понеже си *** и няма как да намериш думи да го обориш,най елементарното което може да се сетиш е че някой му е платил да ти каже истината в очите.Измивай краката и лягай пионерче,когато си бита карта,си бита карта.

140

Bravo

преди 11 години

Благодаря на всички българи живеещи в чужбина които ни гостуваха за празниците. Да сте живи и здрави и все така да подържате икономиката.

139

До 161

преди 11 години

Ти си "анонимено",платено,драскащо форумно ГЕРБЕРЧЕ......

138

Анонимен

преди 11 години

ЧЕТА И СЕ ЧУДЯ. САМО *** НАРОД ЛИ ОСТАНА НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ? КЪДЕ СА УМНИТЕ МИСЛЕЩИТЕ МОЖЕЩИТЕ? ПО ВСИЧКО ИЗГЛЕЖДА ЧЕ ЗА ТЕЗИ КОИТО ПИТАМ НЕ СА НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ. ЗА 23 ГОДИНИ ТАКА ПРОМИХА МОЗЪЦИТЕ НА БОЛШИНСТВОТО ХОРА НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ ЧЕ НАПРАВО СЕ ПЛАША. НАИСТИНАЛИ СЕ СЛУЧВА ТОВА В МОМЕНТА ИЛИ Е САМО КОШМАРЕН СЪН. МИСЛЯ СИ ЧЕ ВСЕКИ МОМЕНТ ЩЕ СЕ СЪБУДЯ И КОШМАРА ЩЕ СВЪРШИ. НО УВИ. КОШМАРА НЕ Е В СЪНЯ МИ А Е НАИСТИНА. ГЛЕДАМ БАБИЧКИ СТАРЦИ ДЕЦА КОИТО ГЛАДУВАТ СРЕД ЛУКСА НА БОГАТАШИТЕ С ДЖИПОВЕТЕ И БМВ тата И СЕ ПИТАМ КОЙ Е ВИНОВЕН ЗА ВСИЧКО ТОВА? НО НЯМА КОЙ ДА МИ ОТГОВОРИ ЗАЩОТО ТЕЗИ ВЪПРОСИ НЯМА КОЙ ДА ГИ ЗАДАДЕ НА ТЕЗИ КОИТО ДОКАРАХА НАРОДА ДО БЕДНОСТ И ОТЧАЯНИЕ. ГЛЕДАМ ПО ТВ НАКОНТЕНИ ДЖУРНАЛИСТКИ КОИТО ЗАДАВАТ ТАКИВА ВЪПРОСИ НА ДРУГАРИТЕ ЧЕ МЕ ХВАЩА СРАМ. ЗАДАВАТ ВЪПРОСИ КОИТО НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ДЕЙСТВИТЕЛНОСТА. ТЕЗИ ДЖУРНАЛИСТКИ КЪДЕ СА УЧИЛИ ЖУРНАЛИСТИКА И КОЙ ГИ Е НАЕЛ НА РАБОТА? ПО ФИЗИОНОМИЙТЕ ИМ ПОЗНАВАМ ЧЕ ДО ВЧЕРА СА БИЛИ НА СЕЛО И СА ХРАНЕЛИ КОКОШКИТЕ ОВЦЕТЕ И ТЕЛЕТАТА. А ДНЕС СЕ НАТЯГАТ НА ТЕЗИ КОИТО УНИЩОЖАВАТ ДЪРЖАВАТА И НАРОДА. НИКОГА НЕ СЪМ СИ И ПРЕДСТАВЯЛ ЧЕ ЩЕ ДОЙДЕ ДЕН НАЙ ГОЛЕМИТЕ СЕЛЯНИ ДА УПРАВЛЯВАТ ДЪРЖАВАТА. НО УВИ СЕЛЯНИТЕ ИЗЛЪГАХА НАРОДА ОТКРАДНАХА МУ ВСИЧКО И ГО ОСТАВИХА ДА ГЛАДУВА МИЗЕРУВА И УМИРА. АКО НЯКОЙ МИ БЕШЕ КАЗАЛ ПРЕДИ 23 ГОДИНИ ЧЕ ТОВА ЩЕ СЕ СЛУЧИ НЯМАШЕ ДА МУ ПОВЯРВАМ. ЧУДЯ СЕ НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ ИМА ЛИ НАРОД ИЛИ ОСТАНАХА САМО МАЙМУНИ? НО И МАЙМУНИ ДА БЯХА НЯМАШЕ ДА ТЪРПЯТ 23 ГОДИНИ ДА СЕ ПОДИГРАВАТ С ТЯХ. ПО ВСИЧКО ИЗГЛЕЖДА ЧЕ НА ТАЗИ ТРИТОРИЯ И МАЙМУНИ НЯМА. ЧЕТОХ НЯКЪДЕ ЧЕ НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ ИМАЛО ОВЦЕ. ДОБРЕ И ОВЦЕ ДА БЯХА ПАК НЯМАШЕ ДА СА ТОЛКОВА ПРОСТИ. ЗАЩОТО ОВЦА ОВЦА АМА АКО НЕ И ДАДЕШ ТРЕВА НЯМА ДА ТИ ДАДЕ МЛЯКО И ВЪЛНА. ЗНАЧИ И ОВЦЕ НЯМА НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ. ТОГАВА КАКВИ СА ОСТАНАЛИ? ЧУДЯ СЕ И СЕ МАЯ И НИЩО НЕ МИ ИДВА НА УМ. ЗНАЧИ НИТО СА ХОРА НИТО СА МАЙМУНИ НИТО СА ОВЦЕ. ТОГАВА КАКВИ СА? ИДВАМ ДО ИЗВОДА ЧЕ СА ***. САМО НА *** НЕ МУ ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ НИЩО И НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА НИЩО. *** Е ТАКОВА ЖИВОТНО КОЕТО САМО СИ ГОВОРИ СМЕЕ И ХОДИ КАТО МУХА БЕЗ ГЛАВА. ЕТО ТОВА ЖИВОТНО Е ОСТАНАЛО НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ. ОТКРИХ НАЙ ПОСЛЕ ТОПЛАТА ВОДА. *** УПРАВЛЯВАНИ ОТ СЕЛЯНИ.

137

Родолюбец

преди 11 години

Браво Бойко,изритай виновните,дай ги на прокуратурата,а тя да ги осъди и задължи да залесяват дюните всяка година до като са живи.Всеки който е построил жилищен комплекс в защитена територия да се отнема в полза на държавата,а лицата позволили това да се случи да им се отнеме имуществото и да гният в затвора.Борисов подема кампания срещу крадците на българската земя и народа очаква да разбие мафията и да раздаде справедливост.

136

До 161

преди 11 години

Тези 4 милиарда сигурно включват още 2-3 апартамента за физкултурника и останалите от мафията герб. А може би и някоя и друга яхта за Галеви който същият този герб не може да открие.

135

Факт

преди 11 години

Простите чалгаризирани герберски селендури *** и се радват на нагласени новини от закупените от Герб медии. Или са простаци или синчета и дъщери на корумпирани прокурори,полицаи и мутри.Гнусно,необразовано, селско герберско племе.