42

666

преди 11 години

До Анонимен ЗНАЕШ ЛИ КЪДЕ ИМА УДОБЕН БАИР !!!! В Дубай в мола хем е в града хем магазини ти кеф хем колата ти в паркинга. А ЗНАЕШ ЛИ КЪДЕ НЯМА БАИР И ХУБАВА ГОРА И ПРОХЛАДЕН ВЪЗДУХ И ЧИСТА ВОДА СПУСКАЩА СЕ ПО НЯКОИ РУЧЕИ. Пак в Дубаи !!! А имат климатици и по цял ден стоят на закрито за да не им изгори ДЖЕГЕРА !!!!

41

Анонимен

преди 11 години

46 само герберите мислят по толкоз първобитен начин

40

9090

преди 11 години

До Анонимен Нямахте ли там едно РПГ ТАМ ДА ГО СВАЛИТЕ ПА И ТОЙ ДА СЕ ПО-ПАРЗАЛЯ ПО ПИСТИТЕ ;)

39

Анонимен

преди 11 години

Хайде умници, ще говоря просто. Кажете ми къде има удобен баир за ски, на не какъв да е. Да бъде близко до населено място, че да има къде да се спи. Да има път до там и то такъв, че да се стига бързо, а не да криволичиш с 30 км/ч.БАИРИ МНОГО, но ако трябва сега да правим инфраструктура в планината, то по-евтино ще ни излезе Белене с шест реактора.Малко преувеличавам, но принципно съм прав. Банско е прекрасно не само като природа, но и като местоположение.

38

Анонимен

преди 11 години

Цветан Цветанов как дойде в Банско с хеликоптер - като вицепремиер или като гражданин?И кой му плати полета, ако е бил на протеста като гражданин?

37

666

преди 11 години

До Мамчето Така е момиче,но понеже са *** и ограничени гледат да се оправят в живота че утре като не са на власт и след тях и по топ. Но Българинът е виновен щото си стои в тях и само хули и не се хванат за ръце и за общото благо да излезем и да им строшим веднъж ръцете и да видиш друг път като влезе в парламента каквото иска ли ще си прави.

36

Анонимен

преди 11 години

щом политиканите са най отпред ясна е далаверата.

35

до 37

преди 11 години

Може и да се провери кои депутати от ГЕРБ имат хотели в Банско.

34

Анонимен

преди 11 години

екоорганизациите защо не протестират , да не лапате кюфтаците в Банско и с местните хотелиери да обсъждате къде да провеждате следващия протест , да се допитвате кой курорт им пречи , та да протестирате против него, а банскалии накрая ще ядат кървавицата , то и тоя курорт е известен не с ски пистите си , а с кръчмите , това не е ски дестинация , това е алкохолна дестинация , много скиори са се събрали там само за Нова Година , а преди и за 8 декември се бяха събрали все скиори

33

лл

преди 11 години

и много ми е интересно,защо като строят строят все едно е бит пазар,няма никаква линия никакав идеен проек ,поне да я красиво да има разстояния едно от друго да се връзва с съседното.всеки строи каквото му хрумне и където си иска. Като коптори е ,дограми от пвц,къде дарво,къде желязо такава пародия е цялото ни строителство.ако не е мутробарог ще е тип столипиново

32

Мамчето

преди 11 години

Направете си труда В Интенет да видите колко банскалии са собственици на хотелите.Колко смешен беше Цецко във вчерашното инервю, като казва ... тук съм на гости..., ами на кого е на гости с 5 членното си семейство. Сигурно на аванта..., ами как няма да ги подкрепя за "кьорсофата на аванта".Витоша стои занемарена и безпътна и безлифтна, но все тая. Боровец е като облъчена от АЕЦ... Жалка картинка.Но на пролет като придойде Глазне пак ще плачат, че гие заляла вода и кал.

31

Анонимен

преди 11 години

Ю брееее ден година храни!

30

Анонимен

преди 11 години

Странно колко елементарни са лъжите им. Значи ако сега чакат хиляди, то при два лифта ще чакат наполовина по хиляди. Да ве би новия дето го замислят да е с кабинки по за 60 човека ?Ами решението е да се развият повече курортни селища нал тъй бе бански старци ?

29

Анонимен

преди 11 години

Да, де, 100 000... чакаха

28

999

преди 11 години

Бойко Бойко толкова си *** че ако имаше ум поне като на карфицата *** щеше да си хванеш балтончето и да се скриеш някъде от срам.Но понеже си *** и си мислиш че като те плюят дъжд вали и като ти говорят сладки думи и ти се усмихват мед им е на устата,ама не такава помия и катран посипа след себе си че тоя народ с огън и камъни ще те прогони.Но не се знае дали ще са ти достатачно дълги краката че да избягаш а няма да умиришеш някоя канавка като Кадафито

27

до 21

преди 11 години

Ти бил ли си в Банско за Нова Година. Миналата я посрещнах там. За какви 20 туриста говориш, човече. Миналата година само гръцките туристи прехвърлиха 20 000 души. А това руснаци, украинци, германци и какви ли не. На 1-ви сме чакали лифта с часове и с ушите си чух как чужденците се възмущаваха и казваха, че предпочитат Австрия.

26

Курдю Коленков

преди 11 години

Само "ЧАКАЛИ " ли е имало!Дали пък мечки и лъвове също не е имало !Днес бг,правилно е да напишете "ЧАКАХА"!

25

999

преди 11 години

имам една идея,понеже господата Политици,техните роднини и техните роднини крадоха крадоха та се усраха и решиха с откраднатите пари да съсипят всичко що е хубаво и природа да го унищожат да го залеят в бетон и да им станат хората прислуга понеже в тъпите им глави освен търговия,кръчми,хотели друго градивно не могат да измислят да се въведе данък ДДС 60 % за хотелски услуги на алкохола 70 % и ез това индустрия нямаме ,а трябват доходи .

24

Анонимен

преди 11 години

Ако банските селяни нарочно правят спънки лифта да не работи както трябва...догодина ако ще и сто лифта да има никой няма да стъпи в скапаното ви село. Това можете ли да го схванете ?

23

до 17

преди 11 години

То сега да не е евтин билета, че да го вдигат още? Лошото е, че скиорите са много, а зимните ни курорти се броят на пръстите на едната ръка.