110

Анонимен

преди 11 години

109Да беше помислил за християнството и коледа когато пускаше бюлетинката сега е КЪСНО.Колелото се ЗАВЪРТЯ.....

109

Анонимен

преди 11 години

До до 107Хайде, стига пак само с учителите да се оправдавате!Че и при тях нивото е вече доста ниско е верно, ноо...Погледнете си децата. Пълни идиотчета. В час се държат като ***, имитират поведението на това, което виждат-мутри и ММА бойци. А като се върнат вкъщи и ви се усмихнат и за вас са ангелчета.Възпитавайте умно децата си и не разчитайте това да правят само учителите.Не търсете вината в другите, а първо в себе си.Аз лично не бих обвинил учителка, за това ако детето ми се сбие.

108

Анонимен

преди 11 години

Уволнението и е правилно! Поведението - недопустимо! Трите деца не могат да бъдат извинение! Друг е въпросът, че държава, в която на майка на три деца се налага да работа не е държава!!!

107

Анонимен

преди 11 години

--спящи ченгета в патрулка --не са виновни --прокурори арестували невинни --не са виновни --присъди срещу България и милиони левове глоби --няма виновни --политици крали та се ос.али --не са виновни НАЙ лошия човек в държавата ---УЧИТЕЛКА ВЛЕЗЛА ПИЯНА В ЧАС ТЪПИТЕ *** доведоха жената на прага на смърта А за директорката не ми се говори ,толкова ли не е можело просто да я отстрани от работа за 3 дни и да я пусне в отпуска докато се съвземе .Но не правим метани на шефовете

106

121

преди 11 години

Чета коментарите по-долу и оставам с впечатлението, че само журналистите са виновни... И аз не ги харесвам, но не плюехме ли вкупом всички тази жена, когато гръмна новината, че е била пияна на работа. Не само журналистите, всички оскотяваме, всички!!!!

105

Анонимен

преди 11 години

Който сее ветрове жъне БУРИ!Гласувахте с бюлетината на омразата а сега риветИ!И това е само НАЧАЛОТО!Пътя към Ада по който сте поели е дълъг и МНОГО БОЛЕЗНЕН.

104

Стария

преди 11 години

Има две крайни гледни точки по този случай: да плюете тази изпаднала в депресия жена и да протегнете ръка за помощ и да се опитате да си отговорите на въпроса - защо е стигнала до тук?На вас, които искате вашите деца, да растат и се учат и да живеят в нормални условия, предполагам не ви е безразлична и съдбата на нейните дечица, подложени на стрес, в резултат от преекспонирането от страна на журналистите на този случай? Как ще живеят тези деца? Нали сме християни и Коледа е след няколко дни!

103

щеще

преди 11 години

услужливата продажна журналистика, която ежедневно лиже задниците на Б.Б., Ц.Ц. и тяхната престъпна шайка е готова да оглозга до кокал обикновения човечец и цинично да се наслаждава и пирува с човешката трагедия. Позор за тази некадърна, неграмотна и лакейска пасмина, наричаща себе си журналистика. Единственото решение е да не гледаме продажните им телевизии и не купуваме гнусните им вестници.

102

до 83

преди 11 години

Абе вие все едно деца нямате.Кой и на какво искате да ги научи тези деца.Знаете ли че,децата ви в час слушат за любовника или бившия на госпожата,слушат за политическите им пристрастия,търпят им пиянските изцепки,настроенията,някои дори търпят сексуални намеци..и това дори не достига до вас.Вие просто нямате представа как обработват собствените ни деца и ги осакатяват с кофти образование и нулево възпитание.Ами тези хора УЧИТЕЛИТЕ са изключително важни!Те трябва да са изрядни като поведение!!!!

101

Анонимен

преди 11 години

Вместо да се наказва , трябва да се помогне на тази жена!За да стигне до самоубийство , тя е стигнала "дъното"!Вярвам , че има изход!П.П.До директорката:Поговорете , простете , помогнете , назначете на работа!Срама трябва да бъде изтрит!

100

veselin

преди 11 години

Уволнението на тази съсипана от"щастливия "си живот жена е като присъда!?Разбира се постъпката и е укорима,но ........тя не е откраднала ,не е убила..............просто благодарение на мизерията,стреса и отчаянието се стига до този срив!?Има грешка има и прошка и това е християнското,особено в ситуация та ,когато трите и деца разчитат на нея!?Къде е "колективът"извикал полиция,да арестува "престъпницата"Къде е Директорът "натиснал"спусъкът!?Къде е египтологът?Щастливи ли ще бъдете на Коледа!?

99

Анонимен

преди 11 години

По лесно е да убиеш някого в калта, но по трудно е да му дадеш възможност да се поправи. Деянието и не съответства на наказанието, което и отреди обществото. Слушайте чалга, работете за жълти стотинки и т.н, а лекарите и учителите ви ече се алколизираха от живота си тук. Те не са причината, те са следствието. Не виждате ли? И на мен една докторица изкара грешна диагноза на детето ми умишлено, но си има богат съпруг. Та като се замисля в това общество всичко е на грешна основа.

98

чвор

преди 11 години

ех ако можеше и Миро Мършата, като го хванаха с умрелото от години месо така да се беше натровил.... или па Цецо Апартамента да се гътне... или па Р.Овч.... или още стотици знайни и незнайни "управници". има една хубава книга по темата на Салман Рушди - "Срам" - не е зле всеки на изборна позиция да я чете и да бъде изпитван по нея преди да застъпи на власт... ех мечти, мечти...

97

Анонимен

преди 11 години

Тези, които нападат жената, да отидат и да поискат от председателя на СГС да уволни всички съдии, които ходят пияни на работа.Да отиде при и.д. Главен прокурор и да поиска да уволни всички ходещи на работа пияни прокурори. Същото да направи и за полицаите от МВР.Хайде, ако ви стиска, изправете се пред тези ***, а не пред тази жена, която е с повече образования от тъпите магистрати и полицаи, а мизерства и тъпата държава я мачка.

96

Анонимен

преди 11 години

Тази жена не е единствената самотна майка в България...Има хиляди в нейното положение,но малко прибягват към алкохола за утеха.Елементарно.заработва майчинския инстинкт.който поставя децата на преден план.Колко хляб може да се купи с парите за бутилка алкохол ? Ако мисли наистина за децата си не би следвало да харчи мизерните си доходи за алкохол...Има нещо много сбъркано в психиката на тази жена и учителството не е професия за такива като нея.Може би е по-добре да мие чинии...

95

до 92

преди 11 години

Цялото общество това сме ние всички, влючително и ти! Като нямаш възможност да помогнеш сам ти ,поне не обиждай хората с различно от твоето мислене! Защото с нищо не се различаваш от тези които внушават омраза по твоите думи! Аз бих помогнал със средства ,ако съм сигурен ,че няма да ги изпие! Не бих я допуснал обаче повече в клас!

94

Анонимен

преди 11 години

48. Сега разбираме Вапцаров по добре !

93

Драйфа ми се от вас

преди 11 години

Много сте смели и зли... срещу учителка самотна майка с 5-600 лева заплата и никаква власт. Къде е тази смелост, когато ви крадат ежедневно? Не ви виждам по площадите, когато всеки ден ви унождат разни Калинки, Боковци и СерГейчовци. Виждам ви как не спирате на пешеходни пътеки, а после давате подкуп на КАТ, виждам ви как мишкувате и си треперите за жалките заплатки, виждам ви как въртите дребни далаверки, но иначе сте големи моралисти.

92

Николета

преди 11 години

Не може да се постъпва така жестока със самотна майка на три деца. Не може! И да се показва после по всички медии. Хората нямат милост, за пореден път се убеждавам. Дано да намери работа жената, трябва да й се помогне, не да се съди така строго.

91

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 72Като цяло си прав, но...има едно НО.Всяка ситуация трябва да се разглежда не само в нейната същност, но и в цялата заобикаляща ни среда.Защото тя ни определя.Ако живеехме в страна, в която учителите преживяваха достойно и бяха заплатени достойно, можеше да правиш такива декларативни изказвания. А тази очукана от живота жена, която трябва да учи децата ни, са я оставили да мизерства и сега я разпнаха на кръст.Защо не говориш как съдии и прокурори ходят пияни на работа???