258

Въпрос на възпитание

преди 11 години

Аз не мога да разбера, защо всички гледат на пенсионерите като на извънземни натрапници?Всички ние искаме или не ще станем пенсионери един ден, без значение кога и как, но ще станем(естествено ако доживеем).Пълна липса на морал,съвест и достойнство е да се отнасяш с някого арогантно само защото е пенсионер и нямаш изгода от него в момента, след като ние на практика нямаме избор всички ще остареем, ще побелеем, ще куцукаме с бастуни и младите ще ни подритват като ненужни вещи!

257

гласовете

преди 11 години

чак тук се чуват гласовете на остров Персин - повтарят - "бойко, бойко, бойко... сергейчо, сергейчо, сергейчо.... доганчо, доганчо, доганчо", за Царя щото е цар може и кариерата в Ловеч, може и в Плевен, че е по-близо до приятелите му.

256

Йордан

преди 11 години

Не разбрахте ли - ГЕРБ=ГРОБДано догодина заспалия народ се усети и изритя тия коп*лета

255

Анонимен

преди 11 години

Луната спи ,народът СЪЩО ,.....ВЕЧЕ 23г.

254

Мъртви души...

преди 11 години

Не уважавате майките и бащите си г-да политици, но не забравяйте, че всичко се връща на този свят.

253

дядо Матейко

преди 11 години

Защото ще дойде Син Човеческий в славата на Отца Си със Своите Ангели, и тогава ще въздаде всекиму според делата му. Suum cuique tribuere всекиму заслуженото.

252

Анонимен

преди 11 години

Отново ще ДЕЛИМ ,не по равно ,.......а по ---БРАТСКИ !Само в Бе-гетото!

251

политолог

преди 11 години

Наистина пенсиите са ниски , но защо е така. Любимата дъвка на БКП-БСП-ДС , е социалните помощи и пенсиите , но сега. Когато бяха на власт 60 години какво направиха за тези хора. Нищо но от сърце. Само нямам обяснение как има още хора да им се връзват на празните приказки.

250

До 265

преди 11 години

Когато Станишев даваше коледни бонуси и увеличение на пенсиите всички се радвахте нали.И след като остави НОИ с 2 милиарда дефицит сега пак искате коледни надбавки върху пенсиите.Но няма как да стане с опоскания фонд.Искайте си ги от Станишев.

249

Анонимен

преди 11 години

Само в Бг ,....държавният сектор ----23г.КОРУПЦИЯ,ДАЛАВЕРИ,ТЪРГАШ,...това са ценностите на прехода в Бе-ГЕТОТО!

248

Анонимен

преди 11 години

Не вярвайте нито на планът "РАН", нито на това, че масоните управляват света, всеки човек, както и всеки народ гради съдбата си. Само си припомнете за страшната манипулция, че Живков СЪСИПАЛ ИКОНОМИКАТА НА ДЪРЖАВАТА и как в същото време раздаваха кредити, а точно тези кредити съсипаха икономиката, а не Живков. Така че си направете изводите: 1. Липса на политическа отговорност и прехърляне на топката. 2. Дезинформация 3. Внушаване на чуство на страх, за да се задържат повече. Събудете се!

247

ДО 261

преди 11 години

Когато ти като мен в продължения на 42 г ставаш в 6 и се прибираш в 6 часа толкова години имам стаж И някой като теб ти каже че си *** как ще реагираш Ако човек е вечен то той ще работи вечно

246

Анонимен

преди 11 години

ДЯНКОВ НЯМА РОДИТЕЛИ ,....ИЗВЪН ЗЕМЕН Е !

245

Лешник

преди 11 години

Повече бонуси за чиновниците и помощи за *** и всичко е шест. Народа да се оправя, както може. Да ходи в Зимбаве да копа картофи и диаманти.

244

Анонимен

преди 11 години

ЧАСТЕН СЕКТОРГ/н Дянков,...много "ПОЗДРАВИ",..... от все повече нарастващият ---СИВ СЕКТОР !

243

до 261

преди 11 години

Този коментар само един *** може да помести!! Пенсионирай се първо с 40 години трудов стаж,вземи 140-150 лева пенсия и си мисли какво можеш да работиш и какъв бизнес да въртиш в тази държава,че да си докараш допълнителни доходи.

242

Анонимен

преди 11 години

Дянкоооооооооофффффф! Задминахме ли ги гърците бе пицар смотан?!?

241

Анонимен

преди 11 години

"Сит на гладен не вярва" Всичко - НДК , болници, магистрали, училища и т.н. е построено с парите на сегашните пенсионери и то на тези , които работеха , а сега мизеруват.

240

mitko

преди 11 години

До До 248 хората на тази възраст вече не могат да работят то за тва за пенсиите, един човек на 70 години не може да става в 6 часа и да стои на работа до 19:00 и почти никой не приема възрастни хора на работа.А за тва че са ***, те са работили когато е трябвало и са допринесли сега са работонеспособни. Това им е времето за почивка. *** мисленето...

239

ined

преди 11 години

Ами то се очакваше да стане така, когато няма пари да се даде по малко на всички се дават по много пари на "когото трябва". Така и парите стигат и тея които ги получават са по-доволни.На печелившите честито, останалите ще затягаме колана и ще го дух***ме.