228

Анонимен

преди 11 години

Хайде и вие сега! Ако е имал бурна нощ с някоя мома как няма да му се спи. И това е работа. Човещинка си е !

227

$!

преди 11 години

Девет Пилци се разбягаха, защото СоколЪТ Ги Нападна.Осем Те останаха Тогава.Седем, седем са вече Те Сега? Шест, ШесТ ще Станат Утре Те. W.A.D.Времето Ви...Свърши.~2012~.~1<@>13~$!.

226

Анонимен

преди 11 години

че себе си излага, както и да е, ама че и нас излага непрекъснато, където и да иде, те това е проблем вече и то много голям ... както се е опънал там на стола, кво ли хъркане се е носело наоколо му

225

Анонимен

преди 11 години

Толкова години оправяте майката на народа, но ще дойде Видов ден и народа ще оправи и ваште майки! Ще дойде Видов ден, политици и народни изедници и народа ще ви качи на бесилката всички антинародни правителства от 23 години насам.

224

банкерката Цура

преди 11 години

Тиквичке моя, като си удреман си много сладък !

223

уморена

преди 11 години

Умората, студа през зимата всичко се събира, а и Борисов не е в първа младост. Като гледам тук половината спят. И аз миналия ден задремах на лекция. Какво да се прави когато сърцето ти заспива..

222

шута

преди 11 години

Изслул се е на стола с разкопчано сако.Спи бе като спи като кърт.Какво може да прави човек, макар и премиер като спи: да хърка, да залита и да пърди.Вижте как гледат министрите около него.

221

Граждански протест

преди 11 години

Дон Балон Решил, един скучен Зимен ден, да се погрижи за Демокрацията в страната Си Балонленд, и извикал Своят малък съветник с Голямата сянка Хер Флик.Дон Балон: - АЗ съм Решил, да подобрим Демокрацията у нас, но как АЗ не знам, повтарям - АЗ не знам? Хер Флик присвил очи зад потните си очила и казал: - Като Ви видях и Разбрах.Как да подобрим нещо, което го няма, но можем да подобрим това, което го има от 23г. У Нас! А то е Мутрокрация.А тя Лесно се подобрява, много е просто, Мутро се заменя с Демо(Народ) и имаме Резултат, който е Демокрация.А Тя, ако я Има, няма нужда от подобрения.Дон Балон се замислил дълго, навел глава на една страна, скрил ръцете си в предните джобове на панталониТЕ си, и погледнал тъпо обувките си ... и Разбрал - едната обувка била Лява, а другата Дясна!

220

ха-ха

преди 11 години

Значи ББ спал, защото много работи и е уморен....Тогава излиза, че всички будни премиери около него нищо не работят и затова са свежи....Абе той май мисли българите за големи балъци...не че някои не са...

219

Анонимен

преди 11 години

шефе сложи си едно кукуряче в джоба.

218

Граждански протест

преди 11 години

Дон *** е Напушен Днес, ОтновО e награБиЛ, ТоЙ тревата...ОколО гората.А ОколО НЕго, ОтновО Обикалят в захлас, МалкиТЕ маймунки от нисЪК клас!

217

Анонимен

преди 11 години

По страшен от СПИНа,По опасен от РАКа,Сега за сега си остава ПРОСТАКа!

216

Анонимен

преди 11 години

горкия, не само биоритъма му е сбъркан на него

215

Граждански протест

преди 11 години

"Призовавам ви да предприемете адекватни мерки, за да гарантирате на българските граждани, че ще могат да се възползват от разнообразната и плуралистична медийна среда, която заслужават", казва Крус в писмото си.България е в опасност основна ценност като свободата на медиите, смята тя.По време на посещението си в България през септември еврокомисарят определи насилието на журналисти като неприемливо, а автоцензурата като притеснителна.У нас има ли представителни политици? Защо Крус , трябва да каже това? Представителните политици не забелязаха ли това?Защо бездействат представителните политици за този основен въпрос? "Свобода на словото' е основно право на Гражданите, и ако го няма до Сега, защо съществуват още представителните политици у нас!На кого интересите защитават представителните политици тогава!!!

214

Анонимен

преди 11 години

ква умора, кви 5 лв., той толкоз може просто, откакто епочнал да се изявява медийно досега едно нормално изречение не успял да генерира цветанов - най-добре направо да му забранят да се напъва

213

Божеееееееееее

преди 11 години

Срамувам се и съжалявам.

212

450 лв заплата

преди 11 години

Тоя ни е премиер ? Ако не работех за 450 лева щеше да ми е много смешно .

211

Анонимен

преди 11 години

Много поздрави на Илия Павлов

210

Анонимен

преди 11 години

Охххх,тежка е короната Бойкооооо! Друго си беше по онова време. Златни годинки!

209

Анонимен

преди 11 години

Боко спи безплътен призрачен сън.Тиквуня спи - космическо видение.Гербер спи - брилянти светят навън.Другаря спи, Другаря спиМутрагеньо спи, а някой краде птици, друг -рисува очиСъвсем тихоНарода спи, а паяк плете сноп лъчиНарода спи!