231

до 293

преди 11 години

Виж сега : Никотиновата зависимост е наркотична зависимост. Трябва да съжалявам и съчувствам на наркоманите ли?Или е голяма гордост ,че вместо за полезни неща , даваш пари за да печелят заведения и заводи за цигари?

230

Психиатър

преди 11 години

Тук се забелязва интересен културно-психиатричен феномен. В момента форумът е разделен на пушачи и от другата страна шизофреници, комплексари, пациенти, болни от идиотизъм, хора излъчващи откровенна злоба и шепата платени провокатори на ГЕРБ, които редовно пишат тук и за които психиатрията все-още няма пълна епикриза на заболяването им.

229

Анонимен

преди 11 години

*** непушачи, ако не се отмени закона няма да има заведения и за вас! Половината ще фалират. Разбрахте ли, ***? С пастички и боза ресторант не се издържа!

228

Анонимен

преди 11 години

42% пушачи е по- малко от 58 % непушачи ,но искат да налагат правила те. Ако толкова са намалели хората по кръчмите става ясно кои висят там и правят оборотите. Същите тези хора стояли по заведенията ,на друя ден доколко са работоспособни при положение ,че не са в състояние да работят ако на всеки половин час не отделят поне по пет минути за пушене??Става ясно защо по- долу кратко и ясно е написано ,че пушачите са лентяи със самочувствие.

227

До ritci

преди 11 години

Зиг Хайл, камерад! Ама след пушачите почваме руснаците, нали?

226

Пушач

преди 11 години

ГЕРБ да ми смучат фаса, ще си пуша където искам, а който *** има нещо против това, ще го пращам в "Пирогов" със средна (до тежка) телесна повреда! Като искате да насъскате народа един срещу друг, ок ... ще го уредим! Ама само после да няма "Мале що стана?"...

225

ritci

преди 11 години

До Анонимен 268. Браво,опита се да ми направиш психо-профил,на крайно неуспешно.Защото: 1-во: Не искам "на вуте да му е зле" защото не съм против всеки да пуше колкото си иска,просто искам на мен да ми е добре.2-ро: Асоциалните типове пишат по форумите като анонимни,а аз пиша винаги с ник-а си "ritci" .Работя в колектив от 60 човека,и мога да кажа твърдо,че не се разбирам само с 2-3 колеги."Това според мен не е асоциален тип. Ако мислиш да ставаш психолог трябва да се замислиш,ще стоиш гладе

224

до Истината

преди 11 години

Е по-*** "истина" не бях чувал!!! А кажи ми тогава, след като ресторантите са загубили 6.7% а са "спечелили" 46.5% защо ресторантьорите фалират?????? Ами ако е така то те трябва да са първи на протест СРЕЩУ отмяната:)) Кух/а/ си като лейка..:)

223

277

преди 11 години

Приятно е защото утоляваш никотиновата си зависимост(абстинентен синдорм). Това е вид нарконмания. Дали човек на хероин ще каже, че се инжектира в тях, на вилата си на риболов и каже, че за него няма значение защото му е приятно, и дали ти ще го кажеш като пушач е все едно и също. Спести си обидните коментари. Отговори си сам на въпроса - би ли купил цигари на 16 годишните си деца (примерно), да пушат защото е приятно? Отговори си и си направи извод, до който сам не мжоеш да достигнеш!

222

дамн

преди 11 години

тъпо, тъпо, тъпо ..... та чак вдлъбнатоплатена публикация и изследване от полугладни кръчмари. / пушач съм /

221

Анонимен

преди 11 години

Пак са дали пари за безмислено изследване. Всеки в България знае, че най-много пушат по-бедните, по-глупавите и по-необразованите. Все пак е добре, че са само 42%

220

TankoBG

преди 11 години

До ritci:Наистина си по-злобен от вегетарианец на едногодишна зелева диета. Изнервен си, защото нямаш как да се разтовариш от стреса. А ако решиш да цапнеш една ракийка в заведение за да се поуспокоиш, даже и на агресия ще те избие.Ама то агресията ходи по непушачите, да не е луда да се цапа с пушачи я!

219

do 277

преди 11 години

sajelqwam negramotnosTTa ti, naglosTTa ti e bez komentar haha

218

Истината

преди 11 години

16% от 42% са 6.7% от всички пълнолетни.Това е пренебрежимо малко. Когато в заведенията се пушеше 80% от непушачите изобщо не стъпваха в заведения заради цигарите, а 10% ходеха рядко пак заради цигарите, а това са съответно 46.4% и 5.8% от всички пълнолетни. За да спечелят 6.7% заведенията се лишават от 46.45 от клиентите си.

217

Анонимен

преди 11 години

След толкова четене на глупости ще си запаля една цигара!!!

216

Истината

преди 11 години

16% от пушачите ходят по-рядко на заведение, а 16% са спрели да посещават изобщо заведения след 1 юни 2012 година, когато беше въведена пълната забрана за пушене на закрито.42% от пълнолетните българи посочват, че пушат. По-често палят цигари ... ****16% от 42% са 6.7% от всички пълнолетни.Само 6.7% от пълнолетните българи казват, че са спряли заведенията, защото не се пуши. Още 6.7% били намалили ходенето по заведенията. Е, това е нищо - само *** са доста повече, а те всички пушат

215

Анонимен

преди 11 години

Пушенето е за лентяи.Пълна загуба на време,на здраве и на пари.Трудно е на непушача да стои на чаша кафе с часове и да пуши като комин.Несретна работа.Удоволствие на неудачници.

214

ПУШЕЩИЯТ ПУРИ КАЗА

преди 11 години

Бойко Борисов 1 Юни, 2012Премиерът, цитиран от "Труд", обяснява защо не бива да се пуши Този, който пуши в заведение, е ***."

213

Стефка

преди 11 години

До протест ОООООО я стига драми и простотии.Какво ще прави детето ти след 22 в заведение.Ще се друса здравословно ли?!.Аз не пуша обаче вече ми дойде до гуша от тези простотий.Пушачите ви съсипват живота ЛИ!? ВИЕ ПРОСТО СТЕ ХОРА БЕЗ РАБОРА

212

111

преди 11 години

Независимите депутати, внесли предложението за отпадане на пълната забрана на пушене на закрито, Кирил Гумнеров и Стоян Иванов предлагат с пари от акциза от тютюневи изделия да се финансира фонд за превенция на пушенето-ТЕЗИ ДВАМАТА,ГОВНЕРОВ И ИВАНОВ СА ВЗЕЛИ ПАРИ ЗА ДА ЛОБИРАТ МАМИЦАТА ИМ ПРОДАЖНА !