168

ще се съобразявате

преди 11 години

Ще се пуши- рано или късно и щете-нещете ...Не може само вие да имате права, а ние- не! И стига с тези глупости, че някой ви одимява- имате право на избор да влезете при нас или във вашите си заведения за непушачи! Проблемът е, че в момента вие имате избор, а ние - не, защото сего няма нито едно заведение, в което може да се пуши. Ако се върне предишния закон-за отделни заведения и зали ще бъде справедливо!

167

Анонимен

преди 11 години

Уважаеми пушачи, аз може би обичам секса поне колкото вие да пушите. Така както аз не го правя на публични места така и вие бъдете добри да не пушите там!

166

Дали сме умни?

преди 11 години

Този закон е мерило за това европеец ли е българинът или ориенталска ***. Може ли да спазва РАЗУМНИ правила или е тъпо животно. Мисли ли за другите или само за собствения си г***3 !

165

Hajmanata

преди 11 години

По какво да гласуват депутатите от ГЕРБ? Съвест? Иначе съм 100% зад мнението, че по този въпрос трябва референдум.

164

Хо

преди 11 години

В Сингапур продажбата на дъвки е забранена със закон в името на чистотата и всеки нарушител подлежи на санкции според закона!Щом тютюневата индустрия е регламентирана със закон и държавата прибира огромни средатва по цялата и верига следва и да не ограничава с под-закони милионите нейни крайни потребители...Решението трябва да бъде фундаментално,а не прехвърлено между пушачи и непушачи.

163

БУРГАС

преди 11 години

Марти,ако искаме да сме в ЕС трябва да върнем залите за пушачи непушачи, и естествено да се спазват стриктно изискванията. Колкото до отпадането на забраната, ще е правилно решение, но Стършел е абсолютно прав, това ще е поредния пример за непоследователна политика от страна на парламента и правителство.

162

Анонимен

преди 11 години

Аз съм закоравял пушач за съжаление кутия на ден не ми мърда.Но никога не ми е пречило да излизам навън да пуша,не виждам защо трябва да вмирисвам дрехите и въздуха на другите които не пушат,а плащат същата цена като мен когато са на заведение.Предполагам,че ако плащаха 50% по малко сметка сигурно нямаше да имат нищо против срещу пушенето в заведенията.В къщи пуша също на терасата,щото не искам цялата ми къща да мирише на мокри порове заради мен.Всичко е въпрос до възпитание.

161

Анонимен

преди 11 години

Някой пушач иска ли да си опъне от пурата ми в панталона?Наркомани скапани,вие сте безнадежден случай,марш към комуната всички!

160

Анонимен

преди 11 години

Ako се отмени сегашния закон аз лично ще организирам в интернет група която на изборите да гласува против партиите отменили закона. Нещо повече ще публикуваме списък на депутати гласували за отмяната и ще пропагандираме по места да не се гласува за листа в която има включени такива хора

159

марти

преди 11 години

До нагли непушачиЛьолка,засега ние сме...мнозинството,а нали знаеш къде живеят и какви закони спазват тези от...малцинствата!!!

158

Стършел

преди 11 години

Извинявай Анонимен 171 но явно не разбираш, че за грешките управляващите плаща цялата Държава т.е - НИЕ нейните граждани. Няма как да привлечеш големи инвеститори като изменящ законодателството когато и както ти скимне. Я отвори някой няколко закона и преброй измененията и допълненията им. Та някой от тях цялата им първа страница е заета с това. Кой честен бизнесмен може да изгради и планира някакво производство като му променят правилата по два-три пъти в годината?

157

Анонимен 2

преди 11 години

Аз съм пушач, но не ми пречи да излизам пред заведението за да пуша!Свиква се!Доволен съм, че дрехите ми не вонят на лисичарник!Кофти е, че излъгаха собствениците на заведения да вложат пари в отделни зали и т.н.Затова трябваше да е от раз пълната забрана и точка.Стига сте мрънкали.Няма за кво друго да се оплачете ли?Нали искате европейска държава?Ми по белите държави не се пуши в заведенията!Аман от мрънкачи!

156

Анонимен

преди 11 години

//profesore// da ne zabravi6 i sebesi da zalee6 sas benzin predi ka6tatasi

155

бб

преди 11 години

Никога няма да сме бяла държава. Спазването на закони и правила е присъщо на места където дядо ви *** се възхищава , а в неговата кочинка си е добре така- хаос и беззаконие.

154

Анонимен

преди 11 години

Не виждам какъв е проблема да има зали за пушачи. Какво ви пречи???

153

Анонимен

преди 11 години

Отмяната на закона е правилно и разумно решение.

152

:)

преди 11 години

Явно тютюневите компании са развързали кесиите :) 100% ще се окаже, че леко и технично ще отменят забраната. Точно ги похвалих вчера тиквениците от ГЕРБ и те пак се оакаха до ушите.

151

марти

преди 11 години

До АнонименТова е точния въпрос!!!Докога ще се правим,че сме в...ЕС,а всъщност ще продължаваме да се делим от него?!?

150

Анонимен

преди 11 години

Рано или късно простащината се показва като въшка на челото.Днес това показа Миланов.Дори не мога да го нарека лекар след като му чух разсъжденията.А що се отнася за тези депутати които ще лобират за интересите на някои, то ще посрещнат празниците с тлъста пачка.Когато трябва да се протестира за беднотията в страната, се свиваме като мижетурки, а когато се настъпят далаверите на някои тогава може да се правят и стъпки назад.Нищо не става от тази държава!

149

нагли непушачи

преди 11 години

Непушачите, защо не си обособите някъде един инкубатор и да си живеете вътре отделени от околния вреден, миризлив и недезинфекциран свят?! Вие сте болни бе, имате някаква мания...Смешковци жалки- направите си ИНКУБАТОР