100

hi

преди 11 години

I kvo izliza ot cqlata rabpta svsi4ki ama pak 6te se povtorq vsi4ki sa zaedno nqma lqvi nqma desni vsi4ki sa zaedno

99

Прав е Ванката

преди 11 години

Прав е Ванката Костов! При т.н. "десни" има инцест (кръвосмешение)! Пожарникарят оправя наред и сестринските и братските партийки!

98

Анонимен

преди 11 години

"Случващото се обединение на традиционната десница очевидно хвърли в паника ГЕРБ"...........................................................Haaaaaa HA HA :))) ...Nadke ne dumai ...

97

Анонимен

преди 11 години

Боже мили, чак аз се "притесних"! такава сила е това синьо дясно, че кварталният трафопост не може да ги поере...трябват 2 такива! Г-жо нейнски, бивша Михайлова, ХОРАТА НЕ СА ЗАБРАВИЛИ КОЙ ЗАБИ ПЪРИЯТ ПИРОН В КОВЧЕГА НА ЯДРЕНАТА ЕНЕРГЕТИКА В БГ! КАКТО И КОЙ "ПРИВАТИЗИРА" НА БЕЗЦЕНИЦА ГАРАЖА НА УБО В СОФИЯ! КАКТО И "ПРОФЕСИНАЛИЗМА" ВИ КАТО ВЪНШЕН МИНИСТЪР! ЗАРАДИ ВАШАТА ОСВОДЕМЕНОСТ, БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИЦИ ИЗКАРАХА 8 ГОДИНИ В ЛИБИСКИТЕ ЗАТВОРИ, А ОПБЩЕСТВОТО НАУЧИ ЗА ТЯХ 1 ГОДИНА СЛЕД АРЕСТИТЕ!!!!!!

96

Анонимен

преди 11 години

Моето синио....,да ...някога.Нали преди да се разцепят едвам събраха 20% дали бяха и толкова,нали заради тези резултати се разцепиха.Какво сега ще ми се правят на голямата работа,същите *** са си там.

95

П.Петров

преди 11 години

До монах681 79, Бойко нищо не прави, само отчита дейност по стар комунистически тертип, но малко по-модерно - в медиите.Не сме забравили още как петилетките се изпълняваха за две години, а резултата беше все нулев. Нулата колкото и да я умножаваш и делиш все си е нула. Та така и с Тиквата, лъскаш я боядисваш я, костюм и вратовръзка и слагаш, все тиква си остава.

94

Вуцев

преди 11 години

Тая бръмчалка пак ще ни оправя! И да спрат да ни я пробутват с тая снимка от абитуриентския й бал! Оня ден по телевизията изглеждаше като вуйната на Дракула!

93

Спонги

преди 11 години

До Див аграрO, santa semplicita!Другарю, не забравяй, че тази за която пишеш се казва Миглена Кунева - Пръмова. Когато искаш да осъществиш дезинформация, питай Старшинката, а може би си ти Цецо.А?

92

недоволен

преди 11 години

Голяма овца. Обикновено не си служа с такива епитети, но за "хубавото" Наде не мога да подбера друг наименование. Аз съм готов да се обзаложа с всеки, че така наречената обединена десница няма да мине 4% граница и ще отиде на политическото бунище, където отдавна и е мястото. Да целуват на ръка на Борисов, че ГЕРБ не прие предложението на Яни Янев за 8-те % праг за коалиции, защото половината от сините "лидери" щяха да са по затворите. Не можаха да разберат,че времето им изтече и не е било тяхно.

91

jan

преди 11 години

Къде го видя това обединено дясно ***? Или ти обидената от вътрешните кандидат президентски в СДС се мислиш за цялото СДС?Дали си Михайлова или Нейнски ти си вече никоя - бита карта.

90

Матрос

преди 11 години

На изборите на морето един глас ще закове 100 лева!

89

chicago

преди 11 години

До 71 Досиетате не бяха отворени от правителството на СДС защото не разреши Конституционния съд.

88

ИВАН-СОФИЯ

преди 11 години

ДА ВЪЗРОДИМ СИНЯТА ИДЕЯ!КРАЙНО ВРЕМЕ Е!СПОМНЕТЕ СИ МИЛИОННИЯТ МИТИНГ НА ОРЛОВ МОСТ! ДА СПРЕМ МУТРИТЕ И ЧЕНГЕТАТА -КОМУНИСТИ!

87

DEVIL-JIN

преди 11 години

Те Бай Иван и Надя не са ли гаджета.

86

монах681

преди 11 години

Аз съм изненадан за търпението към Ахмед Буркан..за Станишевите подвизи с Овчаровата завера..Костовите с Надените и едно и също хора...20 години..гласовете на *** към турците и само схеми и търгове на души...и пресата е все някому)) оръжия...е..затуй избягаха хората в чужбина... вън не е кой знай розово,който и да питаш,е преживял ужасии...но поне е нахранен,под покрив и що годе по чистичко...никой не те гледа на кръв))не си длъжен никому..как да се върна в БГ:))) да гледам лицето на Надя

85

СМЕХУРКО:))))))

преди 11 години

Наде Наде я си ти кажи колко много ги строши:)))))))))) как ти духа тук и там как гаража да продам по е ,,,а се разбери много партии смени:)))))))) а много колчета качи в ЕС да влезеш ти

84

П.Петров

преди 11 години

До Закъсал преди Коледа , трябва да опиташ при ГЕРБ, там е парата, а е всеизвестно, че мутрите винаги са плащали добре на ласкателите.

83

муткуров

преди 11 години

май много *** изпълзяха.... боядисани в ....азур...

82

мечтател

преди 11 години

Надето да се земе с Янев, та заедно да уволняват Борисов в леглото.

81

Анонимен

преди 11 години

Надка е абсолютно права в случая. Цвинокио мина всякакви граници, даже и милиционерските. Явно нещо си изпуска нервите Бойко и Цецо започнаха да падат много ниско. Очаквам много грозен предизборен мач!