39

CULT

преди 11 години

В Бе-гето много хора ако имат пари за алкохол и цигари са доволни.

38

сабр

преди 11 години

Трее ви кажа, че аз лично ако видя трезвен лекар в спешна помощ, по няма да му се доверя, щото то нормален човек с всичкия си няма да работи там, освен ако не е пиян! Постоянно! Тва е безумие! Тоя не е бил пиян от веселие - тва е ясно! Скоро ще остане един шелдшер с каруца да обикаля цяла България, и ще има 3 аспирина и 2 марли в една торба и толко

37

милко

преди 11 години

веднага да се вдигнат заплатите на докторите и да се раздадат бонуси от по 5 заплати за коледа....пияна нация

36

Анонимен

преди 11 години

Дърт човек, болен, какво по-естествено от това да почине? Защо пак лекарят трябва да е виновен? Да не му е правил операция, та да му пречи малко алкохол.

35

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен. Ами да прав си не интересува това, разбирам. А кой ги определя лимитите, кой определя пътеките, направленията и тн. НЕ са докторите по болниците- това е политиката на правителствата. Искам да ти кажа, че няма лекар, който ще ти откаже лечение, защото не те харесва как изглеждаш, но ще ти откаже, защото бюрокрацията го спира и тн. Болниците не са червено само от крадене

34

Пациент

преди 11 години

"Независимата" проверка по случая ще установи, че всъщност пациента е бил с 20 промила в кръвта, лекаря е невинен, а и закон си гласуваха, само някой да посмее да го докосне !!! НО ! Не смейте да хулите лекарите, останали в БГ, защото те ВЕДНАГА ще заминат за чужбина ! (ако имат голям късмет може да ги вземат за санитари ) :) (гледайте сега колко лекари са на линия, по минусите ще ги познаете, те иначе работят много де) :)

33

XXXXL

преди 11 години

Всички кадърни хора напуснаха тази побъркана държава!Нека,нека,супер.

32

от стадото

преди 11 години

Не е важно какво е било състоянието на лекаря,а какво е инжектирал на горкият човечец.Бог да го прости!

31

кукуф

преди 11 години

от статията не става ясно най-важ ното:бил ли е на работа по него време лекарят,или е повикан по време на почовните му дни.Коментарите в тези различни случаи ще са също толкова различни

30

мед.сестра

преди 11 години

Според мен това си е един много добър лекар,защото е сложил не една а две инжекции в това състояние.Бравос................!!!!

29

Лаврентий

преди 11 години

Не е употребил алкохол ами е от депресантите които взема.Ние не сме го били другарю началник той сам падна по стълбите.

28

gost

преди 11 години

Един добър лекар трябва да може да си върши работата във всякакво състояние.Не се знае живота в каква ситуация ще го постави.Друг е въпроса,че това е в работно време.

27

Анонимен

преди 11 години

До Дебел Депутат До Дебел Депутат Ако мислиш, че спешна помощ не си върши работата бъркаш. Навсякаде фелдшери, доктори имедицински сестри в спешните центрове липсват, а роботата им расте. В София линейките закъсняват, защото нямат персонал(работят 2 пъти по-малко хора), а не защото разбираш ли обичат да спят на работа или не им се ходи на адрес. А как да има персонал като запращането и условията на труд са под всякаква критика. Да не говорим за стреса, а вече не е и престижно да си лекар

26

Анонимен

преди 11 години

Ами кой да я сложи тая инжекция ? Вие наясно ли сте ,че като няма кой ...

25

Faitondjiev

преди 11 години

pri speshnite povikvania da idvat parvi politzaite! - speshnite povikvania sa kriminalni!grijovnite za svoeto zdrave hora si planirat vizitite pri lekarite i ne se ostavyat na sluchainostta.a edin pat idva i smartta /sluchaino, nesluchaino,po izbor/, nali ne sme vechni ?!

24

Анонимен

преди 11 години

Всъщност за какво точно е задържан? Че е пил ли? Той да не е шофьор на линейката. Човекът е бил болен, може да си е умрял от съвсем естествена смърт. Поредната милиционерска идиотщина.

23

И?

преди 11 години

И КВО ОТ ТВА ? ТО ДА НЕ Е СЛОЖНО ДА БИЕШ ЕДНА ИНЖЕКЦИЯ

22

без сарказъм!!!

преди 11 години

След проверката на специална лекарска комисия ще се окаже ,че човека който е починал е виновен!

21

8888888

преди 11 години

Този доктор ще се отърве!Все пак живеем в държавакъдето човешкия живот не струва нищо.

20

запознат

преди 11 години

Малко извън новината. Жал ми е за персонала на Спешните помощи, защото работят ежедневно с ***, ранени, убити, пияни, надрусани, болни, притеснени, нервни, агресивни и всякакви др хора. Никой не отива при докторите с усмивка на лице и това е всеки ден. А накрая на месеца получаваш заплата от 450 лв. Е не е за всеки!!! Вижда се с ясно око тенденцията да се проправи път за частните болници от където държавния бюджет май ще се източва по- ефективно.