107

чарли

преди 11 години

Г-н министър защо не отпусна поне по-пет лева на пенсионерите,по-една риба да си купят за празника ?Става въпрос за / ПЕТ / лева,колкото една кутия цигари.

106

Анонимен

преди 11 години

Дянков е гнусен! Да се самозасрами! Веднага! Да се самозасрамят всички избрали и толериращи го!Така ще има равнопоставеност на властите, вкл.гласоподавателите садомазохистици.Държава на перверзници чалгаджии!

105

икономист

преди 11 години

Трябва да знаете а повечето умни хора го знаят, че ако не беше С.Дянков финансов министър и ГЕРБ на власт бяхме се удавили. С правителството на тройната мафия БСП-ДПС-ДС досега да сме фалирали като държава. Сега също има фалирали но те са на Позитано 20 , което е добре за народа и държавата.

104

Анонимен

преди 11 години

тоя изперка като Янето

103

Анонимен

преди 11 години

Какво става с коледните пенсии и добавки алкохолик Дянууууууууф.

102

Анонимен

преди 11 години

Дянков тези на които правиш мръсно вече четвърта година те чакат след шест месеца в съда.Там ще се обясняваш кое е гнусно и кое не.За информация - тези 10 милиона са от остатъка в бюджета на съдебната власт и тя може да прави с тях каквото се поиска.Всъщност това са спестените пари на съдебната система.

101

Анонимен

преди 11 години

САМО В Бе -ГЕТОТО....!!!Въпреки всичко ,тези НАГЛЕЦИ ----ОТНОВО ЩЕ СИ ПОЛУЧАТ БОНУСИТЕ ,....КАКТО МИНАЛАТА ГОДИНА .........13,14,15,.........30-ТА ЗАПЛАТКА !

100

22222222222

преди 11 години

Чист гей!Чист в смисъл пълен...Гнус ме е от министъра на финансите.......................

99

Анонимен

преди 11 години

Долу всички привилегии на държавния чиновник!!! Никакви бонуси, отпуски по 60 дни, пари за дрехи, обувки, отпуски , почивки, неплащане на осигурителни вноски и др.....................Публичният сектор в България се нуждае от тотално реформиране!Стига издевателство над данъкоплатците на България! Ако продължавате така всички ще избягат от тая държава!

98

asd

преди 11 години

Съдебната система като цяло си е създала държава в държавата. Те са неприкосновени от общество и контролни органи, затова са си заформили едно здраво семейство където всеки един е зад гърба на другия и няма шанс за пробив. Удобно се крият зад максимата за независимост на съдебната власт, но всъщност са доста зависими от паричките на тези които могат да си платят. Там е разковничето за всички беди в държавата, това са най-големите виновници за милионите нещастни съдби в България.

97

до 113

преди 11 години

То хубаво на думи той казва - те не заслужават - ама в действителност им дава. И аз мога да ти кажа, че заслужаваш 10000лв, ама като не ти ги дам файда. На думи всичко е лесно, ама да не съдим по думите, а по действията.

96

Анонимен

преди 11 години

Всички държавни институции ,са за ЗАКРИВАНЕ ,----ДАЛАВЕРИ И КОРУПЦИЯ!

95

до 105

преди 11 години

Не съм 102, но въобще не си прав.оку що каза единствено две професии, които са добре подсигурени.Банкер с връзки, защото банкер не се става ей така или програмист.А другите висшисти кучета ги яли.Работа за строителни инженери няма.Работа за архитекти няма. Работа за ВиК и ОВК инженери няма.Само за пътно стороителство има.Работа за стоматолози няма - хората като нямат пари последно зъбите си правят.Работа за тея завършили химия, екология демек ХТИ или минно-теоложкия няма. Е как пък всич. са ***

94

Анонимен

преди 11 години

Да се закрие Съдебната система в Бг ,.....ще ПОЛЗВАМЕ МАГИСТРАТИ ОТ ---ЕВРОПА ,ХЕМ ПО-ЕФТИНО,ХЕМ ПО-ЕФЕКТИВНО!

93

Анонимен

преди 11 години

ГНУС МЕ Е ОТ ДЯНКУУУУФФФ

92

.

преди 11 години

Гнусно и безобразно е да се раздават бонуси в Съдебната система и държавната администрация в този момент! Цяла Европа реформира държавни структури, съкращава разходи, а у нас се прахосват парите на данъкоплатеца!В нормалния Свят бонуси се дават за добре свършена работа, индивидуално според заслугите и задължително след съответната атестация, а не така- "на калпак", по комунистически! Съдебната система на България е подложена на жестоки критики от Брюксел, тя не работи качествено!

91

Анонимен

преди 11 години

Вече 23г.,Бг-Магистрати са в отпуск !През това време ---куфари с кинти се прехвърляха ,а сега ....КАК ЩЕ СЕ НАУЧАТ НА------ НОРМАЛНИ ЗАПЛАТИ?

90

Анонимен

преди 11 години

Всичко в България е от ден до пладне хахаха

89

до 102

преди 11 години

Братленце, ако те е гнус да взимаш 700 лв. заплата не моем ти помогна. Явно претенциите са ти по големи от възможностите. Стани банкер или програмист и ще взимашш четирицифрена заплата, за твоята работа явно не дават повече, сорка ама ти е слабичка квалификацията- или малко си учил или си тъпичък.

88

До До 94

преди 11 години

....И ТИ СТРУВА МИ СЕ ,ЧЕ СТРАДАШ ОТ МАЗОХИЗЪМ