36

Карпатски вълк

преди 11 години

Като вървя по пътя и гледам каква мизерия е навсякъде си мисля че хора които правят това не заслужават нещо хубаво, а то няма и как да го постигнат. не са виновни партиите а матряла, защото какъвто е матряла такива са и партии, крушата не пада по далеч от дървото и т.н. х0-х0-х0.

35

Анонимен

преди 11 години

Ne moje po pokazateli da si afrikanec i da iska6 da te otrazqvat v evropeiski statistiki !!!!!!!!!!!

34

НМ(народна милиция)

преди 11 години

Преди три години казах,че ТОЗИ ще съсипе България.Нещата не са тотално непоправими,все още имаме шанс ако сме по-единни.

33

цурка

преди 11 години

Ми то това не е новина, бря!

32

Orda

преди 11 години

"България върви надолу в почти всички класации .." и ще продължава да върви все па - надолу - гарантирано от ГРОБ и лично от Свети Свети Бойко и Борисов - Българоубийци. Ура ГЕРБерастията е пълна.

31

Оцъклен

преди 11 години

2018-та година ще е последна за затъващата ни държава.

30

Ха-ха-ха

преди 11 години

Само на ГЕРБаджиите им се вдигна стандарта- и то многократно......

29

Анонимен

преди 11 години

Попаднахме на меко дъно,колкото повече подскачаме,толкова повече затъваме.Но Дянков каза,че след 12 години ще сме по-добре от гърците и сме остров на стабилността и ....мизерията.

28

член на БСП

преди 11 години

Лошо, аз си помислих че класацията е само за герпджиите, а тя включва и периодите в които ние сме били на власт. Това не е добре за пропагандата, но хубавото е че нашият електорат няма да обърнев внимание на това и ще припише всчико на герп. ха-ха-ха

27

ГЕРБер

преди 11 години

"България върви надолу в почти всички класации. Ситуацията за бизнеса се влошава, отчитат икономисти"Браво на Бойко, браво на ГЕРБ! Да живее още 100 години, все така да ни управлява!

26

Анонимен

преди 11 години

Само като им прочетеш предложенията и разбираш какви пазарни икономисти са тия в ИПИ. Ама, като си завършил в Москва кво друго да произведеш, а?

25

бай иван

преди 11 години

премахването на минималната заплата и прагове, ще доведе до,ново масово преселение към София и ЕС

24

Анонимен

преди 11 години

Продължаваме да копаем,копаем,копаем .........Все по-яко и по-на дълбоко !

23

анонимен

преди 11 години

м..да.така е..вървим към дъното и нищо не може да ни спре..само с магистрали и боричкания в народното събрание сме до никъде уви.ако искаха наистина ГЕРБ да направят нещо за България и за хората.нещата трябваше комплексно да вървят на горе.обаче не..мандата му на гюлето мина само в боричкане със Станишев и препирни за какво ли не.ежехме се че строим магистрали и мостове ... открито заявихме че не искаме АЕЦ Белене..сякаш като затворим Козлодуй и имаме резерви.та само един шалтер ще ни оправи

22

Е,па

преди 11 години

от 3г и повече сме във,, подземното царство,, на цар Тиква и неграмотниците и,сие, и усърдно се копае все по-надолу,не ги ли махнем,отива си българина!!!!!!!

21

ГЕРБЕР

преди 11 години

НАШИЯТ БИЗНЕС ВЪРВИ,КРАДЕМ ДЪРЖАВНА ПАРА И ПОСЛЕ РАЗДАВАМЕ КРЕДИТИ

20

До Салахадин

преди 11 години

Защото кокото и зле да е, при крадливата тройна коалиция че е 3-пъти по зле. Справка предишните правителства. Няма алтернатива, и аз не бих гласувал за тях, но като знам че БС(к)П, ДПС, АТАКА и пр. чакат като хиени, пак за ГРОБ ще гласувам.

19

Анонимен

преди 11 години

Глупости са това, българите по-добре не са били никога, лошото е че харчат повече от колкото изкарват и после Бойко им бил виновен. Втори мандат за ГЕРБ 2013-2017!

18

Тодор

преди 11 години

До "Салхадин". Ами ти сам си дал отговор на въпроса - защото са *** !!!!!!

17

Анонимен

преди 11 години

Борисов, изваждай оставката от джоба!!!!!!!