109

Тихомир Томов

преди 11 години

Продадоха националната сигурност със сделката за ракетите СС 23 . Мислите ли , че е безплатно . Сделката за източна Германия официално е 15 милиарда марки . Горбачов живее в Германия , Шрьодер е директор в Газпром , нашите президенти четат лекции в Америка и получават милионни хонорари - ето така им се плаща за услугите - с хонорарите - законно за беззаконията им спрямо България . Разбраха ли овните и овцете от този форум ?

108

и

преди 11 години

До ГЕРБ Малко ли са ежеминутното лелечене на всички тъповизии на убийците на България -ГРОБ,ами и форумите налазихте.Замириса ви на пълен провал,нали?Ще ви ритаме от тука до луната,но за съжаление с наредената от същите престъпници съд.система няма правосъдие за вас,***.

107

до 186

преди 11 години

Мъжки,Много си зле информиран. Публична тайна е че П.С. се е подвизавал под псевдонима "Виктор". Майка му и баща му са членували в БКП. В нета ще намериш още много информация.

106

Анонимен

преди 11 години

поредния уродливец с небългарски произход на отговорен пост

105

Тихомир Томов

преди 11 години

До 186 Конкретно ОТКРАДНАХА ЖЕНА МУ и направиха филма " Мисия Лондон " !

104

Анонимен

преди 11 години

Тоя поне не е ***.ал като станишко.

103

Тихомир Томов

преди 11 години

Голямо мислене се задава . Три дни и три нощи службите , НАТО , ФБР , ЦРУ и естествено приятелите му от Московския Государствен Интитут " Ломоносов " от КГБ , ще се потят над дилемата с предложението . Имам снимка на студентската му книжка от този институт , където ТОЙ Е с еврейска шапчица на главата !!????

102

АНТИ

преди 11 години

ДРУГАРИ ОТ МАФИОТСКИЯ ФАЙТОН СьеДьеСье, ЗАЩО НЕ ИЗБРАХТЕ ЕДИН НАИСТИНА ЧИТАВ ЧОВЕК В ЛИЦЕТО НА ЕМАНУИЛ ЙОРДАНОВ, А ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ?

101

Анонимен

преди 11 години

Е тука лъжите ви няма да минат, другари!На Пешо родителите му не само, че не са били комунисти, ами са били репресирани от вас. Не е членувал в Партията ви.А какво е откраднал, докато беше президент - посочете нещо, ама конкретно.

100

Анонимен

преди 11 години

политическа шизофрения:преди да стане президент е силно партиен, като президент- партийно безпристрастен, после пак партийно активен, като КС пак партийно безпристрастен.....АлоооПартйната безпристрастност е като девственността - губи се само веднъж...

99

до 178

преди 11 години

Алоо, нещо бъркаш....,Калинките са ИЗВЪН ----БСП----!Най-образованите КАДРИ ,са в БСП!

98

Анонимен

преди 11 години

Пак пробутват подготвените отрано стари кадри на ДС и КГБ - "наши хора" трябва да са - достойни, сиреч послушни и изпълнителни! Тия върли комунисти големи демократи станаха - от комсомола и доносничеството през президенството и съдилището! А новите господари от САЩ и ЦРУ също обичкат послушни и изпълнителни пичове със склоност към родиномразие!

97

шаблонът БГ.

преди 11 години

Ще се дърпа, дърпа, дърпа и няма да иска да стане......... , ама като толкова настояват ще стане.Този "номер" писна отвсякъде, всички без изключение го прилагат......

96

Анонимен

преди 11 години

Eдна кокошка мислила ,мислила ,...и накрая .....си заминала "!

95

Анонимен

преди 11 години

Време е управлението на страната да се поеме от млади, образовани хора, ама не синовете и внуците на доносниците от ДС, тип калинки. 23 години все едни и същи ни въртите, после било имало демокрация, ама друг път.

94

5

преди 11 години

И ПАК всички са във властта-а народа да го духа.На изборите каквото и да "изберете" ще получите познатите овързани с кръгове корумпирани политици да издевателстват.

93

Анонимен

преди 11 години

Иииииииииии, пррррррррррххххх, изцвили от радост Пешо и прие да стане конституционен съдия

92

БОКО ТИКВАТА

преди 11 години

УФФ, КАК МЕ ПРЕЦАХА ТИЯ ***. ХУБАВО СЕ ЗАПИТАХ ВЧЕРА, КАКВО ЛИ ЩЕ ПРАВЯ, АКО МИ НАБУТАТ НЯКОЕ МАГАРЕ. ТО НЕ БИЛО МАГАРЕ, А АГЕНТ- АГЕНТ ВИКТОРЧО!

91

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ, СДС< ДеСеЕбе, БСП< ДПС всичко е едно и също, създадено от едни и същи, без грам опозиция.

90

Анонимен

преди 11 години

еее, тоя бракоразводен папуняк, какво разбира от конституционно право?!