63

Анонимен

преди 11 години

пак е спечелил някой шеф на икономическа полиция

62

123

преди 11 години

Комар с държана не се играе-винаги губиш-зная го от дядо ми Бог да го прости

61

до 71

преди 11 години

Само че да мечтаеш да прибереш милиони от държавата чрез тото е Наивност. Друго нещо е да мечтаеш за нещо, защото имаш качествата да го постигнеш със собствени умения. ПОНЯЛ??????????

60

Pernik

преди 11 години

Честито на късметлията.Нека ги харчи със здраве.Но ако бях спечелил тези пари щях да дам част от тях на пострадалите от земетресението !!!

59

Анонимен

преди 11 години

Човек без мечти е жив робот. С каква нагласа живее? Ден за ден? Отива на работа, спи, излиза с приятели, живее със семейството си...ей така, всеки ден, без никаква цел в живота...просто еднообразие. Това, колеги се нарича матрица, живот без мечти, всеки един ден е като предходнияи като утрешния....това не е живот, а съществуване. Човек е голям колкото са големи мечтите му...от един наистина голям човек!

58

до 61

преди 11 години

Усещаш ли колко си КУХ????Хем казваш че в България не може да се случи да забогатееш от тотото,което и аз казвам, хем ме наричаш ***. Ти си бил наистина голям олигофгрен. Муахахахахах...

57

до 63

преди 11 години

Това за коментар 60 ли го казваш??

56

Анонимен

преди 11 години

Kakvo zna4i " da sledva6 me4tite si" ?

55

До 46

преди 11 години

Аман от страхливци.Предлагам на печелившите/ако са случайни хора/да ми дадат по 500 000 и аз ще кажа пред цяла България,че съм спечелил милионите.Айде да видим кой какво ще ми направи.Бъдете сигурни,че ще знам как да се опазя.Тайната облагодетелства само тези,които незаконно са спечелили.Затова така ревностно се пазят.Перат пари на поразия,а ние лапаме мухи и се дърляме по форумите кой крив кой прав.

54

Стефан

преди 11 години

Перник и Бобошево! Ей половината пари пак отидоха в некой маке

53

бай Петко

преди 11 години

Онзи ден бях в Перник и същия ден се върнах от командировка, след като си пуснах фишовете. Ха да ме намерят от къде съм. Единсвеният им шанс е да чакат на терминал 2 и да се ослушват... С нови обувки ще бъда... чаооооо!

52

Анонимен

преди 11 години

ще вземеш 20 лева една кръчма да направиш

51

Анонимен

преди 11 години

дядо ми беше стар тотаджия, удрял е 5-ци още през комунизма!

50

Анонимен

преди 11 години

В първото теглене бяха изтеглени 17, 20, 27, 29, 32, 33, но джакпотът оцеля и в следващия тираж той ще е 437 000 лева.От тея числа съм познал 3 ще взема ли нещо ??

49

до 53

преди 11 години

***, да следваш мечтите си това означава да вярваш че някой ще ти даде пари наготово от тотото ли бе, кавал скапан ***????Боже колко мъка има по този свят!

48

Анонимен

преди 11 години

НАГЛАСЕНО ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ

47

Анонимен

преди 11 години

Баща ми навремето каза като стана въпрос за тотото..."Не вярвам че някой ей така ще ми даде пари наготово." Годината беше 1986-та. Никога не е пускал тото, но го каза на майка ми пред доста роднини...бедната наивна женица майка ми тогава пускаше на месеца по 1-2 пъти фиш.

46

32 до 44

преди 11 години

Доста по-умни хора са го казали....следвай мечтите си! За теб и твоя *** колега (май сте един и същ човек) пояснявам - имаш мечта да създадеш семейство, да го осигуриш, и да живеете в уютна къща с двор. Почваш да се стремиш да постигнеш тази мечта, тя се превръща в твоя цел и всяка минута яко бачкане е заради нея. В крайна сметка с много труд се постига всичко...това съдържа изразът "следвай мечтите си"!

45

Анонимен

преди 11 години

Хайде сега късметлията от Перник да поеме Миньоро , че сме в криза! И ... КЗЛ

44

До 31

преди 11 години

Прав си.В миналия тираж в две поредни тегления 3 от числата се повтаряха.И това не се случва за пръв път.ЗАЩО?Сега пък-Перник и Бобошево.Айде,бе.Нито е от Перник нито от Бобошево.Баш си е от София и по-точно близък до някой от спортния тотализатор.Стига сте ни правили на балъци.