8

Анонимен

преди 11 години

най големия автогол на това правителство! А КЪДЕ Е ДАНЪК МИЛИОНЕР ,ДАНЪК БЕДЕН ВЕЧЕ РАЗБРАХМЕ

7

Анонимен

преди 11 години

Абе никъде, нищо не се говори за протестите по Еропа??? Само вчера по новините бегло ги показаха. Шубе ги е май, да не ги започнем и ние!

6

мамка им !

преди 11 години

В Испания вчера е имало простести, било е луд ден, предполагам и днес ще е така, а ние си спинкаме зимен сън! А боко на 4 милиарда, колко данък трябва да плати ?

5

Беден

преди 11 години

Всичко ми вземете! Крадци!

4

А

преди 11 години

Повечето българи въобще нямат, или имат минимални влогове. Така, че за 1000 лв. скътани за черни дни тази лихва ще е около 4 лв. Но тези с милиардите в различни банки ще трябва да плащат много. Лошото е, че тези с големите пари ще прехвърлят парите си в чуждестранни банки, но най-големите крадци вече са го направили, и парите им са в австрийски и швейцарски банки, дори фирмите им са регистрирани в чужбина...

3

възмутен

преди 11 години

А така ли един не се намери да сравни този "справедлив" данък с "справедливо" цапцаросваните 4.3 милиона годишно необлагаеми и безотчетни пари от депутатите? Един не постави тези пари за сравнение - тук няма червени, няма сини, няма жълти...всички са единодушни и по този въпрос ни вопъл, ни стон!

2

Анонимен

преди 11 години

YES!

1

Анонимен

преди 11 години

Не разбрах само ще трябва ли да подаваме данъчна декларация за доходи или от банката ще го правят вместо нас?