111

Анонимен

преди 11 години

"Едрите капитали са били зад Хитлер, бедните германци са били със замразени доходи през цялото управление до началото на войната, преследвал е всеки християнски духовник"Както са живели бедните германци при Хитлер преди 70 години - ти в този си живот никога няма да имаш такъв висок стандарт в България дори и през 21 век.

110

Анонимен

преди 11 години

И ние, като славяни, сме били на опашката за концлагерите.Ама руснаците, за щастие, развалиха това "бизнес" начинание на затлъстелите бургери.Кой знае какъв ужас за изпитвали швабите, като докато са бягали от руските танкове по степите?Като са знаели че идва отмъщението за зверствата им. Много леко са се измъкнали немците от втората световна.

109

Анонимен

преди 11 години

През 1939 година председателят на Американската лига за мир Теодор Кауфман публикува програмата Germany Must Perish (уикипедия) в която разработва подробен план за стерилизация на всички германци и подялбата на Германия между съседните държави. Планът бива използван от нацистите за антиеврейска пропаганда обвинявайки евреите, че заговорничат срещу Германия. Ако този план беше изпълнен, нямаше да има 6 милона невинни жертви които бяха унищожени в газовите камери на нацистите.

108

анонимен

преди 11 години

137 ще те разочаровам..но съм си чист българин..и разсъжденията ми са си лично мои..не ангажирам никого с тях -;)))

107

Анонимен

преди 11 години

"Хитлер е водел лява политика, защитавал е бедните германци, бил е християнин, партията му е национал-социалистическа, бил е социалист"*** заблудените хора. Едрите капитали са били зад Хитлер, бедните германци са били със замразени доходи през цялото управление до началото на войната, преследвал е всеки християнски духовник, който не е бил съгласен с вмъкването на нацистките ритуали в църковните обряди, и е заявил че съжалява за изпозлването на думата социалистически в името на партията.

106

Анонимен

преди 11 години

Напишете в гугъл: Кашата с Холокоста - четете и се наслаждавайте на еврейските измислици.Организацията е от евреи за евреи.

105

Анонимен

преди 11 години

Ами *** си. Кръста пречупеният не е християнски. Идеята за Новият ред произлиза от обществото на Блаватска и "нова ера" - американско полтическо и олигархично движение за развита америка - те правят и ОБЩЕСТВОТО НА МЛАДИТЕ ХРИСТИЯНИ - за което пише Алеко Константинов. Хитлер е много повлиян от тях, и е техен човек.

104

baihui

преди 11 години

tova ne e laja - lagerite sa otkriti or Rusnatsite, Stalin mrazi *** pove4e ot ***, ima mnogo pokazania na voinitsi ot lagerite - talka nare4enite zondermande, za ubivat *** s gas se e okazalo nai-efektivno, taka 4e nai-veroiatno sa go pravili - na dens sa trepeli po 30-40 hiliadi, imate li ideai kolko voiska se iska za da raztreliat ili obesiat 30-40 hilidi na den. Gazovite kameri ne sa laja.sega kato poglednem nazad se vijda 4e ne e imalo mnogo faida ot tezi lageri

103

до 131

преди 11 години

Евреина, изчезвай в Израел

102

сектор Кабул

преди 11 години

Изобщо не изглеждат уплашени девойчетата. Снимката доказва всичко друго, но не и жестоко общение с евреите. Тъкмо обратното. Третирани са съвсем хуманно, и дори с известно разбиране към проблема да се родиш евреин. Забележете какъв здрав вид имат изложените експонати. По всяка вероятност са преминали безплатен курс по лечение на наднорменото тегло и затлъстяване- девиации, иначе широко разпространени сред евреите днес. Някои екземпляри имат дори подчертан сексапил. Нима това наричат жестокост?

101

ДО 131

преди 11 години

ТОЗИ БОЛЕН МОЗЪК Е ФИНАНСИРАН И ПОДКРЕПЯН ОТ БРАТЯТА НА ТЕЗИ ОТ СНИМКАТА. ХОЛООСТА ИЛИ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА ИМА МНОГО ПО ВИСОКА ЦЕЛ КОЯТО Е ПОСТИГНАТА-РЕЗУЛТАТА ВЕЧЕ Е НАЛИЦЕ, ВЪРВИМ КЪМ ЕДИН РОБСКИ СВЯТ БЕЗ ПРАВА И ДОСТОНСТВО. ТОВА Е.

100

Левият Хикългрубер

преди 11 години

Май някои тук десни са или неграмотни, или са директно били за Аушвиц. Късметът им е, че са се родили по-късно.

99

Анонимен

преди 11 години

Само абсолютен ***, може да отрича и оправдава престъпления на Хитлер и нацистите

98

до 125

преди 11 години

Евреин, какво са ти виновни германците. Не ти ли платиха достатъчно. Или ти беше малко.

97

анонимен

преди 11 години

ужасяващо е това което виждаме...но се питам и нещо друго..как един фанатизиран и болен мозък..е успял да поведе цяла една нация..към такива ужасяващи цели като убийства на толкова невинни хора ..и завладяване на цял свят..а днес..когато уж живеем "свободно и демократично" не се намира една истинска личност ..да поведе хората към един по добър живот ?????? няма нали? защото всеки е егоист сам за себе си.и това няма да се промени..до като не се роди следващият Хитлер,Сталин или Димитров уви

96

Aliev555

преди 11 години

ПЛЕЙБОЙ 1940г. ТИРАЖ 7-ми.

95

хм

преди 11 години

Никога няма да забравя това което видях в Аушвиц и Бухенвалд.Имах възможност да чуя разказа на една баба в Полша за воината.Тогава тя е била момиче около 17 годишно.Разказът още ме кара да настръхвам,загубила 2ма близки в лагерите на смърта.Тя оцеляла като по чудо.Бабата говореше немски и руски перфектно.Отидете и вижте.

94

Анонимен

преди 11 години

Въпросът е, кой и защо иска да ни манипулира с такива очевидно фалшиви статии. И защо отричането на холокоста в страни под еврейски контрол се наказват със затвор.Явно някой много старателно иска да скрие нещо.По линия на холокоста Германия е платила на Израел над 100 нлрд марки, само основни компенсации. Миналата година пак платиха около 350 млн на такива, които не са успели да попаднат в лагерите. Те не били получили никакви компенсации???!!!Това е един цирк.

93

Анонимен

преди 11 години

Изпуснаха европейците момента да изгорят швабската зараза от лицето на земята. Толкова зверства са причинили тия саксонски животни, че трябва ръка да целуват на съседите си, затова че са пожалени и дишат!

92

Анонимен

преди 11 години

ПО ТЕМАТА!!!! Заслужава си да се прочете ЕРНСТ ЦУНДЕЛ. ШЕСТ МИЛИОНА- ИЗГУБЕНИ И НАМЕРЕНИ. Доста интересно четиво. Има и доста други но това като за начало е достатъчно.