56

Анонимен

преди 11 години

Цялото правителство,което не спря да се оплаква три години,което не спря да прехвърля вината на този и онзи,вместо да се заеме да решава важните проблеми,ТРЯБВА ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА.Гласувах за него,но съм искрено разочарован,както от правителството на ГЕРБ,така и от техните наместници по места.Та ние съвсем изпаднахме от ранглистата на ЕС.Скоро ще изпаднем до положението на бедствуващи нации,живеещи в бездържавност,като Сомалия или...НЕ ЗНАМ!ДЪРЖАВАТА ОБАЧЕ СЕ РАЗГРАБВА!!!

55

анонимен

преди 11 години

А Министърката да Я лекува Марко с Велуреното яке

54

Д-р

преди 11 години

При ужилване от пчела се прилагат кортикостероиди венозно.Не прочетох да са го направили.

53

Никодимчо

преди 11 години

И професори да имаше в линейката, от алергичен шок трудно се спасява. Решаващо е времето, а не кой ти слага адреналина. Жалко за младия човек, лека му пръст!

52

Алергичен Шок

преди 11 години

При такова състояние на здравеопазването и такъв компетентен министър, следващия път и на баячка ще заведат жената!Бягат лекари, бягат медицински сестри и акушерки - това е резултата!

51

Българин

преди 11 години

Ако искате да имате Болница във Вашето населено място,обърнете се към Съпруга на Здравния Министър,и ще Ви бъде построена,а да не Забравя Без Конкурс

50

kapo

преди 11 години

Не виждам нищо странно в това да ни лекуват шофьори...след като ни управляват пожарникари, мутри и физкултурници...

49

Атанасова

преди 11 години

Гарантирано от ГРОБ !

48

Анонимен

преди 11 години

Тази е за дръвника !!!

47

Анонимен

преди 11 години

Тази статия дали ще събере над 1000 коментара, както със снимките...

46

Анонимен

преди 11 години

Аз се чудя с това количество администрация в здравната каса, остават ли изобщо някакви пари за здравеопазване. Още се чудя, за какво се продават 10 пъти по скъпи лекарствата след като същите в комшиите са на народна пара? Трябва ли да хрантутя токлова дебелогъза администрация? Трябва ли да правия милионери, разни аптекарски босове, които карат коли за по един милион и си имат по 2 частни самолета? Ами май не! А вие?

45

Лекар

преди 11 години

Скоро половин България ще почне да се реанимира от фелдшер,шофьор и санитарка.И аз отлитам на запад,Деси.

44

Анонимен

преди 11 години

Защо в София протестират, че линейката се забавила повече от `15 минута, а в ПРОВИНЦИЯТА трябва да пътуват часове до медицински център ?Колко болнични места на човек има в София и колко в провинцията ?Колко висококвалифицирани специалисти има в София и колко в провинцията ?По хора ли са сфиянци от българите ?

43

ива

преди 11 години

спомняте ли си че когато ги назначаваха за министри тази атанасова и добрев тя се определи като тежката артилерия на правителството сама се определи а не изчака с действията си народа да и даде оценка сега е време да я оценим дайте и червен картон г-н ББ

42

топала

преди 11 години

просто момиче с тез *** разсъждения и за санитарка не ставаш а боко тъпака те направил министър оня ден москов защо не го пратихте да го лекуват по селата а го настанихте в правителственна

41

Анонимен

преди 11 години

Министърката дано един ден теб да те лекуват санитарки За да се спаси този човек са били необходими ампули за около 50 лева ,но и това ли вече липсва под управлението на ГРОБ Адреналина не е манна небесна и не върши сам чудеса да възкрес;ва мъртвите .

40

лили

преди 11 години

В частна болница платих 50 лв. на ден плюс консумативи освен и това което се полага по клинична пътека. Всеки човек има ли тези възможности защото в държавните болници мед.персонал те глега накриво тъй като заплатите които получава са смешни в сравнение с частните болници и са прави.624 Ако имаш пари живееш ако нямаш господ да ти е на помощ. Това е действителноста в българските здравни заведения.

39

aнонимен

преди 11 години

Що за Държава сме,Министър-Председател-Пожарникар,МВР-Министър-Житен бегач,Здравен-Министър-Юрист,Земеделски-Министър-Кравар,Образователен-Министър-Боксьор,Кълтурен-Министър-Любител на Чашкатаит.н и т.н

38

Жица, Ток и Метал.

преди 11 години

До НФБ (32):Бе тази машина нали държавата дава пари да се купи бре, да не би главния лекар на болницата да се е бръкнал от неговия джоб за тези 2.5 милиона? Дългове се натрупват от обществените поръчки, купуване на консумативи, лекарства, горива и т.н, на завишени цени, понеже това са гарантирани печалби, държавата ще ги плати все някога. Като ти качат горница от 1 милион завишена цена за гориво само и го купят от правилните хора, ето така се трупат дългове.

37

българин

преди 11 години

една минута мълчание в памет на човека :(после...7 милиона минути мъл4ание в памет на останалите българи :(