114

dx

преди 11 години

Кучета си лаят,кервана си върви,Белене се строи -това го казвам аз ,Бойко борисов.Циркът продължава! Страсбург ни чака!

113

Анонимен

преди 11 години

Както вече се доказа, на нас ни е по-евтино да внасяме, отколкото да произвеждаме. И зеленчуците турски ядем, и дрехите и обувки китайски носим.Защо ни трябва АЕЦ, която и внуците ни трябва да изплащат, като ако внасяме ток, може и да ни излезе по-евтино.Ясно като бял ден е, че тока няма да поевтинее с построяването на АЕЦ Белене. Или всички ще плащаме, за да се построи нещо, от което ще печелят някои, но не и народа.

112

румен221

преди 11 години

ЗА МАЛЦИНАТА ОЩЕ НЕ РАЗБРАЛИ КОЛКО Е, ЦЕНАТА НА АЕЦ-БЕЛЕНЕ И ТОКА- До сега, за 1,39 милиарда, са произведени два и половина реактора за АЕЦ-Белене, чехския, готовия и втория полусглобен на 25% и почти цялото помощно обурудване и основите на единя реактор, чието разбиване струваше колкото направата основите на втория!!!- С разликата до 3,95 милиарда, само български министър, ***-гербаджия или седесар-кюмурджия не ще може да дострои АЕЦ-Белене!- Според консултанта HSBC, крайната цена е 5,75 милиорда евро, а усреднената себестойност на тока от АЕЦ Белене за 60 години при която печалбата е нула е само 2.42 ст/кВч. - Цената на тока през най-тежката година която покрива всички разходи и вноски по заема е 4.4 ст/кВч. - Днес Козлодуй продава на НЕК по 6,5 ст!!!ПРОСТО Е, но не и за корумпирани министри - Себестойността на ТОКА (средна за 60 години) от Белене е 2,4ст. (доклад на англичаните стр.11 долу в ляво), а ЦЕНАТА на Белене е 3,95 милиарда евро при подписването... Продажната цена в доклада е 7,5 ст. средно за 60 години)- АКО НЯКОЙ МИ КАЖЕ КАКВА ЩЕ Е ИНФЛАЦИЯТА ДО ЗАВЪРШВАНЕТО - ЩЕ МУ КАЖА "КРАЙНАТА ЦЕНА"...

111

възмутен

преди 11 години

Това управление или по-точно е да кажа самоуправство мога да го определя с тази поговорка:Дай на простия власт и му гледай сеира! Лошото е, че сеирът е на наш гръб!

110

???

преди 11 години

Кой ли щеше да бъде шеф на АЕЦ Белене, ако беше построен по герберско време? Шом на Козлодуй сложиха човек карал закуски с баничарка. А той минаваше за най-умния от умните! Излишен въпрос, защото когато АЕЦ-а го има, то герб пък няма да го има!

109

Анонимен

преди 11 години

Никога не съм харесвал социалистите, но евалла на Станишев! Един достоен и праволинеен политик, а не шут. Освен това, социалистите много по-добре управляваха в условия на криза и не бяха нарушавани по никакъв начин демократичните права на хората, поне правото им на глас.

108

Борисов

преди 11 години

Аз съм *** и правя така, че и вие да сте прости. Продължавайте да мълчите и ще ви унищожа.

107

възмутен

преди 11 години

Борисов, ти като си много отворен я кажи, защо плащаше по споразумения за този проект? Защо не го продължи? Защо не го прекрати? Защо бездействате вече цял мандат, от което ще плащаме лихви и неустойки за всяко едно неизплънение на задълженията на държавата към кредиторите? Държавата се приема, както с активите, така и с пасивите, бе, Борисов! Или вие изхарчихте над 10 милиарда безотчетно и някои от тях незаконно без всякакви оплаквания, а за задълженията ни дума, ни вопъл, ни стон! ГЕРБ АУТ!

106

Анонимен

преди 11 години

Долна, скапана държава, как само се радвам, че се опразваш. Толкова бързо но не и колкота ми се иска.

105

социалист

преди 11 години

Още отначало беше ясно, както и Станишев нееднократно заяви, че комунистите от герб няма да допуснат референдум в никакъв случай или ще бъде изопачен, което се потвърди. Милицонерите се видяха натясно, защото референдума щеше да е ясен знак, че на изборите са аут завинаги. В подписката ясно е написано-да на Белене, или не. Но комунистът няма да допусне никога свободно мнение и какъвто и да било друг демократичен акт. Референдума просто се обезмисля.

104

Switch off

преди 11 години

Boris-off

103

Гласоподавател

преди 11 години

М-ра тотю казва - нямаме 15 млн. за увеличение на детските надбавки и само час по-късно "Даваме 30 млн. за нови детски градини". "Давате" защото от строежа на детските градини ще откраднете 25 млн., а като увеличите детските надбавки с по 5 лв. няма как да откраднете и стотинка...*** и лицемери!Не мога да повярвам, че още има толкова *** народ, че да защитава откровените ви малоумия. В Калофер *** няма и "любовта" на хората към герб е 2,25 %... и тези ще "прогледнат"!!!

102

инувам

преди 11 години

Ще свършат ли някога прототиите на слънцето?

101

Анонимен

преди 11 години

И какво, ще строим централа, ще изнасяме ток, някои ще си пълнят гушките, а ние ще минем на свещи, защото неминуемо тока ще поскъпва и с тези доходи, няма да можем да го плащаме даже за осветление.

100

Chiko

преди 11 години

Убедих се макар и късно, че БСП е алтернативата на това комунистическо управление и че е единствената социална партия, която поне малко е мислела за хората. Все пак един светъл лъч за промяна през зимата, до края на това разсипническо управление. Друг поне не виждам.

99

Договора

преди 11 години

При ГЕРБ договора липсва, защото от Атомекспортстрой са го дали в Страсбург, ха ха

98

реалист

преди 11 години

Икономическата комисия подменила формулировката на въпроса за АЕЦ Белене - поредната спекулация с волята на народа.И стига вече с това "другари" и "мръсни комунисти" - вече не е модерно.Нека да погледнем ББ какъв е.Преди - бивш примерен партиен член охрана на бай Тошо,сега мутра чрез която САЩ управляват България. Всички знаем каква е политиката на САЩ за България - разделяй и владей.Овце бяхме когато докарахме тази мутра на власт преди 3г. - да видим дали след 1г. отново ще бъдем овце.

97

До 100

преди 11 години

Не позна, аз съм Меликов!

96

Анонимен

преди 11 години

Аурата на това управление е лоша, малокултурна и безцеремонна. На власт са случайни хора. Липсват им базисна демократична компетентност, културно и образователно равнище, понятие за право и граждански ред.

95

до групака 71

преди 11 години

Не знам колко хора сте се събрали та сте успели да напишете повече от три сложни изречения, но поне да бяхте помислили малко повече върху написаното. Престъпниците се разхождали с условни и на свобода, а кой аджеба е направил законите такива - дали не е парламентарната група на управляващите, на които им изнася така или пък от 120 000 неразкрити от мвр и прекратени по давност дела от Прокуратурата не създават именно чувството за "дефицит на правосъдие" или пък закрилата на *** в с. Мечка?!?