319

Анонимен

преди 11 години

Поне на кафявия етнос да увеличат детските, че да гласуват.

318

стоп на циганите

преди 11 години

За 1-во дете да се дават детски и то след 18 г. на майката. За 2-ро дете да се изисква средно образование и родителите да работят. За 3-то дете вече да се плаща данък. Стига сме *** България, няма файда от такива задръстени поданици, дето се подготвят само за обири, убийства и унищожаване на природата!!!

317

до 430

преди 11 години

Така им казват... :)

316

СЛАБОУМЕН

преди 11 години

ДОПЪЛНЕНИЕ КЪМ 426АМА ТЕ ТЕЗИ ВСИЧКИТЕ ОТ БОЙКОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО МИНИСТРИ ЛИ СА ???ЧЕ АЗ ПАК НЕЩО НЕ РАЗБРАХ.

315

абе Тотю

преди 11 години

е как стана така,че пари за децата на България НЯМА,а за нов автопарк за дебелогъзите 240 престояващи в парламента ИМА???Те на това му казвам аз "социална" политика!

314

мхм

преди 11 години

Един социален министър,който казва:Няма пари за майчински и детски надбавки НЕ Е социален...той е само министър.

313

Хм,

преди 11 години

а защо пък да се преразглеждат осигурителните вноски, защо не се преразгледа концепцията на бюджета изобщо?! Но на кой му пука... Въпреки, че последиците от тази политика вече са налице - тоталното изпростяване и още по-тоталното намаляване на населението... Младенов е прав всъщност, той мисли в перспектива - защо да се увеличават майчинските, при положение, че в следващите години няма да има кой да ги взема?...

312

Анонимен

преди 11 години

Крайно време е скапаната ни държава в една прекрасна страна, да си направи сметка колко детски плаща на ***, които не ходат на училище а в джоба им не по предназначение. Колкото повече чавета, толкова повече пари на месец и *** за какво да работи. Плащаш за до три деца и ще има оправия.

311

ПЕПЕЛЯНКА

преди 11 години

А ТОЗИ МЛАДЕНОВ, ДЯНКОВ И ОСТАНАЛИТЕ ИМАТ ЛИ ДЕЦА??? Я ДА ГИ ОСТАВИМ НА МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА И ПОЛАГАЩИТЕ ИМ СЕ ДЕТСКИ, ЧЕ ДА ВИДИМ ТОГАВА ДАЛИ ТАКА ЩЕ МИСЛЯТ...

310

Анонимен

преди 11 години

до414.здр платен драскач.да не се прави разлика между българче и ***.моите 3 деца не взимат детски.а всяко *** в многодетно семейство взима.

309

хех

преди 11 години

Много интересна държава.Заплатата която ти се дава за твоя труд,отива за:данъци и сметки...към държавата. Работим безплатно :)

308

ГЛАС НАРОДЕН

преди 11 години

..."КАКВИ Е ДЕЦА РАЖДАЛА, РАЖДА И ДНЕС БЪЛГАРСКА МАЙКА ЮНАШКА..."САМО, ЧЕ КЪДЕ Е ТАЗ БЪЛГАРСКА МАЙКА ЮНАШКА ???

307

Проектозакон

преди 11 години

Майчинство 1 година-само при стаж над две години.Премахване на 2-та година майчинство и от тези средства да се увеличат детските.Откриване на повече детски градини и ясли-за да спрат майките да реват,че няма къде да си пращат децата.Получаване на детски до 16 годишна възраст.За майки под 18 г-няма майчинство и детски.Ето така всички ще са доволни!В крайна сметка деца трябва да гледат само хора с възможности,иначе се създават просяци и неграмотни ***,чакащи помощи!

306

ДО 415

преди 11 години

АЗ ЩЕ СПОРЯ С ТЕБ- ИМА МИКОНОМИЧЕСКИ МЕРКИ ЗА ОГРАНИЧАВАНЕ НА РАЖДАЕМОСТТА СЛЕД ТРЕТОТО ДЕТЕ- ДЕТСКИТЕ РЯЗКО СПАДАТ. ТОВА ПЪРВО. И ВТОРО- ПРАВАТА НА *** ГИ БРАНЯТ ПОЛИТИЦИТЕ, ЗАЩОТО СА ИМ ЕЛЕКТОРАТ.

305

предложение

преди 11 години

Подкрепям исканията на майките, но не съм съгласна категорично да има още пари за *** ***, за които това си е бизнес-раждат деца на килограми заради помощите и детските.Да увеличат детските, но да сложат ограничения за *** - след второ дете - нищо. И още нещо, което прави впечатление - в тази държава *** имат само права, но не и задължения. Българите имат само задължения, но не и права... Факт! Който иска можем да спорим и да се опита да ме обори.

304

ДО 411

преди 11 години

СТИГА С ТИЯ *** - КОЙ ТИ ЗАБРАНЯВА ДА РАЖДАШ ? ЗАЩО СЕ СТИСКАМЕ, А ПОСЛЕ- *** РАЖДАЛИ. В ЕВРОПА ЕДНО НОРМАЛНО СЕМЕЙСТВО ИМА ТРИ И ПОВЕЧЕ ДЕЦА. И В САЩ

303

ДО 395

преди 11 години

Сега не е ли така ...?За това и не се дават !Всеки 3-ти в Бг ,/без *** /е---НЕГРАМОТЕН!Всеки 2-ри в Бг е крадец!

302

ДО 407

преди 11 години

В ШВЕЦИЯ ГИ ВЗИМАТ КАТО ПРОГРЕСИВЕН ДАНЪК. БОГАТИТЕ ИЗДЪРЖАТ МАЙКИТЕ, КОИТО ОТГЛЕЖДАТ БЪДЕЩИТЕ ГРАЖДАНИ НА ДЪРЖАВАТА.

301

Анонимен

преди 11 години

Незабавно спиране на детските надбавки. На българина с 1 или 2 по 35 лв.няма да се отрази катастрофално , както на *** с 10х35 . Незабавно увеличение на заплатите на работещите бащи, за да си издържат децата. И тогава да ги видим неработещите *** ха ха ха

300

ДО 405

преди 11 години

МАЛКО ЛИ ДАВАМЕ- ДО 26 ЮНИ ВСЕКИ РАБОТЕЩ РАБОТИ ЗА ДЪРЖАВАТА, СЛЕД ТОВА ЗА СЕБЕ СИ. И ОЩЕ- ПЕНСИИТЕ ИМАТ ТАВАН- ИМА ХОРА, КОИТО СА СЕ ОСИГУРЯВАЛИ НА 1000 И ПОВЕЧЕ ЛЕВА, ПОЛУЧАВАТ 700 ЛВ- ВСЕКИ МЕСЕЦ ПОНЕ 300-400 ЛВ ОТИВАТ НЯКЪДЕ. А ЗДРАВНИТЕ ОСИГУРОВКИ- ЗА 15 ГОДИНИ АЗ СЪМ ВНЕСЪЛ В КАСАТА 19 ХИЛ ЛВ. КАТО УДРЪЖКИ ЗА ЗДРАВНАТА КАСА, А НЕ СЪМ ПОЛЗВАЛ И ЕДИН ДЕН БОЛНИЧЕН ИЛИ ХОСПИТАЛИЗАЦИЯ.