56

Стига комунизъм !!!

преди 11 години

Тези привилегии им ги дадоха комунистите за да се пазят от народа. Сега са безсмислени. Никакво ранно пенсиониране !!!

55

сгс

преди 11 години

Военните да излизат с автомати а не на мирно шествие... И да вземе да свали тази *** от парламента която краде вече 23години.

54

BAY PANDEL

преди 11 години

До Бай Трендо, продълже- TIQ, DNESHNITE, NE MOGAT DA NAPRAVQT TOVA . PA I NQMA KKIMON GEORGIEV

53

до „тихата стъпка“

преди 11 години

С една разлика между медиците и военните военните си рискуват живота.

52

Анонимен

преди 11 години

За 2 години казарма се нагледах на хора, чиято единствена цел беше къде да се скрият за да пийнат и да си нарежат салам "Камчия" върху вестник. Идваха сутрин преди 7 часа за вдигане на знамето, в 12 изчезваха за да хапнат и дремнат вкъщи. После, към 15:30 идваха за следобедния развод и си тръгваха към 17-17:30ч. На учения ходехме изключително рядко, но и там хората си организираха дегустации на домашното производство, които завършваха с песни.

51

краси

преди 11 години

Държавни служители,МВР,МО-нямат право да стачкуват!!!Като не им харесва,взимат си шапката и напускат.Отиват в частния бизнес.

50

Акъл море

преди 11 години

Националната сигурност на БГ е изцяло в ръцете на сили извън БГ.Като така,реална нужда от армия няма!Който и да е от съседите ако се размърда,БГ армията няма с какво да го посрещне.Каква армия е това!Каквото стойностно като въоръжение имаше,е отдавна унищожено.С гаубици и калашници съвременна война не се води.Някой от стачкуващите може ли да каже за колко часа един турски батальон може да марширува в Пловдив?Колко от самолетите 1960-та могат да фърчат?Нямате право да стачкувате,защото не сте нуж

49

Бай Трендо, продълже

преди 11 години

След военния преврат на 19.05.1934 г. продажната полит. класа е арестувана и натикана в трудови лагери, политическите партии са забранени, акцизните стоки /тютюн/ стават държавен монопол. Към 1938 г. безработицата практически изчезва, безделниците, прошляците и лентяите са преследвани и арестувани от полицията и се предават на трудовата повинност, където им се осигуряват необятни възможности за извършване на високоблагородни трудови подвизи. България е в небивал подем и възход през 1934 - 1941 г

48

тихата_стъпка

преди 11 години

Относно съмняващите се в нуждата от армия, ако стане фал, НАТО няма да са първите, които ще си мръднат пръста по въпроса, така че не разчитайте сляпо на 100% само на тях. Добре подготвена армия ще направи разликата в напечено положение, и армията е тази, която ще си рискува живота за страната си, така че привилегиите (стимула да станеш военен) не трябва да отпадат. Работата на армията е не по- малко отговорна от тази на медиците.

47

BAY PANDEL

преди 11 години

KAKVI PRIVILEGII ,BE??? EDIN PREVRAT NA BAY TODOR SE OPITAHTE DA NAPRAVITE I TOY VI IZLOVI KATO PILCI !!! SHTE BA4KATE DO ,,PAMPERS,,

46

Данчо

преди 11 години

КОНСТИТУЦИЯТА ЗАБРАНЯВА ВСИЧКИ ФОРМИ НА ПРИВИЛЕГИИ-СПРАВКА чл. 6 ал. 2 ОТ ОСНОВНИЯ ЗАКОН. ПРИВИЛЕГИИТЕ СА НАПЪЛНО НЕЗАКОННИ!

45

Анонимен

преди 11 години

Вижте това: dnes.bg/business/2012/10/13/danyk-i-za-pechalbite-ot-hazart-i-borsata.170493 Нека всички подкрепим военните. Държава без собственна армия храни чужда армия.

44

jeronimo

преди 11 години

Това не са привилегии ,а права !Друг е въпроса ,че след като влязохме в НАТО ,нашите съюзници определиха новите цели ,а от там и задачи пред армията ни .А,те са далече от конституционновменените пред армията ни.Бих поставил въпроса за броя на генералите и полковниците в тази бутикова армия!Броя на служителите в МО ! Броя на "военните" препитаващи се от "конгресен туризъм"(тук не визирам контингентите зад граница).И не на последно място -не плюйте по армията ! ТЯ Е все още е НАША !

43

трм

преди 11 години

до 37 Ами какво работим това е военна тайна, ако толкова много искаш да разбереш и ти се виждат страхотни привилегиите ни към края на месеца ще има прием на военослужещи, кандидатствай ако си добре подготвен и те приемат ще разбереш...

42

Гогата

преди 11 години

Не знам дали повечето са запознати,но в началото на манда си Гроб,приеха план,с който съкратиха 30 % от военните.Тогава нямаше никакви протести!!Такива съкращения нямаше в никоя друга държавна сфера.Сега Гроб са го закъсали толкова много с парите,че им отнемат и малкото привилегии,които им се полагат

41

вв

преди 11 години

Явно цецо си пази правата на полицаите а аню е шушумига.Ега ти миниктъра!

40

dedo

преди 11 години

Като искат привилегии, да им турят по 10 години минимум участие в истински военни мисии и нямат грижи ;) А не само да си го местят от левия в десния цял живот, "пазейки" родината от........... от какво :) Окрадоха всичко дет можеше от поделенията, изпопродадоха де що има оръжие и муниции, СВ им направиха по 2-3 къщи и вили без пари и сега надават вой веч..... Нямат ежедневните приходи на полицаите, верно е, да им дадат по една палка и на тях, Коледа иде :)

39

факт

преди 11 години

Аню Ангелов-член на БКП и делегат на 13 конгрес на партията в НДК...поредният комунист в ГЕРБ.Мутрата с фамозен прякор/"ТИКВАТА"/ също член на БКП и неговите мутромилиционери от ГЕРБ съсипаха България.Съд за предателите,грабителите и родоотстъпниците.Долу ГЕРБ !

38

тя

преди 11 години

Та...в крайна сметка.Откъде се пресича реката??? ПОД или по моста??

37

ученик

преди 11 години

Стига с тези учители ! Взимат заплате 700 лева и нагоре. Пък са по-неграмотни и неосведомени от учениците си. Провинциални каки с "вишу" - това са днешните "даскали".