276

Анонимен

преди 11 години

Докога в България ще продължаваме да се делим на русофили и русофоби и всякакви други фили и фоби .Нямали в тази страна Българи до кога ще се залита крайно на изток или на запад.Тук четя коментари и се дивя как руснаците най ни обичат и най ни мразят НЕ!!!!!Те просто си гледат интереса както и запада.Докато в България не се появят политици БЪЛГАРОФИЛИ и патриоти който да продавят душата си И ПАРИ не на Америка, Русия,Турция както сегашното правителство. А за БЪЛГАРИЯ няма да се променят нещата.

275

до 464

преди 11 години

много интересно, защо тази година вси1ки туроператори търсеха хора с чешки, полски и словашки ...те и немците окупират Майорка, ама испанците не се слагат да разправят колко ги обича Германияи какво като някоя руска мутра е купил апартамент на морето? прави ли го това силно желан у нас?

274

до 460 Тракиец

преди 11 години

чудя се аз що си толкова застрелян, а то щото си бил в мексиканските квартали на щатите да псуваш на английски ...

273

Анонимен

преди 11 години

Волен Сидеров е българският Йосип Броз Тито.А Титовската политика беше най-успешна на Балканите.

272

до 452

преди 11 години

Германия и Австрия са ни помогнали доста, но историята ни е писана от русофили. А и немците са загубили и двата големи конфликта...

271

до 454

преди 11 години

шопе, мога да те заведа и в доста села, където повечето къщи пък са купени от англичани...това, че някой си е купил имот у нас, не значи че ни обича, а само, че е по-богат.

270

до 447

преди 11 години

американците обичат евреите, но ние не сме евреи ...

269

Анонимен

преди 11 години

тоя клоун сайдеров не се сдържа и отиде да дава директно отчет и да смучи руско мороженое... че има и заблудени, които го превъзнасят за десен политик....

268

Анонимен

преди 11 години

ако руснаците държаха на нас, нямаше да ни дерат по три кожи всеки път, като ни продават нещо.няма по-лесен начин да елиминират американското влияние у нас от това, да ни захранят със суровини ... ама не го правят.Истината е, че не им трябваме за нищо.

267

шоп

преди 11 години

Що се пените бе, идете по морето да видите, цели блокове апартаменти са изкупени от руснаци. А вие си мислите, че вече сме с американците и европейците и с Русия сме приключили. Тая няма да стане, но требе да сме хитри и да умеем да се възползваме, а не с рого напред.

266

до 447

преди 11 години

не съм се интересувал, но едва ли си ти.има си сайтове за запознанства за тая работа.

265

Анонимен

преди 11 години

а американците кого обичат, искам да знам?

264

до bg

преди 11 години

руснаците не уважават нито България, нито Сърбия, но политиката им е много по про-сръбски насочена. При тях никога не е ставало дума за любов, само за геополитика. Русия е абсолютно империалистическа страна, самото определение е.Сърбите винаги са били по-удобни за руския интерес от нас.

263

до 434

преди 11 години

не знам какъв БАЛГАРИН си, като една кирилица не можеш да се научиш да използваш ... Не знам дали си наясно, но руснаците също не пишат на латиница...п.п. а ако по това време на деня киснеш по форумите през телефона ... просто няма да коментирам какъв болен мозък трябва да си

262

Ataka umrq

преди 11 години

ZA Siderko POsiderko i Ataka ve4e i 2 prozenta nqma da glasyvat-toi e sistemno lud,isterik i kretenqsal

261

сами си го правим!

преди 11 години

България е държава със своя история и достойнство. Не трябва пред никого да се кланяме и унижаваме. Но не можем да отричаме историческите истини и да не гледаме поне с уважение на Русия.Никой няма интерес да си създаваме врагове за сметка на нови приятели. Русия никога не ни е била враг и не бива да допускаме да стане.А икономическите интереси трябва сами да си браним, а не разни станишковци и овчаровци да получават под масата от руски олигарси, които нямат нищо общо с братята Освободители.

260

до 435

преди 11 години

бъркаш малко етносите, но то е, защото всъщност никога не си живял с руснаци ...

259

komunisti idioti

преди 11 години

Ot Rusiq-prostoriq i zarobvane,tam oste ne sa vijdali svoboda

258

bolen 4ovek

преди 11 години

Sudba,Siderov e bolen,tejko bolen 4ovek,proekt na DS. NO ve4e svursi,horata ne sa ludi,vidqha go kolko pari 4ini. Glasuvaite za Nazional demokrati4nata partiq. Tq e istinskata Ataka dnes

257

balgarin

преди 11 години

Kat RUSSIA Niama Vtora - Tai MOGASHTA na Sveta! Tia e Nashta Opora - Tia e Nashta Visota! BULGARIA I RUSSIA - VINAGI BRATIA!!!