583

Марго

преди 11 години

До Пешо"Тоя що не се ядоса и да подаде оставка? "Абе верно тоя да не си я е загубил оставката, нещо не я показва вече...

582

До 680

преди 11 години

Да, България е имала златен лев но кой е имал лев?

581

Янка

преди 11 години

ПроЗЗЗЗ и Зъллллл

580

Пешо

преди 11 години

Тези мазни мутри кръщавайки партията си ГЕРБ нарушават конституцията и петнят герба на републиката!А този тлъстак не знае знамето ни какви цветове има!

579

Анонимен

преди 11 години

Вечерна проверка на Спинозните ***!Станишко: -Здравейте Спинаджии!-Здраве желаем другарю главен Спинозен!-Лекувате ли се, а? -Не съвсем, защото така ни е добре! Станишко: Масларова, дай тон за химна на БСП-СПИН!Масларова: Бяло, зелено, червено, бяло, зелено, червено, тирититам, тирититам, пляс, пляс ***, водно колело! -Браво Масларова, ако някой ден пак дойдем на власт ще имаш възможност пак да откраднеш някой и друг милион, както и Рррр Овч., Батко и Братко, Запалката, Гоце, Моце и всички от червеното ни крадливо котило!

578

1

преди 11 години

До Анонимен,на герберите все станишевия в устата,или на тройната,сега вече са квит.

577

анонимен

преди 11 години

Лошо,Боко лошо,щом и верните медии,те изоставят,сети се за онази поговорка,когато Кораба потъва,първи напускат Плъховете

576

Пешо

преди 11 години

Тоя що не се ядоса и да подаде оставка?

575

АНОНИМЕН

преди 11 години

Егати чудото, конфискувал десетки тонове дрога, икономисал стотици милиони дори и милиарди левове, как да му вярвам като от осем милиарда резерв останаха два, къде са другите шест милиарда ? Ако е икономисал милиарди, тогава къде са те ? Защо българите напускат страната, защо останалите тук едва свързват двата края а цените растат и растат ? Този явно е много дрогиран от десетките тонове конфискувана дрога !

574

Анонимен

преди 11 години

Какъв съюзник бе 674?Какви добри отношения в ЕС?Хората не искат да ни видят, нито да ни чуят, а на ББ откровено се подиграват, особено в ЕС!

573

ЗА 674

преди 11 години

До АнонименЧЕРВЕНИТЕ ОБИЧАТ *** И МИЗЕРИЯТА, ЗАТОВА НЕ ХАРЕСВАТ ЕС И САЩ.

572

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 671И от кога да си съюзник на най-силната икономика в света (САЩ), и да си в добри отношения с най-голямата икономическа организация в света (ЕС) е лошо, комплексарско и необразовано?

571

Анонимен

преди 11 години

BRAVO BOIKO, SAMO TAKA MA4KAI KOMUNOIDITE I TQHNITE PLATENI LAKEI JURNALISTITE.

570

Хахахахааааа

преди 11 години

"Аз ако съм журналист, ще пусна кадрите и ще кажа: Ето вижте какво сте направили вие и вижте какво е направил ГЕРБ и сегашното правителство" Б. Борисов. Става става, с едната прочетена книга за 'ВИНЕТУ" и за журналист на годината става... Жалко само дето не знаем кой точно том ед прочел, и до коя страница...

569

Анонимен

преди 11 години

Вникнете малко по-дълбоко в нещата от живота. Какъвто и да е Слави Бинев, той даде най-точна оценка за бб - комплексар, необразован и най-важното - АБСОЛЮТЕН СТРАХЛИВЕЦ. Това е и мнението на всички, които са го познавали отблизо. Винаги се е опитвал да се прилепи към по-силния, за да си осигури съществуването, но докато при босовете на СИК имаше все пак някакъв морал, и му разрешаваха, да им пази колите, сега при новите господари от ЦРУ, такъв филм - просто няма. Видя се вчера как САЩ изоставиха Саакашвили, който им беше дори по-вярно куче от бб. бб е изнервен до краен предел и ходовете му приличат на боксьор, който е в непрекъснати нокдауни, а следва - нокаут, т.е. една загуба на изборите означава край - или в затвора, защото има много неща, които ще излязат тогава, та дори и само тези за Мишо Бирата, или един човек на запад от България да си изпълни заканите.

568

Анонимен

преди 11 години

До radioprestilkaДобре, че беше Дянков да ни извади от кризата.

567

Анонимен

преди 11 години

ЕС, САЩ, ГЕРБ!

566

radioprestilka

преди 11 години

За да се повиши растежа на Икономиката и заетоста, трябва ДянкОFF да го няма в България! Заетост има в работеща Икономика, ние нямаме! Как икономиката тръгва с разтеж, банките трябва да свалят лихвите по кредити, защото когато няма Икономика, банките са най-застрашени, в момента те плащат лихви по влогове и техните резерви се самоизяждат, защото нямат постъпления! Де Факто всеки човек с 1000 лв влог в момента губи само от натрупана инфлация 15% от влога си, все пак банката дава средно по 7 % ...

565

БОКО ТИКВАТА

преди 11 години

НАРЕЖДАМ НА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВНА АДМИНИСТРАЦИЯ, КАКТО И НА МОИТЕ ОБЩИНСКИ, ДЕНОНОЩНО ДА БДЯТ ЗА ЧИСТОТАТА НА МОЕТО СВЯТО ИМЕ!

564

Анонимен

преди 11 години

Господин Борисов, вие сте един достоен българин!