94

Анонимен

преди 11 години

ох, и тепърва ще става още по-страшно като стене готови вторият реактор

93

Бойко тиквата

преди 11 години

Ще им дадем, Боко, Монката и цялото правителство, да ги разфасоват на части за донори, да покрият загубите и без това са безполезни, даже вредни, за милиони !!!! Като почнеш бъбреци дробчета, сърца, ще избием сумата !!!

92

AHahah

преди 11 години

Залсужава си да се гласува за ГЕРБ само и само след 2-3 години да им гледаме тиквите когато руснаците дойдат да си вземат милиарда...

91

злобен ветеринар

преди 11 години

2 0 Анонименпреди 1 минута> Истината е, че кремълските джуджета не могат да преглътнат горчивия хап, че родината ни води независима европейска политика.Независима европейска политика? Ти *** ли си? Всичко случващо се в момента в Бг е отдавна описано по сценарий. За да имаме независима политика - трябва всичко в страната да е независимо - особено производство, финанси, икономика, банкова система, енергетика, селско стопанство и т.н. И кое ни е независимо?

90

Анонимен

преди 11 години

Да фалира бе, цялата държава да фалира. Е така на пук на всички, които викаха "давай бойко, мачкай комунистите". Тогава ще ви соча с пръст и ще ви се смея, некадърни същества герберски. Три години само за едното метро(заради което едва не фалираха три общини), а пък то взе, че още на първия по-сериозен дъжд и протече. Да не говорим за магистралите, които сто пъти преасфалтирахте и пак не можете да си замажете гемиите. А обидите? А доходите? А престъпността? Не ми се говори. Долу ГЕРБ!

89

Ф.С.В

преди 11 години

независима европейска политика---ТАКОВА ИЗРЕчЕНИЕ НЯМА !!!!!!

88

Анонимен

преди 11 години

Няма нужда *** да идва у нас, хората от позитано20 ще говорят от негово име.

87

Анонимен

преди 11 години

Истината е, че кремълските джуджета не могат да преглътнат горчивия хап, че родината ни води независима европейска политика.

86

Анонимен

преди 11 години

Защо русофилчетата все мислят от другата страна сякаш не са част от народа. Всеки проект носи рискове които би трябвало да се поемат от двете страни - възложител и изпълнител. Аварията в Чернобил и Фукушима е такова събитие, спирането на проект е друго такова събитие. Много хора изгоряха с капаро за апартаменти на зелено, строители също фалират. НЕК търпи загуби заради АЕЦ Белене и е нормално и изпълнителя да поеме солидарно загубите.

85

Ф.С.В

преди 11 години

Дали ще ни мачкат руснаците или американците или европейските акули капиталисти е все едно и също --ние сме винаги от губещата страна -печелившите са тези които се движат с сини буркани по магистралата дълга 3.6 километра режещи ленти на открита пешеходна пътека !!!!!

84

Анонимен

преди 11 години

Ей, момчета с малки п*шлета защо лъжете че НЕК не е дала капаро за АЕЦ Белене?Дала е капаро, официален договор на правителствено ниво не е подписан.Пито, платено и край.

83

Angelhell

преди 11 години

И задавам последното си питане на всички които са против България да има втори АЕЦ.Снощи ако сте гледали новините по Нова телевизия най-накрая някой се изпусна по повод очакваното ново увеличение на тока. Перефразирайки думите му... присъединени са толкова много мощности от волтаици, ВЕИ и ВЕЦ, които са няколко централи като Козлодуй!!!Всичко това е много кул, но цената на тока произведен от тях е в пъти по-скъп.Та в задачата се пита... кой и защо попречи на втория ни АЕЦ?

82

Ф.С.В

преди 11 години

Защо да не бъдем първата страна в Европа без ток ?? ами нали сме на първо място по беднотия ! на първо място по демографски срив !! на първо място по най лошо образование и медицинско обслужване ! на първо място по корупция и фалшиви дипломи сред министерствата ! на първо място по продажба на бебета ! на първо място по наркотрафик и неразкрити показни убийства ,на първо място по най корумпирана съдебна система ,и най лошите храни с канцерогенни отпадъци в тях !!Ние сме винаги първи в най ЛОШОТО

81

Анонимен

преди 11 години

akudЗабавното драги идва в момента в който ти се осъзнаваш, че майната му на труда ти, но ти си теглил едни банкови заеми за да закупиш скъпите материали за изработката на тези мебели.Купона става пълен след като банката започва да те натиска за да си обслужиш кредита а ти се чудиш къде да продадеш изчекнатите мебели.Та, аз съм фен единствено на България, но в конкретния случай пичовете са си прави да си търсят правата. Да се надяваме да не ни изтамарят накрая, че... това ще е края на играта.

80

Angelhell

преди 11 години

akudАко ти си на тяхно място няма ли да си търсиш правата?Представи си следната картинка... ти си мебелист, който произвежда мебели.Идва някой ***, прави си поръчка за мебели, ти му вземаш размерите (които са специални и уникални), сключвате договор, но ти не вземаш капаро (което е идиотско от твоя страна) и в крайна сметка ти започваш да работиш.Тъкмо когато си вече на финалната права, обажда ти се същия тоя *** и ти вика... абе брато, сори ама това дето го поръчах вече не ми трябва.

79

Валентин

преди 11 години

до 93 EU citizen. Ти кога ще дадеш своята кръв?

78

Ф.С.В

преди 11 години

На всички хора е ясно че делото ще бъде спечелено от руснаците -- и кой ще плаща ?/ народа които ходи с дрипи и гладува ..МНОГО ВИ МОЛЯ --нека НЕК един път завинаги да фалира ,, с него и ЕРПтата ,,и да нямаме ток -стига толкова -вече тока е баснословно скъп -100лв месечно се води безобидна сметка --хората пращат совалки в Космоса а ние ще се връщаме в каменната епоха -да живее 2013 и ГЕРБ!!!!

77

Валентин

преди 11 години

Айде Дянкууу, кога ще ги почваме да ги пляскаме руснаците или ще оставиш на нас и на следващите? Ти и оня тиквен плондир къде ще сте тогава?

76

Анонимен

преди 11 години

Кому е нужна АЕЦ Белене? Защо една национална компания залага всичките си активи на една карта?НЕК не може да извади един милиард евра, а иска да реализира проект за 20 милиарда.Как НЕК са очаквали да получат заем за няколко милиарда евра при положение че нямат достатъчно активи? Трябвало е РъБъ да гарантира заемите на НЕК. Да но това е нарушение на законите в ЕС. Или иначе казано ако РъБъ толкова иска да строи АЕЦ Белене е най-добре да излезе от ЕС което е целта на ***.

75

:)

преди 11 години

Всичко това са политически игри! Ако искаха да вземат парите - просто щяха да ни осъдят без много шум и готово! Защо сега се правят анализи и се пророкува - 1во да ни осъдят, пък после ще си говорим за пари! Освен това те за предявили иск за 1 млрд., но ако съдът отсъди 100 млн. ??? Да видим ... пък после да подскачаме ...