40

murren

преди 11 години

Ako ima nqkoi, koito moje da mi obqsni zasto tolkova se spekulira s temata Shengen, MOLQ?Tova za men e edna formalnost.Az lichno ne vijdam razlika za nas bylgarite kato pytuvame iz Evropa, dali sme v ili izvyn Shengen.Nikoi nikyde ne mi e proverqval/iskal nqkakvi dokumenti kato preminavam ot strana v strana po susha, a samo kato letq, no tova e vqrno za vseki nezavisimo dali e germanetz ili bylgarin.

39

Анонимен

преди 11 години

Oshte li ima zabludeni koito vqrvat 4e samo Holand sa protiv BG za SHENGEN AMI NE BALACI I GERMANY E PROTIV NAS I MN DRUGi PROSTO TE SA PARAVAN mn dobre znaqt koi e na vlast i s kakvo e bil zabarkan v minaloto ..i VQRVATE NA CVETANOV I BORISOV SMQH

38

Анонимен

преди 11 години

Дянков , да ти го нашляпа някой руснак ! Ако може някой пиян казак ! Сигурно ще се осереш до ушите !

37

бг наивник

преди 11 години

Тоя оли*офрен понеже ни ''оправи'' финансово, сега реши да оправи и външната политика. Не знам с какво държи ББ, но е крайно време да му бият дузпата. Да си върви там в Световната банка и да оправя банановите държави. Безродник, който прилага крайни американски експерименти на гърба на и без това изтормозения български народ.

36

асс

преди 11 години

N 36, напълно съм съгласен с теб. Време е да си поискаме правата!Ние сме хора и нямаме само задължения, имаме и права!Не желая аз и наследниците ми да плащат "грешките" на политиците!

35

Анонимен

преди 11 години

А честно ли е Дянков да отлага изплащането на мизерните пенсии, както му скимне?!

34

Летящия Холандец

преди 11 години

Пука ми на перката че Дянков ми е ядосан. Това момче не знае ли че с мен ще пътува за Америка - много на сериозно взе да се взема.

33

Анонимен

преди 11 години

Дянков вреди на българо-холандските отношения и трябва да подаде оставка и да се скрие, защото прави международен скандал след скандал във вреда на България.

32

Анонимен

преди 11 години

Тоя ***

31

Анонимен

преди 11 години

А на нас никак не ни е смешно, че Тиквата, Цвъ Цвъ, Хер Флик и цялата шайка нагли, крадливи и некадърни ГРОБ-ари ни управялват и спъват по пътя ни към Европа, но догодина ще го променим...

30

Пешо

преди 11 години

В страната ни все повече хора вече няма какво да губят,за разлика от *** ви електорат ние няма да тръгнем да просим по света а просто ще си поискаме правата!Ние не сме емигранти,не бягаме въпреки че е трудно а напротив това не ни сломи! В един такъв потоп остават здрави най твърдите камъни и точно тези камъни скоро ще ви се стоварят на тиквите!!!

29

niko

преди 11 години

Затова че холандците ни дискриминират Дянков е прав.ама не само да говори,а да бойкотираме холандските стоки.Те другите държави да не са по-добре от нас Гърция Испания и Италия е такава мафия и корупция.но те не им пречат.Та дори още пари им дават.Е не е честно.Прав е Дянков.за пръв път.

28

Пешо

преди 11 години

Другари политици червени,сини,гербави,сурусинкяви,царско напишкани и всякакви други незнам дали се досещате че в България много бавно(не знам дали за съжаление?) се заражда гражданско общество което вече не вярва на този спектакъл и на платените медии!И колкото по бавно се заражда това общество толкова по мъчително ще е това за вас! Справедливоста за мнозина и нещастието ви на вас и всички незаконно забогатяли ще се случи много внезапно защото хубавите и лошите неща стават изведнъж!!!!!!!!!!!!!!

27

Анонимен

преди 11 години

Нервни са герберите! Никой не иска България в Шенген, начело с мутрите! Факти:)))

26

истината

преди 11 години

Подхождате твърде строго към страни като Гърция, докато и вие нарушавате европейските изисквания за дефицит и държавен дълг - Браво на Дянков! Поне има смелостта да им го каже за разлика от други бг "политици"

25

бай Петко

преди 11 години

Дянков, честните ,особено в България, ги избиха ПРЕДИ 09.09.1944г.... ! Останаха само гъзоблизците от различни поколения и от различни партии... За това сме на това дередже. Ако за всяко недомислие на правителствата, независимо кое е, НАРОДА се вдигне не ги виждам тези управляващи. Благодарете се, че Народа е търпелив и кротък, а не някакви си клакьори да реват по форумите, че са прости българите. Защо питате "простия"народ дали ще ви изберат? Рано или късно н.в. НАРОДА ще си каже тежката дума!

24

Анонимен

преди 11 години

Знам един сигурен начин да влезем в Шенген.Да обявим война на Холандия!Каквито сте ми умнички там в Мин. съвет - действайте! Само така можете да спасите България от самите вас.

23

Анонимен

преди 11 години

След като "наплеска"руснаците,сега идва ред и на холандците!Ей голям бабаит е тази мършава Пица!

22

Анонимен

преди 11 години

Ей на този само като му видя наглата мутра и ми иде да я размажа, нещастна ***, съсипахте живота в тази държава!

21

бррр

преди 11 години

Дянков време е да посетиш и Македония..след това да спрем с приказките и да започнем да ги действаме,защото се видя ,че с добро нестава.