13

Анонимен

преди 11 години

До Марк до ПрофесораТон на тесногръд но верен партиец.

12

Анонимен

преди 11 години

И Стамболов и Луканов са ***!Само Васил Иванов Кунчев е тоя,за който трябва да съжаляваме!

11

Суматра

преди 11 години

От статията разбирам, кой вестник с коя партия или движение за власт играе. Великата дата на Съединението е пречупена през призмата на политически ежби, реклама на втръснали ни от реклама лица и платени коментари. Титлата доцент някога имаше друго значение, а не като сегашното до цент. Да трябва ни ново "съдиняване" зад идеи и наистина национализмът е единствената животоспасяваща такава в този безроден свят.

10

Анонимен

преди 11 години

Така ще бъде,докато не се изправим като НАРОД и НАЦИЯ и да оправим нещата!Като заиграе сопата всичко се оправя!

9

Анонимен

преди 11 години

Много ми е интересно какво ли щеше да е ако се срещнат някои от тогавашните политици като Стефан Стамболов с някой *** като Андрей Луканов примерно...

8

Професора

преди 11 години

до 5 Марк,Под възраждане искам да кажа възраждане на икономиката.Прекратяване на престъпните концесии,които ограбват ресурсите на България и изнасят капиталите ни в чужбина.Това в момента е голям проблем и една от причините да няма пари в държавата.Докато ни управляват мутри и национални предатели така ще бъде.Трябва ни национално отговорно правителство,което да има куража да отстоява българските интереси.НФСБ-Национален Фронт за Спасение на България!

7

АТИЛА

преди 11 години

Истинското СЪЕДИНЕНИЕ и ОБЕДИНЕНИЕ Земите на Българите на Дунав, Вардар, Киев, Волга и Кавказ предстои и минава през ГРОБА на Руската Юдо Хазарска и Славянска ***.Руснаците са КЛАЛИ Българи така като и Турчин не го е правил :"Руското самодържавие издигнало пирамида от отсечените глави и карало кавказките ни братя да се кълнат пред нея, че не са Българи, а каракачани, балкари..В Башкортосан било избито цялото население: пеленачетата посичани със саби, жените с разпаряне на коремите..

6

тихата_стъпка

преди 11 години

Сегашното поколение български политици водят както външни, така и вътрешно партийни битки кой да се докопа до власт. И всичко това за какво? За да са поредното разочарование в момента в който поемат държавата. Представите им за управление и опозиция, се изразяват в хвърляне на кал по противника и компромати, вместо да се води конструктивен диалог относно управлението на държавата и посоката, в която трябва да върви. Политиците ни се държат като разглезени деца, вместо да са обединители на народа

5

за държавна измяна

преди 11 години

Когато си съюзник на фашиста Хитлер и на фашиста Мусолини, ти си фашист. А когато, на всичко отгоре си и монарх, ти си един истински монархо-фашист. А когато доведеш България до национална катастрофа, ти си и престъпник, когото трябва да обесят за държавна измяна!

4

вход свободен!

преди 11 години

Днес Цецо Лажецо ще изнесе лекция на тема: 6-те апартамента - няколко съвета как да ги купим. За комунистите от ЕТ герб - вход свободен!

3

Моята истина

преди 11 години

Днес се замислих, какво означава тази дата за мен и моето семейство. Останах потресен от себе си, че днес, на 6-ти септември, съм склонен да гласувам дори за ДПС и Доган, само и само тази разсипия Герб да не е повече на власт. Не политизирам ! Просто знам, че по време на `лошата` тройна коалиция изхранвах семейството си по добре, по лесно, бях по спокоен, имах планове. Днес, под управлението на `българската Герб, просто оцелявам. Тъжно.

2

гада

преди 11 години

Хахахахаха ! "Прословутите 45 години под съветски диктат ни превърнаха от нация отново в племе."Да, защото през 30-те и 40-те сме правели каквото си искаме. Преди 1944 България не е била нищо повече от един германски сателит, съобразяващ се изцяло с политиката на Берлин. Над 60% от износа ни е бил само за Германия (и то предимно тютюн и суров памук), и дори да е имало някаква привидна политическа свобода, швабите са ни държали за топките икономически. А пък нация никога не сме били.

1

Професора

преди 11 години

Истината е,че ни управляват марионетките на ДС.И всички политици до момента продават националните интереси за жълти стотинки.Разграбват националните богатства и обричат българите на мизерия и послушание.Само националистическа партия може да върне нещата в правия ред и да постави на място бандитите,да спре разграбването и да възроди България.НФСБ-Национален Фронт за Спасение на България!Честит празник на всички,които имат българско самосъзнание,където и да се намират по света!