74

Анонимен

преди 11 години

Послушковци сме били през последните 600-700 години. Не е от химията. Послушковци сме ако ни е страх, а иначе сме всезнайковци, и всеможещи, но винаги в момента, в който трябва да се докажем, нещо се случва, и лъсва само едно неможене.

73

Анонимен

преди 11 години

Баща ми има мазда 323 , на години е по - стара и от мен. Двигателя и ходовата част са отлични!Има има малко ръжда по калниците .Върви като пушка,Разхода варире но не повичи от 7 на сто

72

Анонимен

преди 11 години

софиянци нямат никаква култура на каране и 30 км им е миного ас бих им дал по една камила94

71

Анонимен

преди 11 години

Къде тоя приспан народ ще се вдигне. С тази химия дето ни я дават в какво ли не сме станали послушковци.

70

Анонимен

преди 11 години

Карайте бързо и се трепайте. Жалко за невинните жертви! Глупаците, които се имат за богове и вечни да се трепят, но да не застрашават останалите хора, а ако може и дървета!

69

до 78

преди 11 години

Пеша ходи, ***, а хората с коли ги остави на държавата.

68

Анонимен

преди 11 години

Как ще се гъзарите на куRVите сега смешни пеdal4eta, на ви сега 30км./ч хахаха айде почвайте да плащате и за глоба, че инак нема сте юнаци- дано фалирате всички гъзета и да ви изпушат бракмите от 1-ва и спирачка- ще ви отеснее джоба от гъзарлъка- хохохо аааа доживях!!!!

67

СОФИЯНЕЦ

преди 11 години

В града трябва да се кара с 30 км/ч. На който не му изнася, да се изнася!!!!

66

Az

преди 11 години

А най-добре е всички да ходят пеша и да се премахнат автомобилите изобщо! И без това цените на горивата стават непосилни.

65

въпрос с голяма ?

преди 11 години

ЗАЩО ТРИЕТЕ ПОСТОВЕ С ПО - ДЪЛБОК ИЗРАЗЕН СМИСЪЛ ?????ЦЕНЗУРАТА ВИ Е БРУТАЛНА !!!!!!!!!!! ДНЕС.БГ и ДЕМОКРАЦИЯ ? ЛЪЖА И ИЗМАМА !!

64

Спиро келепиро

преди 11 години

Ако щат ина 5 км/ч да ограничат скоростта аз пак ше си житкам с Вектрата с 70-80 из града. 0ткакто си нарисувах бойко на предния капак ме направиха член на ГЕРБ и сега Нашата полиция ме пази.

63

Анонимен

преди 11 години

Какво става с " немската машина" ?!

62

Чиновник

преди 11 години

Някои колеги много започнаха да се гаврят с народа и скоро ще ни бият. Струва ми се, че до един месец народа ще хване дебелата сопа и ще отмени доста голяма част от законите и наредбите, които гербавите келешчета приеха през последните 3 години.

61

Анонимен

преди 11 години

Централните части на всички градове трябва да са разширени пешеходни зони с достъп на автомобили само за зареждане на магазини и престой не повече от 40 минути.

60

Анонимен

преди 11 години

Това, че ще свалим ГЕРБ от власт не означава, че статуквото ще се промени. Други ще дойдат и пак ще изпълняват стария залегнал план за съсипване на България.

59

Анонимен

преди 11 години

софиянци трябва да се гордеят че живеят в мегаполиса на българия макар и да изостават много силно от москва кога ще ги стигнем?

58

Анонимен

преди 11 години

Цецо, Цецо, не можа ли да измислиш някоя по-голяма глупост ?Я ходи в Смолянски окръг и купувай гласове за следващите избори, защото ГЕРБ ще се огерби.На изборите всеки да гласува, както му каже съдържанието на джоба !

57

K*r za parlamento

преди 11 години

До до 58. Евала брат подкрепям те напълно! Първо горивото, после фаровете, после 30км още кво следва?! Данък въздух да си плащаме освен а?

56

до А3

преди 11 години

А кой на 9.09. 1944 г. ни зарази с този СПИН, от който не можем се оттърва още 100 години ?

55

до 58

преди 11 години

Абе ***, ти имаш ли представа каква скорост е 30 км? Аз бягам с толкова в час. А автомобилите ще се движат даже по-бавно от тази скорост Друг е въпросът, че тази наредба е *** защото на много места има училища,детски градини и болници които са покрай път, който е прав с видимост и ако засилиш леко с 50 км.си изгорял. В кой град в Европа я има тази малоумщина бе? 30км в час? Ако искате с 5 км в час да слезем от автомоибилите и да ги бутаме за да не блъснем човек. ***!